tajamasha
Zainteresovan član
- Poruka
- 264
Mspopovic, da ne zloupotrebim ovaj Forum za dopisivanje, samo cu kratko odgovoriti. Lek sam, zbog klaustrofobije, morala piti pre operacije, a sad ga pijem jer se ne sme odjednom ukinuti. Pijem minimalnu dozu i potpuno me lepo opusti. Ja sam samo dala savet, ako vec mora da se pije, da se pije original. Nisam imala pojma zbog cega je prepisan tebi, meni je ucinio posao i strpicu se jos malo i ja cu ga ukinuti. Naravno, da jedva cekam. Pozdrav.

. Jos uvijek imam mala gusenaj jednom-dvaput dnevno, ali necu da o tome razmisljam posto ste i vi, a i jos neki rekli da se tek nakon pola godine od operacije sve to gubi. 

)!
... Tada sam bila puna vode pa sam pokušavala da spavam sedeći - da sam legla, ugušila bih se. Obično sam se uvukla u kancelariju, ponela jastuk i ćebe, uljučila internet i tražila bilo šta o svojoj bolesti. Kad bi me umor savladao, samo bih pomerila tastaturu i na njeno mesto stavila jastuče pa tako sedeći prodremala pola sata, kao pijanac u kafani
. Tako sam naletela na Krstaricu i prijavila se. Sve od teške nevolje, ali eto, sad sam ovde kao kod svoje kuće. Baš sam sad kopala po drugom jednom forumu, pa pomislim: ovde ništa novo, idem ja kod mojih na Krstaricu

vala