Operacija Trijumf

Mozda:lol:

Hoce li Marina T. ostati u ziriju??

Gledajuci link koji je postavila micka_88 bojim se da ce Sonja biti uskoro van kuce.Je.bem ti Magazin i njihove zalopojke....:kletva:

Poslednja izmena:
Ko je A. Radovic uopste? :D

Daleko od toga da nema glas,ali dzabe joj...Smorila je narod njenom kuknjavom,"ja te volim,ti si me napustio..."Te pevacice sto izigravaju mucenice....:hahaha::hahaha:

Mozda:lol:

Hoce li Marina T. ostati u ziriju??

Gledajuci link koji je postavila micka_88 bojim se da ce Sonja biti uskoro van kuce.Je.bem ti Magazin i njihove zalopojke....:kletva:

Pa neće Sonja biti izbačena zato što peva pesmu Magazina ... nego zbog svog ponašanja.

NOVE PESME :

1.kreni prema meni-vukasin
2.tose proeski pratim te-adnan
3.bjelo dugme sanjao sam nocas da te nemam-nikola s.
4.jelena rozga oziljak-sonja
5.indexi zute dunje-igor
6.emina jahovic sasa kovacevic jos ti se nadam-aleksandar
7.jelena rozga daj sta das-nina
8.dino dvornik hipnotiziran-danijel
ana i nikola iste pesme

Ovo će biti najgluplja Gala. Šteta što neću da čujem Igora kako izvodi Aerosmith...

Bolje da niko ne dolazi i da pevaju nesto drugo.Pa,ima toliko dobrih stranih pesama,toliko bendova.Ako nisu u stanju da ih dovedu i plate,neka zaobidju ove strahote tipa Jelena Rozga,Magazin,Danijela,Aleksandra Radovic...strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:dontunderstand:

Rozga ima tako visok glas da niko ne može otpevati njene pesme, a da bude dobro. Isto kao i sa Čolićem. Aleksandra je jedna od naših najboljih pevačica i tebe, wild dete, treba da bude sramota što ne znaš ko je ona. Razočarala si me. Mislio sam da si ti stručnjak ali..... :neutral:

Smešno je što svi očekuju da će puštati samo ono što vi volite. Meni je izbor pesama odličan. Meni se ne sviđaju sve pesme ali mi se sviđa ta raznolikost. Tražite rok ? Ovo je prvenstveno pop takmičenje(po licenci). Rok su naši samovoljno ubacili.

Slusala sam sinoc sonjino izvodjenje magazina i jos jednom se uverila da ta devojka veze s pevanjem nema.. toliko je bilo jezivo da sam promenila kanal na pola pesme ....

Kao što gore napisah Rozga dosta visoko peva i to u kombinaciji sa Sonjinjim solidnim rasponom glasa dovodi do toga da će zvučati užas. Sonja to ne može otpevati. Ali daleko od toga da ima loš glas. Prelepa, čista boja. Mnogo bolje od Nine i Ane koje kao da mrmljaju....

:dontunderstand:

Rozga ima tako visok glas da niko ne može otpevati njene pesme, a da bude dobro. Isto kao i sa Čolićem. Aleksandra je jedna od naših najboljih pevačica i tebe, wild dete, treba da bude sramota što ne znaš ko je ona. Razočarala si me. Mislio sam da si ti stručnjak ali..... :neutral:
Ko je trazio da ti nesto razumes?????Ja ni jednog momenta nisam rekla da Aleksandra Radovic ne zna da peva.To nije tacno!!!Zna,ali sam,isto,rekla da joj je glas za dzabe,kad ga koristi na zalopojke kakve peva!!!!I tacka,nemam nameru da se pravdam za ono sto mislim!!!!!

Back