ArnoldLayne
Iskusan
- Poruka
- 5.103
e ne gledam ali iz onog shto sam video onaj Danijel nije normalan. prava ona shlihtara debilna ljigava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ljudi ne mogu da werujem da je Pidza ispao....
Nije feeer,zasto je morala Ana da ispadne???Sto su swi toliko nalozili na nju???
I ZASHTO JE WUKASHIN NOMINOWAN???I ZASHTO ZAMALO DA TO BUDE I SONJA,A BILA JE FANTASTICHNA???
Ali sa pevanjem nema 1/2 blage veze.tachno.
Cukrow NIKAD do sad nije bio nominowan(ne kazem da zasluzuje,ali chini mi se da i njemu i Adnanu ziri gleda kroz prste).
Sta mislite, ko ispada?
Pravedno bi bilo da ispadne Sajko.. Ali mislim da nema sanse. Ipak veci deo publike cine klinke 13-17 godina, a zna se sta one "misle" o Sajku![]()

To sam i ja mislila kada je Paunović bio u pitanju ... pa klinke zaćutale![]()
Inace, oni koji su prognozirali najgoru Galu od pocetka, bili su u pravu. Bas nista mi se nije svidelo. Tek poneko je bio blago podnosljiv, tipa Aleksandar (mada je imao genericku pesmu i standardno je otpevao), i mozda Danijel. ne kazem da mi se svidelo, ali nisu bili totalni promasaj. Ostali: no comment.
Sta mislite, ko ispada?
Pravedno bi bilo da ispadne Sajko..

losa karma. No to se mene ne tice, samo ce njemu biti lose. Mozes da imas sav novac ovog sveta kad si gov*o i kad ti je dusa crna. Hahahahaha
sad sam ga preterala, nije covek masovni ubica, ali je izuzetno ohol.
Evo ja koja bas volim jaci zvuk (citaj metal i hard rock) mislim da je Tose bas bio divan, imao je onaj X faktor o kojem Huljic stalno trubi. A ovaj iznogud... Gledam ga kako je smotan, npr kad je imao duet sa Marinom Perazic, sve je gleda kako ona plese pa skida pokrete,
eto favorita... Blene ko tele... E boze boze... No, to je moje misljenje a nas niko nista ne pita na kraju 

,prepao se jadnicak 
Slazem seIgor je uzasno pevao.
Saric ce da ispadne.Bar ja tako mislim.
Sonja je otpevala jako dobro s obzirom na njen raspon glasa uporedivsi sa Jelenom Rozgom (sopran I)
Vidim da ste pisali o Milici pa rekoh da se ukljucim,ona je trebala da ispadne jos prve nedelje umesto Ivane.
Vukasin-onako
Ana i Nina-prosek,znala sam da ce direktor da spasi Anu,koji mu je to put??
Danijel-sasvim ok.
Adnan je po mom misljenju bio bolji nego ikad.
Aleksandra nisam gledala,nazalost ili na srecu![]()

Vukasin - Odlican nastup. Energija, scenski nastup sve za 10. Bilo je malo falsa u pocetku...nije to bilo to. Nije mu legla ova pesma...ovo je definitivno bio njegov najlosiji nastup.
Sajko
Jako lose poceo, u refrenima je bio i solidan ali strofe..uzas.
Cukrov
standardno iritantan. Odvratno je otpevao. Dzaba mu dobar glas kada je nadmen. Pravi pevac je tu da promovise pesmu a ne svoj glas kroz pesmu. Ili da prevedem ,Igor je toliko zeljen dokazivanja da siluje i unisti vecinu pesama.
Adnan
Dobar glas no svejedno zelim da mu vidim ledja sto pre
Danijel
Dobar nastup, tehnicki dobro jedino mi smetaju oni njegovi aaa i eee trileri koje svuda ubacuje. To je ok ali ova pesma je energija a ne glas.
Ana.
Odlicna. Bila mi je prelepa juce, ona i Nikola su savrseno otpevali zajednicku pesmu.
Paunovic
Mozda ai najbolji nastup do sada. Napokon je bio opusten i pustio je glas. Steta sto je ispao decko.
Sonja je bila dobra, ne savrsena ali bolja od te Nine koju non stop guraju. ZASTO stalno guraju Ninu. Devojka ne peva uopste posebno dobro.
Prokleta politika i uvlacenje Crnogorcima.
Koga sam zaboravila?

Drugarica me zamolila da nadjem neku pesmu što je Vukašin pisao...da li neko možda zna??