Operacija Trijumf

^^ Slazem se za onu emisiju.Glupost teska. :S

^^Hmm,slabo ce tu biti rock zvuka,a vise sladunjavog pop-a kao sto kazes.. Ipak.. nadajmo se dobru! ;) I da,mnogi od njih bice zaboravljeni.

Ali eto Milica,Danijel,Sonja,Sajko.. imaju zagarantovanu karijeru. Cak i Adnan [ mislim da ce dobiti ponudu za Grand ] ..

Nego, da se vratimo Operaciji Trijumf.
Gala i jeste poenta, a oni dnevni rpegledi i uzivo ukljucenja mogu da prodju... Ok, dosadno je, ali kapiram cemu sve to.
Medjutim, tu postoje te debilne emisije, Najgori od sve dece i OT Mozak. U jednoj od njih bude intervju sa izbacenim studentom... Aj' i to mogu da razumem.
U drugoj Maca ponizava ljude kojekakvim glupostima... Ma, ponizava i sebe. E, to ne razumem.

Ja bih i OT mozak i najgori do sve dece izbacila, sasvim je nepotrebno. Neka bude intervju sa izbacenim, ali to je to. Ne znam, glupo je...

Ma, ebem ti ja taj show! Ovamo propagiraju pop/rock, treba da budu kao neka kontra pinku, grandu i ostaloj seljaniji, da ljudima ukazu da postoji i alternativa tome, a sa druge strane, kod mace, gore nego u grand paradi, uvlace se u du*pe "sirokim narodnim masama".
I macina emisija i gala pripadaju show-u OT i kako je moguce da uokviru jednog istog sou programa neko peva Indexe ili Bitlse, a neko Give me blowjob!!!!:dash:
Ma prodali bi dusu za lovu! Dodje mi da nikad vise ne gledam OT.:think:

Sto se tice kompilacije,ja bih bas volela da bude sto razlicitijih stvari,manje vise,tj da svako dobije ono sto mu najvise lezi.Ako svi dobiju slicne pesmice,cemu to?
Sta bi sa onim pesmama sto su oni pisali,Niko kao ja.Mozda stave neku na kompilaciju.Anina i Nikolina pesma mi se svidja,mislim da bi bila super kada bi se sredila,lepo su im se glasovi uklopili.
A 'ono' sinoc je bilo strasno.Moze li se ono sto smo culi i videli nazvati muzikom?Ko to pise i koji mozak treba da ima osoba koja ce prihvatiti da to :think: "peva"?

Za sada sam cuo samo Nininu pesmu stp je radio Mirko i cini mi se kao da je sklapana na putu do kuce, onako, usput. Malo-malo pa neke dve reci cisto da se rimuju. Ostalo nisma cuo mada na osnovu ovoga sto pisete mislim da nije ni vredno.

Back