Kaca Blokovi ^^
Aktivan član
- Poruka
- 1.001
Kako???Ne werujem da JA imam tu opciju....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto se zirija tice mislim da bi umesto Marine trebali da ubace nekog profesora (prof. Pajevic npr) i da tako obuhvatimo sve faktore ucestvovanja, pa i stanje i posvecenost na casovima. Neko bi rekao da bi dobro dosao i disha. Ja se ne slazem jer mi je direkotor u par navrata bi pristrasan i nekako neautorativan, a i vise znanja ocekujem od jednog profesora nego menadzera.

Slazem seZa popunu mesta od žirija iz Srbije ima podugačak spisak njih odličnih...ja bih lično najviše voleo da vidim Kornelija Kovača.

...Da,i jos sto je lose otpevao Vertigo...Nervira me vise sto je Aleksandar favorit!On dobro peva,ali su preterali...

Jao jao wild child .... Aleksandra je ubedljivo najbolji vokal na našoj sceni ..... ima divan glas .... i pesme su joj sasvim OK ...
mislim da on ne bi prihvatio.
Ko je trazio da ti nesto razumes?????Ja ni jednog momenta nisam rekla da Aleksandra Radovic ne zna da peva.To nije tacno!!!Zna,ali sam,isto,rekla da joj je glas za dzabe,kad ga koristi na zalopojke kakve peva!!!!I tacka,nemam nameru da se pravdam za ono sto mislim!!!!!

) . Ti si verovatno od nje čula pesmu "Kao so u moru" i stekla loš utisak. Iako je ta pesma fantastična.
Ti,naravno,mislis na Aleksandru Kovac??
A sto se tice,njenog oca,Kornelijamislim da on ne bi prihvatio.
) nije znala ko je ona.....Da,i jos sto je lose otpevao Vertigo...
Da se ja pitam,Djoleta ne bih izbacila..![]()

Jao,covece ili zeno sta si,ne zanimaju me njeni,kako ih zoves,"hitovi"
E pa to ti je kad svoje mišljenje gradiš na osnovu tuđeg mišljenja. Pošto vidim da veze nemaš reći ću ti da su jedni od njenih najvećih hitova : "Nisi moj", "Ako nikada", "Zagrli me", "Još danas",..... i to su sve samo ne balade ( žalopojke) . Ti si verovatno od nje čula pesmu "Kao so u moru" i stekla loš utisak. Iako je ta pesma fantastična.
A i da samo peva balade ne vidim šta je tu loše.....
![]()

Vidim koliko ti imas veze

Boli me uvo,jel' mozes da ukapiras to???Kupi njen disk,pa slusaj,samo se otkaci od mene,zivota ti!!!

Misli na Aleksandru RadovicTi,naravno,mislis na Aleksandru Kovac??
A sto se tice,njenog oca,Kornelijamislim da on ne bi prihvatio.

Jao,covece ili zeno sta si,ne zanimaju me njeni,kako ih zoves,"hitovi"Vidim koliko ti imas veze
![]()
![]()
Boli me uvo,jel' mozes da ukapiras to???Kupi njen disk,pa slusaj,samo se otkaci od mene,zivota ti!!!
![]()
![]()
. Tako da svako može da "pukne" ali retki mogu da se saberu.Ovaj Danijel stvarno nije normalan.....pa,mislim brate,preterao je..............
Ne. Mislim da je mislila na Radović jer WC(![]()
) nije znala ko je ona.....
Misli na Aleksandru Radovic![]()