Opet desničarska organizacija,ovog puta obraz.

Ма ја....и шта буде, када попијеш плаву таблетицу...и сконташ да ништа није истина шта си писала?

Ne bude ništa pošto tabletice ne konzumiram i pišem čistu istinu. Zar si toliko pogođen da odbijaš da prihvatiš realnost? Žao mi je, da sam znala sa kakvom emotivnom dušicom imam posla ćutala bih :mrgreen::lol: Nego sad je red da čujemo ko je sa druge strane i šta ti imaš od škole i radnog iskustva? Ili te je možda sramota da nam kažeš? :mrgreen:

A o iskustvu sa tableticama možeš da pričaš pošto vidim da si upućen ali neki drugi put. Bavi se sada tvojim Obrazom dok još ima šta da se priča o njima a kad zaslužim da se o meni otvori tema onda se posveti istraživanju mog lika i dela do 11-og kolena :lol: Ako tema potraje do uveče, budući da je ogrezla u spam, dobićeš moj index na uvid pošto kod mene ništa nije tajna a mogu da ti dostavim i izvod sa tekućeg računa, ako si baš toliki mazohista.

Svakako mnogo više nego što si ti doprineo u mojim godinama i mnogo više nego što će neki slučajevi doprineti za ceo svoj život ;) :lol: A detaljnije podatke možeš da potražiš na drugom mestu pošto mene savršeno boli ćošak ko si ti pa samim tim neću ni da ti pričam o sebi. Uostalom, možeš da me okarakterišeš kako god želiš - tema nisam ja nego Obraz a njih će ukinuti. Better luck next time a ovde slobodno besni do sutra, razumem kako ti je teško :mrgreen::lol:
meni su licno najsimpaticniji oni sprinteri i trkaci iz 1389. kako ljudi profesionalno i predano beze i obaraju rekorde i Karl Luis bi im pozavideo:hahaha1:
:mrgreen:

Ко је мало боље читао текст, видео је да су 1389 и Двери Српске сврстане само у десничарске а нису у екстремне, фашистичке, нацистичке, шовинистичке, расистичке и ксенофобичне организације.
На сајту Двери Српске је баш написано неколико текстова против антисемитизма, против нацизма и фашизма, сродна су организација Центру за Конзервативне студије, дакле опција умерене деснице тј. десног центра.
Што се тиче 1389, више пута су исказали антифашистичко опредељење на свом сајту и честитали су грађанима Дан победе над фашизмом.

Дакле, нигде у Политици не пише да су ове две организације екстремистичке већ само десничарске а као што знате у већини земаља ЕУ на власти су странке десног опредељења ( тј. умерена десница, десни центар ).
Иначе потпуно подржавам борбу против сваког вида националне, верске и расне мржње. Богатство Србије је њена мултиетничност, мултиконфесионалност.

http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Umnozavanje-desnicharskih-grupa.sr.html

Opet izgredi jedne od ultradesničarskih organizacija.
I ranije sam komentarisao da su takve organizacije zlo Srbije i da samo pod maskom patriotizma buču,izazivaju nerede,mrze,provociraju i stvaraju u zemlji nestabilnost.

Ovo ce da ti zakljucaju,posto sam ja o Obrazu napisao 2 teme i obe su zaključane...Administrator na Face-ovim svim grupama protiv Obraza,naučio sam celu njihovu istoriju napamet,kao i biografiju debiloida Mladena Obradovića.Takođe znam glavne tri figure Obreza:Nebojša M.Krstić(1964-2001),Nenad Jovanović i Mladen Obradović.Znam sve emisije gde su bili i šta su rekli i šta su radili.:D

http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Umnozavanje-desnicharskih-grupa.sr.html

Opet izgredi jedne od ultradesničarskih organizacija.
I ranije sam komentarisao da su takve organizacije zlo Srbije i da samo pod maskom patriotizma buču,izazivaju nerede,mrze,provociraju i stvaraju u zemlji nestabilnost.

Nista cudno. Opasno bi bilo kada bi takvi preuzeli malo vecu vlast. Meni naravno nije jasno zasto Srbija ispoljava negativnu stranu nacionalizma (nacionalizam je u normalnim zemljama pozitivan pojam i predstavlja patriotizam,a ovde kod nas je to sovinizam i rasizam).

Nemam 30 godina ;)
Imam honorarni posao od devetnaeste a uz to i studiram i to sa visokim prosekom i na državnom fakultetu i dajem sve u roku :D
A u DS-u ne radim ništa za pare jer ih zamisli u porodici imamo sasvim koliko treba :D

Jel ti krivo što ne možeš da ubodeš ništa protiv mene?
Hoćeš da nastaviš da se igraš vidovnjaka ili si odustao? :klap::rotf:
Извини што се мешам јел баш све дајеш ? :hahaha: :hahaha: :hahaha1: :hahaha1:

Па зар они оји су палили скупштину и упадали наоружани аутоматским пушкама у државне установе треба да нам соле памет.
Ко год не мисли као они испада шовиниста "лажни патриота",националиста...како су кренули још мало па ће почети да стрељају за антидемократску активност.

Па зар они оји су палили скупштину и упадали наоружани аутоматским пушкама у државне установе треба да нам соле памет.
Ко год не мисли као они испада шовиниста "лажни патриота",националиста...како су кренули још мало па ће почети да стрељају за антидемократску активност.

Па као њихови очеви....... који су стрељали од 1945-1989

Ovo ce da ti zakljucaju,posto sam ja o Obrazu napisao 2 teme i obe su zaključane...Administrator na Face-ovim svim grupama protiv Obraza,naučio sam celu njihovu istoriju napamet,kao i biografiju debiloida Mladena Obradovića.Takođe znam glavne tri figure Obreza:Nebojša M.Krstić(1964-2001),Nenad Jovanović i Mladen Obradović.Znam sve emisije gde su bili i šta su rekli i šta su radili.:D

A zašto da se zatvara tema,ne prolazi ni po desetak dana a da se ne pojavi informacija o nekom od izgreda u koji nije umešana neka od ultradesničarskih organizacija ili garda,spas,obraz,nac.front ili 1389.
Neko je otvorio temu gde neki lik iz obraza hvali Đilasa i otvoreno zagovara proterivanje Roma.
Neka simpatizeri i vođe ovih organizacija unormale ponašanje i ideje,pa ih niko neće i prozivati.

Back