Operacija Trijumf

Kada na YT gledam kakvi se glasovi pojavljuju u slicnim show programima po Evropi i svetu pomislim da je vecina studenata ovde zalutala.
Kada Sonja bude ovako pevala SEDECI kao ova sesnestogodisnja devojcica moci cu da joj kazem SVAKA CAST.

Jano da je devojka ovo super otpevala ali i isto tako jasno da ti teorija muzike nije bas jaca strana.Naime,moja drugarica moze isto ovako,ako ne i bolje da otpeva pesme od Celine Dion jer je I sopran(najvisi zenski glas),ja ne mogu jer pevam alt i zato pevam pesme od Amy Winehouse,npr.
Dakle,nisu bitne godine i to da li sedis ili stojis(koja glupost) vec tvoj raspon.Sonja ne moze da promeni glas.Je.bem ti sta mi sve nismo duzni ovde da iscitavamo:roll:

Sto se zirija tice mislim da bi umesto Marine trebali da ubace nekog profesora (prof. Pajevic npr) i da tako obuhvatimo sve faktore ucestvovanja, pa i stanje i posvecenost na casovima. Neko bi rekao da bi dobro dosao i disha. Ja se ne slazem jer mi je direkotor u par navrata bi pristrasan i nekako neautorativan, a i vise znanja ocekujem od jednog profesora nego menadzera.

Sanja Ilic ili Maja Odzaklijevska.....ako sam dobro napisala njeno prezime.....

Uh Maja bi bila idealna za to .... ona je odličan pevač.

Slušala sam Igorovu izvedbu pesme ''Žute dunje'' .... nikako da svarim njegovo pevanje, i kriveljenje, i izvlačenje visokih tonova tamo gde za njih nema potrebe ..... nikako da shvatim čemu ubacivanje dugačkih o, a, e, i, u tonova svuda - baš svuda u njegovom slučaju.

Back