korisnik 103996
Domaćin
- Poruka
- 4.806
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je bolje?
Ja imam opel vektru B 1.8 16 V i mogu vam reci da sam se preporodio od kada sam je kupio.
Interesuje me iskustvo drugih vezanih za ovaj tip vozola
а познато је да иначе нисам претерано лаган на гасу чак напротив. Путања је била стандардна Ибарском магистралом, преко Златибора и Подгорице чувеним Созинским тунелом, вожња је трајала 8 и по (у одласку) односно 8 сати (у повратку).
Све у свему, оцена од менекада се сабере све заједно (потрошња, удобност, позданост, функционалност) је 3,92. 
Ja imam Vektru 1.8i , 85kw - to prima gas ka ludooooooooJa imam opel vektru B 1.8 16 V i mogu vam reci da sam se preporodio od kada sam je kupio.
Interesuje me iskustvo drugih vezanih za ovaj tip vozola
Para ne hvali, a logicno onda ni benzinai jede benzin ko ludooo
Ja imam Vektru 1.8i , 85kw - to prima gas ka ludoooooooo
nisam je jos videla uzivo....![]()

Ima para dovoljno,a u gradu mi trosi 10-11ne znam šta si hteo da kažeš... para ne FALI valjda?
(ne provociram te)
Pa nemam ja Vectru B,nego samo Vectru 1.8i , i za mene je odlicna a vozim malo vise od obicne voznje...pa nisu isti kriterijumi za sve to "prima gas ko ludooo".....
vozio sam pomenuti auto od svega 115ks i meni sasvim prosecno prima gas....nista posebno......dosta je teska karoserija vectre B za samo 115 ks,ako se trazi nesto vise od obicne voznje....