gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
a danijel ostaje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad vidim i ovde temu, a vec sam napisala sta sam imala na pdf TV(a moram i ovde da napisem), pa da ne kuckam sve idem na copy/paste varijantu...
O, Boze!
Ja ne mogu da verujem sta sam gledala?!!
Najgori od sve dece od pocetka nisam gledala jer je nevidjena glupost od emisije (inace desavanja u kuci pratim), al veceras jesam, nazalost, i pitam se DA LI SU ONI NORMALNI???!!!! Pa ono je strasno!! Ta emisija kao da nema veze sa OT, potpuno je van koncepta tog show programa. Nema veze sa onim sto pokusavaju da promovisu putem OT i u smislu kvaliteta muzike, a i svega ostalog. Napravise cirkus da mi je muka! Od pocetka dovode nekakve goste koje nemaju blage veze sa muzikom i kojih bi se i Grand postideo kada bi se pojavili kod njih. A ovo veceras......KATASTROFA! Cirkus!
Onaj lik pece virsle, oni tamo nesto izigravaju u ringu, onaj moron Kostic skida one studente, one modelsice statiraju bez dve reci progovorene, maca po obicaju vice da me glava zaboli.....A kao slag na tortu, na samom kraju, pesma kojoj reci idu: Baby on your knees, give me ********, please - koju pevaju te iste statistkinje za ukras, tj. modelsice.
A u ponedeljak na gali Igor treba da peva Zute dunje........Mislim, ne kapiram.
Nakon toga mi i Zvezde Granda deluju kao da sam u operi.
Prostakluk, nekultura, seljoberizam, ma uzas!
Toliko unizavaju OT ovom emisijom, da se stvarno covek zapita da li su normalni i sta ce im to? Sramota za sve koji imaju veze sa OT, od Emotiona, producenata, preko direktora i profesora Akademije, pa i do samih studenata od kojih u toj emisije prave budalama (a bas su mi dragi).
![]()

Meni su Ana i Nikola podjednaki ..... i oboje su mi simpatični ..... a ne znam po čemu bi to Ana trebala da prednjači u odnosu na Nikolu P.?

Pre Djoleta da, ali pre Milice ne. Ona mi je ubedljivo bila naj naj najgora od svih i iskreno jedva sam cekao da izadje jer po meni joj tamo nije bilo mesto ma sta Tonci pricao. Odoh da jos malo pogledam galu. Cao ljudi!

Pre Djoleta da, ali pre Milice ne. Ona mi je ubedljivo bila naj naj najgora od svih i iskreno jedva sam cekao da izadje jer po meni joj tamo nije bilo mesto ma sta Tonci pricao. Odoh da jos malo pogledam galu. Cao ljudi!

Maca se obraća nekome iz publike : " srećo, kol'ko imaš godina?.... 17??....dobro, još malo..."
realno, Danijel je imao fenomenalan nastup, sigurno jedan od najboljih od početka OT...
a Vukašin i Sajko su me razočarali...zaslužili su nominaciju...
^^ Znam da je spam ali kakav je to potpis Fency_Killer?![]()