NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Aleksandra
Mada i nema sta posebno da se kaze..Sem da ga je Emina pojela.
Emina ga je pojela samo izgledom ... inače pevanjem nije ..... i pesma nije u njegovoj intonaciji, što treba uzeti u obzir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksandra
Mada i nema sta posebno da se kaze..Sem da ga je Emina pojela.
Nisam mislila na izgled,nego intonacijomEmina ga je pojela samo izgledom ... inače pevanjem nije ..... i pesma nije u njegovoj intonaciji, što treba uzeti u obzir.

Slazem seMeni je Ana nekako simpaticna,i fino je otpevala True colors,bolja je od Nine...

Ana.
Odlicna. Bila mi je prelepa juce, ona i Nikola su savrseno otpevali zajednicku pesmu.

Vukasin & Sajko: Balkan
Sonja: La vie en rose (verzija Grace Jones)

,no ipak studenti dragi je spasise
Da, taj Balkan. Njih dvojica se smorise kao Danijelu to da su dali.
Inace, Vukasin peva "Smells Like Teen Spirit", i prs'o je jer je to trazio samo ukoliko bude pevao neku baladu sa Sajkom (nisam ukapirala na sta misli), a ako ne peva to sa Sajkom, da mu ne daju "Teen Spirit", a oni mu dali.
Sajko peva "Odlazim" od B. Dugmeta.

ili Alexandar niko iz SRB....Wolela bih da Sonja ostane u finalu.Ja sam mozda naivna, ali ne verujem u one price, "mi Srbi smo glupi, opet nam Hrvati kreiraju usred Beograda sta ce da bude".... Da se razumemo, Tonci gura Igora i to je evidentno. Ipak, mislim da se planski pravi da ostanu ucesnici iz svih drzava zbog PARA, a ne zbog nacionalizma. Ako ode, recimo, Nina, Crnogorci ne bi glasali, zato je vuku.
Mada sada nesto mislim... Posto ljudi kukaju da ce na kraju predstavnik Srbije biti samo Danijel, koga svi mrze (finale: Igor, Adnan, Aleksandar, Nina i Danijel)... Pa ce svako da glasa po kljucu. Sad, mnogi mrze Danijela, ali mozda ce u finalu da se dodje do glasanja po kljucu, pa ce ljudi iz Srbije ipak da glasaju za Danijela, kao, ipak je iz Srbije, red je za njega. A u Srbiji ipak ima najvise ljudi. I tako ce da ispadne da je blesava Jasmina bila u pravu da je rec o "zaveri" da se Danijelu namesti pobeda.
Glupa ideja, i ne verujem bas u nju... Ali ipak...
Nimil,
Ako znas pesme za sledecu galu, posalji spisak!
PS-I ja sam mislila da Vukasin nema sanse pored Sajka, ali sve vise vidim komentare da Sajko treba da ispadne, da se to podrazumeva jer je Vuki ipak bolji pevac...
Ako i ostane, mislim da ... ma, ne znam sta da mislim. Vec sam rekla> decko 3 blage nema sa pevanjem, sto je steta, jer ima finu boju glasa. To sto je mozda dobar basista i uspeo je oko onog posla sa himnom je lepo, ali nema veze sa pevanjem.IGOR - Zdravko Čolić - Kristina i Dobra vam noć prijatelji
Uskoro mi stiže svešž spisak a za to vreme :
Rezultati glasanja za favorita izraženi u procentima za 08.12:
Aleksandar: 41,4 %
Nina: 24,9 %
Adnan: 12,5 %
Nikola S: 7,6 %
Igor: 4,3 %
Vukašin: 4,0 %
Danijel: 3,9 %
Sonja: 1,4 %
Rezultati glasanja za nominovane studente izraženi u procentima za period od 24.11. do 08.12:
Ana: 52,9 %
Nikola P: 47,1 %
Ne znam sta da kazem, nimil... Malko bolji izbor pesama, i to pre svega ovi medliji. (Mada mi se prikaki od Selin Dion, narocito od ove pesme).
Sto se tice "zavere', ja se sve nekako nadam da ce Vukasin ostati i da ce on, umesto Adnana biti predstavnik BiH. Onda iz Srbije neka bude Danijel.
Gre'ota ce biti da pobede, recimo, Igor, Nina ili Adnan. Ako je vec dotle doslo, podnecu i Aleksandra i Danijela, ali ovo troje... Nina uvek kresti, ljudi, da se ne lazemo. Adnan je em jedva polutalentovan, em je promasio emisiju (mesto mu je u zvezdama Granda). Igor ima donekle ok glas, ali on NIJE operski pevac, pa krece da se gubi u komplikovanijim numerama, a uz to, ovo i nije takmicenje operskih zvezda (kazem, da bar ima operski glas nego nema, zaje.be se cesto, izmasakrira pesmu i, kao sto su mnogi rekli, on ne peva da bi docarao pesmu vec da bi izreklamirao svoj glas). Tako da bi mi bilo veoma zao ako neko od njih pobedi.
A da pobede Danijel ili Aleksandar... Paaa, ne bi mi se dopalo, ali 'ajde... Danijel ima taj polunarodnjacki glas pomesan sa njanjavim pop tendencijama (ljubav prema hitovima Britni Spirs) i nikada ne bih slusala njegove hitove... Ali dobro, nije antitalentovan, ponekad moze da prenese emociju u baladi. Aleksandar je tunjav, nit smrdi nit mirise, ccesto falsira, ali hajde, da kazemo da ima lepu boju glasa (bar se meni svidja). I on je za pop balade, ali eto kao tu prolazi nekako.
Sajko? Kao sto sam rekla, ne bi bilo fer da on ostane pored Vukasina, ali moc tinejdzerskih hormona polustasalih curica je jakaAko i ostane, mislim da ... ma, ne znam sta da mislim. Vec sam rekla> decko 3 blage nema sa pevanjem, sto je steta, jer ima finu boju glasa. To sto je mozda dobar basista i uspeo je oko onog posla sa himnom je lepo, ali nema veze sa pevanjem.
Sonja je neko ko uspeva da zamaskira svoje nedostatke u vecini slucajeva... Vidim da je ljudi nesto i ne vole. Ne znam sta da kazem, ne bi mi bilo zao da pobedi, ali mislim da nije najbolja. Ona je neko ko je iz Gale u Galu sve gori.
Ana nema sanse, cak i dovde je dogurala vise na srecu i kalkulacije... Plus za nju sto je to i priznala. Mislim da ce uskoro ispasti. Devojka nije dno dna, ali ne ume da izbaci iz sebe to sto ima, sto puta bolje zvuci na probama nego na Gali. Ako je zaista stidljiva, to postujem (i ja sam stidljiva), ali je.bi ga, ovo je pevacki posao, mora tremu da savlada ako hoce time da se bavi.
Sto nas dovodi do Vukasina. Decko zna znanje, mada za moj ukus peva previsoko. Ipak, kada se sve sabere i oduzme, imao je najveci broj uspesnih Gala i dobrih nastupa.
O tome ko je kakva licnost necu da raspravljam, to ne bi na kraju krajeva trebalo da bude vazno.
Nina ?
Svi ostali su mi koliko toliko prihvatljivi. Želeo bi da Vukašin izbaci Sarića što uopšte nije nemoguće i da on pobedi. Ali je teško. Sonja je neko ko uspeva da zamaskira svoje nedostatke u vecini slucajeva... Vidim da je ljudi nesto i ne vole. Ne znam sta da kazem, ne bi mi bilo zao da pobedi, ali mislim da nije najbolja. Ona je neko ko je iz Gale u Galu sve gori.
Ja mislim da Dragic hoce da kresne Anu.
Mislim, stvarno ne znam kako bih drugacije objasnila sebi zasto je tri puta spasava![]()