Nina je bila pozvana kada je pravila promociju u BG i ona je odbilaGde je Nina Badrić , Toni Cetinski,..... ??????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nina je bila pozvana kada je pravila promociju u BG i ona je odbilaGde je Nina Badrić , Toni Cetinski,..... ??????

Ko je A. Radovic uopste?![]()
Daleko od toga da nema glas,ali dzabe joj...Smorila je narod njenom kuknjavom,"ja te volim,ti si me napustio..."Te pevacice sto izigravaju mucenice....![]()
Mozda
Hoce li Marina T. ostati u ziriju??

Sonja je dobila losu pesmu to je fakat.

Da, da, ja se itekako slažem za Osmog Putnika. I Kerber bi mogao da bude gost takođe...mogli bi i Osmog putnika da dovedu... jel ono bese "studenti" pevashe Morskog Psa?

NOVE PESME :
1.kreni prema meni-vukasin
2.tose proeski pratim te-adnan
3.bjelo dugme sanjao sam nocas da te nemam-nikola s.
4.jelena rozga oziljak-sonja
5.indexi zute dunje-igor
6.emina jahovic sasa kovacevic jos ti se nadam-aleksandar
7.jelena rozga daj sta das-nina
8.dino dvornik hipnotiziran-danijel
ana i nikola iste pesme
Bolje da niko ne dolazi i da pevaju nesto drugo.Pa,ima toliko dobrih stranih pesama,toliko bendova.Ako nisu u stanju da ih dovedu i plate,neka zaobidju ove strahote tipa Jelena Rozga,Magazin,Danijela,Aleksandra Radovic...strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Devojka ima doobar glas ali mora znati i varijacije..Slusala sam sinoc sonjino izvodjenje magazina i jos jednom se uverila da ta devojka veze s pevanjem nema.. toliko je bilo jezivo da sam promenila kanal na pola pesme ....
Mislim da ispada Nikola.
Koliko znam, Marina nece vise biti u ziriju, ali ne zna se ko ce biti zamena.
podelili su nove pesmeja mislim da na sledecoj gali ispada nikola
![]()
![]()
![]()
Slusala sam sinoc sonjino izvodjenje magazina i jos jednom se uverila da ta devojka veze s pevanjem nema.. toliko je bilo jezivo da sam promenila kanal na pola pesme ....
SELJOBERI !!!!!!!!
Predpostavljam da sam pogodio .... :

Pa neće Sonja biti izbačena zato što peva pesmu Magazina ... nego zbog svog ponašanja.

Ko je trazio da ti nesto razumes?????Ja ni jednog momenta nisam rekla da Aleksandra Radovic ne zna da peva.To nije tacno!!!Zna,ali sam,isto,rekla da joj je glas za dzabe,kad ga koristi na zalopojke kakve peva!!!!I tacka,nemam nameru da se pravdam za ono sto mislim!!!!!
Rozga ima tako visok glas da niko ne može otpevati njene pesme, a da bude dobro. Isto kao i sa Čolićem. Aleksandra je jedna od naših najboljih pevačica i tebe, wild dete, treba da bude sramota što ne znaš ko je ona. Razočarala si me. Mislio sam da si ti stručnjak ali.....![]()

Baš me zanima koju ti muziku slušaš?
Turbo folk ???![]()
Predpostavljam da sam pogodio .... :
![]()