mspopovic
Primećen član
- Poruka
- 834
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno da nece,vasi moderatori su uz vas...![]()
,
i mozak mi se malo potrosili u poslednje vreme

Hvala vam...i vi ste nasa![]()
![]()
Citam vas redovno..i zaista se borite sa velikim problemima... na zalost ne mogu vam pomoci ali vam mogu dati podrsku...
Hrabri ste i na tome vam svaka cast...!!!

Sve kao - ima on bitnijih stvari, sad cu ja bas da ga smaram a on nekom vadi srce.....Sad bih bas onako sa zadovoljstvom samu sebe nasamarala.
)
Pa i nećeš se "razboleti", samo će te jednog dana drmnuti infarkt pa češ se čudom čuditi - otkud to?!Mrzi me a i ne idem cesto po lekarima retko kad se razbolim![]()
Bila danas i u zavodu i tako mi je vreme za INR - promenjen zakon, ne moze uput, sve se placa, samo dobrovoljni davaoci. Ali to me nece najediti.
Bila na Dedinju. I sad, sta reci nego: hvala Bogu za svaki suncan dan ,ali mu pre svega hvala da na ovom svetu postoji dr Micovic
Nemam jos puno saznanja o svemu, ali zahvaljujuci njemu bice resena enigma sta se to meni desava. I onda mozda cak i necu morati na operaciju. Znacemo svi vise u toku sl. nedelje, mada cu ja uredno pripremiti sve nalaze i pidzame, jos da mi je da saznam da li opet moram da budem cosava?

nisam pusac,ni alkoholicar...mislim da ce ovo proci samo od sebe![]()