Dobro ljudi, ja sam izgleda pesimista po prirodi ipak, kad mi prva misao nije - dobro je svima dok ih nema ovde. Mene cim nema nije mi potaman, ali se nadam da vi ne spadate u moju grupu. Tako da: mspopovicu dezurni smo ipak oko n.godine. Mada mi je BAS muka od toga i tragam za drugim resenjem. Danas sam dobila rezultate sc.

i ipak mora op. jer ne samo da je kinking na desnoj strani vec je dvostruki a izmedju je aneurizma. Tako da cu pitati rade li jos nesto tamo da uplatim clanarinu na sve usluge. E sad Kajo za tebe: sve moze, nema nikakvih problema sto se srca tice i INR-a, tako mi kazu. A ako su mene bacili na konzilijum posle nepuna cetiri meseca od "one" op, onda bi trebalo da znaju sta rade. Postupak je isti kao i za ovo, prikupis sve nalaze, samo sto dodjes malo ranije u bolnicu, menjaju farin nekim drugim lekom i dok to ne proradi moras biti pod kontrolom.
Paralisana sam od straha / stvarno mi je mnogo hirurgije/ jedva cekam da mi dodje termin za profu da cujem njegovo misljenje. Kao da ce mi on reci: "bezi", ali ja bih to najradje, ufff kakav dan