Operacija Trijumf

A mozda studenti hoce da kresnu Sonju,posto je i oni cesto spasavaju? :per:

Pa ljudi, tri puta je spasava bez ikakvog osnova! Bar jednom (mada, po meni, svaki put) od ta tri, je sigurno zasluzila da bude nominovana. Sta je izvlaci vise koji ku*ac......
Ana, mars na klupu!:evil:
Bila si nam dovoljno mila i slatka, al sad pusti da pevaju one koji to i umeju!:evil:

Kakva crna Ana Bebic da pobedi.. :(

:think:

Pa ljudi, tri puta je spasava bez ikakvog osnova! Bar jednom (mada, po meni, svaki put) od ta tri, je sigurno zasluzila da bude nominovana. Sta je izvlaci vise koji ku*ac......

Pa bolje da spasavaju Sonju nego Anu,nju ce ionako direktor da spasi:mrgreen:
Ziri namerno nominuje Sonju iako super peva zato sto znaju da ona nema dovoljno glasova,a iz Srbije im je ocigledno neko drugi favorit.

ja bi vise volela da je ispala ana nego nikola p :(

Jest',pa i Nikola P. mi nije bio nesto:neutral:Tek na poslednjoj gali mi je bio o.k. Ako je Ana ostala umesto njega.

:think:

Pa bolje da spasavaju Sonju nego Anu,nju ce ionako direktor da spasi:mrgreen:
Ziri namerno nominuje Sonju iako super peva zato sto znaju da ona nema dovoljno glasova,a iz Srbije im je ocigledno neko drugi favorit.

Jest',pa i Nikola P. mi nije bio nesto:neutral:Tek na poslednjoj gali mi je bio o.k. Ako je Ana ostala umesto njega.

Sonja ne peva super. Ali uopšte. Nikakav raspon, previše vikanja kod visokih tonova koje ne može izneti,.... To se posebno videlo u duetu sa Jelenom i Kaliopi. Ali ipak ona ima lepu boju glasa. Takočistu jasnu. Iako su joj glasovne mogućnosti nikakve, ima boju. Koja se meni sviđa.

Mislim da je ona u duetu sa Anastazijom precenjena......

Očigledno nisi gledala galu jer je Vukašin bio neobično loš , a Sarić već standardno... :lol:

Tacnije, Vukasin je bio neobicno los, a Saric je bio neslusljiv. Ono ranije je bilo lose (mada pretprosla Gala je jos mogla da prodje), ali ono je bilo neslusljivo. Mucenje i za njega i za nas. Mozda su se samo klinke koje su mu zverale u pozadinu rastopile od miline, ali to je to.

Znate ono kad gledate ili slusate nesto, a blam vas zbog tog nekog? Meni se to stalno desava kada gledam decu "glumce" u domacim serijama, kako se muce sa onim replikama... Prosto te blam zbog njih. E, u ponedeljak me je bas bio blam zbog Sajka. :dash:

Očigledno nisi gledala galu jer je Vukašin bio neobično loš , a Sarić već standardno... :lol:

ja ti nijednu galu ne propustam zato ne lupaj.
meni su vukasin i djordje ok otpevali pesme.
prvo je ispao djordje :( pa je ispao nikola paunovic :(
kad bi sad ispao saric stvarno bi se iznervirala
a i vukasin je super. bas mi je zao sto su nominovani
njih dvoje :(. ja sam glasala jednom za sajka a
sutra cu za vukasina :mrgreen:

Nadam se da me nisi ozbiljno shvatila :pop3: :P

Naravno da nisam.Ironija Majo,ironija:)
Sonja ne peva super. Ali uopšte. Nikakav raspon, previše vikanja kod visokih tonova koje ne može izneti,.... To se posebno videlo u duetu sa Jelenom i Kaliopi. Ali ipak ona ima lepu boju glasa. Takočistu jasnu. Iako su joj glasovne mogućnosti nikakve, ima boju. Koja se meni sviđa.

Mislim da je ona u duetu sa Anastazijom precenjena......

Koliko se secam nisi bas muzicki obrazovan/a,a to ti ne kazem da bih te vredjala nego zato sto postoje neke stvari koje ne mogu svi da cuju:whistling:

Back