Operacija Trijumf

Sto se zirija tice mislim da bi umesto Marine trebali da ubace nekog profesora (prof. Pajevic npr) i da tako obuhvatimo sve faktore ucestvovanja, pa i stanje i posvecenost na casovima. Neko bi rekao da bi dobro dosao i disha. Ja se ne slazem jer mi je direkotor u par navrata bi pristrasan i nekako neautorativan, a i vise znanja ocekujem od jednog profesora nego menadzera.

Za popunu mesta od žirija iz Srbije ima podugačak spisak njih odličnih...ja bih lično najviše voleo da vidim Kornelija Kovača.

Ako ne ispadne Nikola P, onda ce biti on... Mozda Sonja, nije iskljuceno ni Ana. A mozda i Vukasin.
Spisak se smanjuje jer, kao sto sumnjamo, Igor, Nina, Adnan i Aleksandar nece biti nominovani. A nesto sumnjam da ce nominovati Sajka i Danijela, mada nisma sigurna da ce Danijel zablistati.

Sve zavisi iz kog ugla gledamo. Ako treba da u ziriju bude i neko "iz kuce" onda bi po meni trebao to da bude prof Pajevic. Medjutim ako nesmeju profesori to da budu onda nije lose da to bude Kornelije Kovac kao neko sa sirokim i priznatim muzicikim snanjem i prilicno dugim stazom.

Ko je trazio da ti nesto razumes?????Ja ni jednog momenta nisam rekla da Aleksandra Radovic ne zna da peva.To nije tacno!!!Zna,ali sam,isto,rekla da joj je glas za dzabe,kad ga koristi na zalopojke kakve peva!!!!I tacka,nemam nameru da se pravdam za ono sto mislim!!!!!

:lol::lol::lol:

E pa to ti je kad svoje mišljenje gradiš na osnovu tuđeg mišljenja. Pošto vidim da veze nemaš reći ću ti da su jedni od njenih najvećih hitova : "Nisi moj", "Ako nikada", "Zagrli me", "Još danas",..... i to su sve samo ne balade ( žalopojke :neutral:) . Ti si verovatno od nje čula pesmu "Kao so u moru" i stekla loš utisak. Iako je ta pesma fantastična.

A i da samo peva balade ne vidim šta je tu loše.....

:bye:

:lol::lol::lol:

E pa to ti je kad svoje mišljenje gradiš na osnovu tuđeg mišljenja. Pošto vidim da veze nemaš reći ću ti da su jedni od njenih najvećih hitova : "Nisi moj", "Ako nikada", "Zagrli me", "Još danas",..... i to su sve samo ne balade ( žalopojke :neutral:) . Ti si verovatno od nje čula pesmu "Kao so u moru" i stekla loš utisak. Iako je ta pesma fantastična.

A i da samo peva balade ne vidim šta je tu loše.....

:bye:
Jao,covece ili zeno sta si,ne zanimaju me njeni,kako ih zoves,"hitovi":hahaha::hahaha::hahaha:Vidim koliko ti imas veze:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf: :rotf: :rotf:Boli me uvo,jel' mozes da ukapiras to???Kupi njen disk,pa slusaj,samo se otkaci od mene,zivota ti!!! :bye: :bye:

Poslednja izmena:
Šteta što je ispala zemunka Ivana...Al dobro možda će ona i bolje da prođe od mnogih učesnika:)
Ivana_Nikodijevic.jpg

Jao,covece ili zeno sta si,ne zanimaju me njeni,kako ih zoves,"hitovi":hahaha::hahaha::hahaha:Vidim koliko ti imas veze:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf: :rotf: :rotf:Boli me uvo,jel' mozes da ukapiras to???Kupi njen disk,pa slusaj,samo se otkaci od mene,zivota ti!!! :bye: :bye:

Očekivao sam ovaj odgovor. Bez ikakvohg argumenta isamo ono : "cut,cut". Da se otkačim od tebe ? Ne. Volim da se nakačim na te koji tako lupe i onda kada pokušam da saznam zašto imaju loše mišljenje o takvom vokalu oni još više lupe.

Predpostavljam da će tvoj odgovor biti napisan sa 132 smajlija i još 78 upitnika i uzvičnika.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Što se žirija tiče predpostavljam da će izvući nekog iz pepela. Negog na koga niko ne bi posumnjao....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Što se Danijela tiče iznervirao me i to mnogo. Ali ono što mi se svidelo jeste da je prvi put rekao da nije u pravu. I da je 90% ON kriv.:think:. Tako da svako može da "pukne" ali retki mogu da se saberu.

Back