Opet hapse Srbe!

Oluja je bila vojna akcija...

ma nemoj....kolona izbeglica koja je bombardovana.....sram vas bilo....jel ono dete osedelo preko noći?????
samo vas vaše boli a druge ko j....?

- - - - - - - - - -

To sto drugi nisu klali kao vasi ne znaci da sud ima sta protiv drugih nego vi nemate optuznica...

vi niste klali????vi ste nabijali na kolac a neki su pekli bebe u rerni....ćuti molim te...pokri se po glavi....

ma nemoj....kolona izbeglica koja je bombardovana.....sram vas bilo....jel ono dete osedelo preko noći?????

- - - - - - - - - -

vi niste klali????vi ste nabijali na kolac a neki su pekli bebe u rerni....ćuti molim te...pokri se po glavi....

Svašta se može pisati al sud je neumoljiv i traži dokaze ne vjeruje pričama

- - - - - - - - - -

Veco nemoj da se uzrujavas...ti ne znas sta znaci bombardovati kolonu i da su hrvati granatirali kolonu makar jednim plotunom to bi bio pokolj...

Sto se tice dijeta, oni i jesu pravi gubitnici rata, nije ono jadno krivo sto mu se caca napalio na nebuloze sa gazimestana.

Sto se nas tice ako ti kazem da u gradu velicine Tuzle nema NIJEDNOG osudjenog za neki ratni zlocin vjerovatno ce ti to nesto da znaci..

Dalje, nemoj veco da vodimo rat hajde da vodimo ljubav :mrgreen:

Svašta se može pisati al sud je neumoljiv i traži dokaze ne vjeruje pričama

to je video ceo svet....ali neka...ima Boga....

- - - - - - - - - -

Veco nemoj da se uzrujavas...ti ne znas sta znaci bombardovati kolonu i da su hrvati granatirali kolonu makar jednim plotunom to bi bio pokolj...

Sto se tice dijeta, oni i jesu pravi gubitnici rata, nije ono jadno krivo sto mu se caca napalio na nebuloze sa gazimestana.

Sto se nas tice ako ti kazem da u gradu velicine Tuzle nema NIJEDNOG osudjenog za neki ratni zlocin vjerovatno ce ti to nesto da znaci..

i bio je pokolj....
i nisam ja ni mislila da vodimo rat...samo diskutujemo...malo verbalnog rata...a za ljubav?????kada dođem ovde ne razmišljam o tome....

Znači da sud ne radi svoj posao. Eto to znači.

- - - - - - - - - -

To sto drugi nisu klali kao vasi ne znaci da sud ima sta protiv drugih nego vi nemate optuznica...

Vaš vojnik drži u rukama odsječenu glavu. I je li zbog toga odgovarao?

to je video ceo svet....ali neka...ima Boga....

- - - - - - - - - -

i bio je pokolj....
i nisam ja ni mislila da vodimo rat...samo diskutujemo...malo verbalnog rata...a za ljubav?????kada dođem ovde ne razmišljam o tome....

Ma jeste bilo ubijenih civila ali kakvo granatiranje kolone, bona?

A ja ti opet predlazem u stilu djece cvijeca da mi vodimo ljubav, nek budale vode rat, bilo cyber ili pravi, svejedno je

Ma jeste bilo ubijenih civila ali kakvo granatiranje kolone, bona?

A ja ti opet predlazem u stilu djece cvijeca da mi vodimo ljubav, nek budale vode rat, bilo cyber ili pravi, svejedno je

Kolone koje su prolazile preko Novog su granatirane, u mojoj kuci na selu su bile izbjeglice, puna kuca, ljudi su se krili u podrumu ... sjecam se djece ciju majku je ubio geler ....

Ljudi, kenjate mnogo :D

Svima je jasno da Srbi popili veću štetu iako su manje krivi za sve. To tako biva kada je narod pošten i častan, možda pomalo naivan jer olako veruje drugima. Doduše, toga više nema.

Bio WW1 pa su uništavali Srbe, bio WW2 pa su uništavali Srbe. A sad je Srbima to malo preselo.

Od one paćeničke k'o bajagi vojske terorista što je krenula na Tuzlu, koju su Srbi pokosili kao od šale, pokušavaju da naprave genocid iako ubijanja žene i dece niti je bilo niti se dešavalo. Da nije bilo nikakvog genocida nad bilo kim od strane Srba, tome svedoči i ovaj duo koji se tokom svoje karijere bavio upravo pitanjima holokausta

nemagenocide.png

To ''genocid'' može da prođe samo u tabloidnim novinama.

Prijedor: Uhapšeno osam osoba osumnjičenih za ubistva 120 Bošnjaka

600_148102423014797415761478251641sipa-akcija-prostitucija-bjelave-08102015-MZ_(5).jpg

Uhapšeni su: Slobodan Taranjac, rođen 1956. godine u Prijedoru, Miodrag Glušac, rođen 1960. godine u Prijedoru, Ranko Babić, rođen 1952. godine u Prijedoru, Marinko Praštalo, rođen 1963. godine u Prijedoru, Ranko Došenović 1960. godine u Sanskom Mostu, Zdravko Panić, rođen 1959. godine u Prijedoru, Trivo Vukić, rođen 1966. godine u Prijedoru i Milan Vukić rođen 1951. godine u Prijedoru.

SIPA provosi akciju po nalogu tužioca iz Posebnog odjela za ratne zločine. U toku su pretresi na više lokacija koje koriste osumnjičeni, saopćilo je Tužilaštvo BiH.

Navedene osobe su pod istragom i terete se da su za vrijeme širokog i sistematičnog napada vojske, policije i paravojnih formacija, usmjerenih na civilno stanovništvo bošnjačke i hrvatske nacionalnosti na području Prijedora i okoline, počinili krivično djelo zločin protiv čovječnosti iz člana 172. KZ BiH.

Oni se terete da su u svojstvu pripadnika Kriznog štaba, vojske i policije, krajem jula 1992. godine sudjelovali u nezakonitom zarobljavanju oko 120 muškaraca, među kojima je bilo i 15 maloljetnih osoba, na području mjesta Miska Glava. Zarobljenici su nakon toga odvedeni u zatočenje u dom kulture, kao i na obižnji stadion gdje su tri dana mučeni i zlostavljani.

Tokom zatočeništva izdvojeno je i ubijeno između 10-15 osoba, a ostali su odvedeni na lokalitet Ljubije gdje su ubijeni hicima iz vatrenog oružja. Samo je nekoliko žrtava uspjelo preživjeti strijeljanje i njihova svjedočenja bila su od ključne važnosti za rasvjetljavanje ovog zločina.

Nakon rata, ubijene žrtve su pronađene i ekshumirane iz masovnih grobnica na lokalitetu Redak I I Redak II, a deset tijela pronađeno je na lokalitetu Hozića Kamen 2016 godine.

Policijski službenici SIPA-e osumnjičene će predati postupajućem tužiocu, koji će ih ispitati i nakon toga donijeti odluku o pokretanju prijedloga za određivanje pritvora ili mjera zabrane u skladu sa zakonom.

http://www.faktor.ba/vijest/po-nalogu-tuilatva-ks-sipa-ponovo-uhapsila-jasminu-horo-225807

tkz "SIPA" je dokaz da je RS slaba, takva hapsenja su se desavala poslije Saddama i u Iraku,
dok neki nisu uzeli Okvire jer bolje je to nego biti Uhapsen sto nisi njihove vjere i mucen pa je postala ID,ali mi nismo radikalni i slozni, u Miskoj Glavi se Srbi izmedju sebe svadjaju oko zemlje.
Bosnjaci su uzeli vlast i sad se izivljavaju, kad vide da se cuti pocece hapsiti svakog treceg koji je do 74godiste.

Ja znam ove ljude, Trivo Vukic nije nikoga ubio, Sudove netreba postovati ko ima vlast taj sudi.
Nemoze donjeti pravdu srmdjlivi bosnjacki sud.

tkz "SIPA" je dokaz da je RS slaba, takva hapsenja su se desavala poslije Saddama i u Iraku,
dok neki nisu uzeli Okvire jer bolje je to nego biti Uhapsen sto nisi njihove vjere i mucen pa je postala ID,ali mi nismo radikalni i slozni, u Miskoj Glavi se Srbi izmedju sebe svadjaju oko zemlje.
Bosnjaci su uzeli vlast i sad se izivljavaju, kad vide da se cuti pocece hapsiti svakog treceg koji je do 74godiste.

Ja znam ove ljude, Trivo Vukic nije nikoga ubio, Sudove netreba postovati ko ima vlast taj sudi.
Nemoze donjeti pravdu srmdjlivi bosnjacki sud.

Ali Srbi sute. Niti jedan nema mu.da da saspe rafal u ove sipovce

Back