AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.808
Vučić: Blokaderi su 813 puta demolirali prostorije SNS; Zamislite da smo mi uradili deo toga što su oni
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je održano više hiljada blokada u periodu od godinu dana i da su u tom periodu prostorije SNS demolirane 813 puta.
"Godinu dana trpimo jezivo nasilje, da jezivije ne može biti. Stotinama hiljada puta su ljudi zaustavljani u kretanju na ulici. Održano je više hiljada kriminalnih skupova. Potrošili smo milione evra da zaštitimo ljude koji se na kriminalan način okupljaju", rekao je Vučić.
Naveo je da je su u tom periodu prostorije Srpske napredne stranke uništene čak 813 puta.
"Od svih njihovih laži, u prvih dva sata, dok se nije pojavio snimak, niste mogli ništa da čujete sem laži. Izašao i rekao sam da osveta nije dopuštena, obratio sam se sinoć ljudima koji su bilo ogorčeni i besni, rekao sam da moramo svi da živimo u miru i da ne smemo da radimo ono što oni rade. Zamislite da samo uradili deo toga što su oni uradili. 813 puta su napadnute prostorije SNS-a. Zamislite da smo mi to uradili, da smo njihove prostorije spalili i da smo pucali na njihove prostorije. Zamislite da smo mi upucali nekoga, tako da smo došli na njihov skup i upucali nekog od njihovih pripadnika. U teškom krvoproliću bi se sve završilo. Zahvaljujuću našoj trpeljivosti, strpljenju, mudrosti, uspeli smo da to prevaziđemo i sačuvamo mir", rekao je Vučić.
https://www.b92.net/info/politika/1...te-da-smo-mi-uradili-deo-toga-sto-su-oni/vest
Просторије нападамо МИ ... ВојскаКринскога Принца који више зулуmа трпети неможе
@aleksije radicevic @vučji čopor @Mystic+