Night.Whisperer.
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Pa ona je pukla,ko bi trpeo onog Danijela da radi sta mu se hoce.. :S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ku*če se i on i Nikola...Nikola isto tamo glumi ludilo...Ono sa Adnanom...Teško je rekonstruisati celu situaciju,al ja najviše mrzim na svetu kad me neko tera da radim nešto što mi se ne radi,a što ne moram...Nikolaboy band je pomalo smarač
![]()

Sada cu da zvucim kao baba ogovaraca, ali...
Sta se dogodilo sa Danijelom? A Nikolom i Adnanom? Ja ne gledam dnevne emisije...
On ode u drugu ucionicu i zalupi vratima i ona se naljuti i izvice na njega.Prvo zato sto je zakasnio,a zatim sto je lupao vratima.On joj se izvinio.A Djordje je bio najbolji, i imao je najbolje pesme, zao mi je sto je ispao
Evo izvinio se Milici pred svima.. Najzad i on nesto kapira..
Slazem se...pre bi on trebao da ostane u OT,nego npr Adnan il' Danijel..A Djordje je bio najbolji, i imao je najbolje pesme, zao mi je sto je ispao
Ma šta nije hteo...z.ebava sve redom u kući...ponaša se kao da mu je to dedovina - ustaje kad hoće,ide na nastavu i vežbe kad hoće...šta hoće,da mu se svi podvladaju i njega da slušaju![]()
u prevodu - pametan čovek.
provalio je da profesore nije briga da li se neko trudi, oni su tu samo da odsede tih sat vremena sa studentima, zarade pare i eventualno daju neke savete i smernice onima koje to interesuje...

Slazem se...pre bi on trebao da ostane u OT,nego npr Adnan il' Danijel..![]()

Slazem se...pre bi on trebao da ostane u OT,nego npr Adnan il' Danijel..![]()
Mislim da ce biti bezveze, bar po onome sto sam cula.
Da se ne zanosimo, oni nisu slobodni da rade sta zele nakon ove emisije, vec su vezani ugovorom... osecam da to znaci da nema autorskih stvari, vec im pop kompozitori sklepaju pesme. Ne znam kakve ce biti pesme koje je uradio Dado Topic, ali ono sto sam cula je zivo s.ranje... Ono sto su probali Ana i Aleksandar, pa ok, neka pop zalopojka... Ali Sajku i Djoletu su dali nesto bezveze, a njih su, kao, prepoznali kao "rokere". Mmm... da. Jaki mi rokeri kojima kompoziyori sa estrade prave pesme.

Ne,on to sve smišljeno radi...mali g.wnar.
), pa da ne kuckam sve idem na copy/paste varijantu...