OPEL

68Charger440+6:
Onda
a) ne poznajes Americke aute dovoljno dobro

ili kao sto Hemi rece

b) neki ljudi jednostavno nemaju ukusa.

-----
1) Vazno da ti imas ukusa. Hemi jos vise.
2) Kaze se TAJ auto, a NE to auto. Muski rod je.

U Srbiji tako uce decu. Izvini, ali to je tako.

E, da... a ovo je pravi auto.
Alfa 159 3.2 JTS, v6 i svojih 274 ks

Ovo je i za amerikance ozbiljno. A o dizajnu je van konkurencije onih smesnih "americkih kamiona".

UltraZvuk:
E, da... a ovo je pravi auto.
Alfa 159 3.2 JTS, v6 i svojih 274 ks

Ovo je i za amerikance ozbiljno. A o dizajnu je van konkurencije onih smesnih "americkih kamiona".

Nek mu stane na crtu

GT500-0713-6.jpg

Ajde mi reci ovako iskreno, za koliko Americkih auta ti bas znas?

Pod "znas" mislim da znas kako izgledaju (kad ti pokazem sliku da mi odmah mozes reci koji je model u pitanju) i malo detalja o njima? Ja mislim da se na prste jedne ruke moze nabrojati, zar ne?

Kad imas jednog ovakvog Mustanga moras pomno da pratis vremensku prognozu,jel je istog nemoguce voziti po kisi!HeHe.Ovo nisam ja izmislio ovo je izjavio jedan ljubitelj mustanga ovde na forumu(koga naravno necu da imenujem)Zamisli da zivis u Engleskoj???? :mrgreen:

A kad imas jednog Mustanga za lepo vreme i jos jednog pickupa sa 4x4 za lose vreme, onda ti stvarno ne pravi razliku dali je suncano, dali pada kisa ili pada sneg.

p.s. jos mi nisi odgovorio za koliko Americkih auta bas znas.

A koliko si ti upoznat sa evropskim modelima?Ne moram BAS da znam da bi razlikovao lepo i ruzno!Sad kapiram zasto su americka kola jeftina........pa moras da kupis jedan za kisu,jedan za sneg,sunce.........zamisli kolko para ti treba? Ps.Kad pocnem da se bavim spedicijom mozda se zainteresujem za nekog amerikanca!

Ja sam ziveo u Evropi 15 godina tako da poznajem Evropska auta dosta dobro.
Ne moras BAS da ih znas da bi razlikovao lepo i ruzno, ali moras da znas kako izgledaju da bi razlikovao lepo i ruzno. Mislim, ti nisi znao kako Mustang izgleda.

I poslednje, Mustang je sportski auto sa zadnjom vucom i od njega nije za ocekivati da ce se ponasati dobro po snegu. Po kisi ga vozim bez problema, a po snegu sam ga vozio 4 zime (dok nisam dobio pickupa). Nije nemoguce, ali je teze nego po suhom. I moj pickup nije kupljen radi snega (prosle zime sam ga vozio mozda 2-3 puta radi snega; sve ostalo vreme sa vozio Mustanga).
Svako ko ima porodicni sedan vozi ih bez problema tokom bilo kog godisnjeg doba. Znam jer sam imao 3 porodicna sedana, a jos uvek imam 2 u familiji.

Poznajem ih bolje nego sto ti poznajes Americke, to je sigurno.

Pitao sam kakav auto je Astra. To ne znaci da ne znam kako izgleda (za razliku od tebe i Mustanga) i da nisam cuo za njega.

To si ti rekao da ja nisam cuo za Mustanga,ja sam rekao da nisam poznavalac americkih automobila.Tvoji postovi tipa kakav je auto astra,kakav je auto Corsa,postoji li verzija sa 4vrata dokazuju da ne poznajes evropske modele ,u sta ti tvrdis suprotno!To je apsurd druze!Ja sam bar bio iskren pa ocekujem od tebe isto!PS.When Henry Ford saw an Alfa go by he used to lift his hat in salute, so should BMW owners!!!

Ja nisam rekao da ti nisi cuo za Mustanga vec kazem da ti neznas kako taj Mustang izgleda. A ja znam kako izgleda i Astra i Corsa.
Pored toga, ja ne kritikujem Evropske aute dok ti kritikujes Americke aute iako ih uopste ne poznajes.

A sto se tice Alfe (kao si navalio na nju), da ti kazem ovako. Americko trziste je najvece trziste automobila na svetu, ali opstaju samo najbolji. Alfa nije medju tim najboljima. Nekada se u Americi prodavali i Alfa i Fiat i Opet i Pezo i Reno i Citroen i jos gomila Evropskih vozila, a danas su ostali oni luksuzni (Mercedes, BMW, Audi i slicni) plus Volkswagen koji se izvlaci najvise zahvaljujuci imigrantima.

Znam da mozemo da se ubedjujemo u nedogled,i na kraju necemo promeniti misljenja.Americko trziste jeste najvece,ali ne mislim da je Americko trziste merodavno sta je dobro a sta ne!Uostalom i Americka kola se katastrofalno kotiraju u Evropi!

Americko trziste je bas merilo koji su auti dobri, a koji ne. Jer Amerikanci voze daleko vise nego Evropljani i daleko cesce kupuju aute. I Amerikanci traze daleko vise od auta, za njih auto nije samo nesto sto treba da te prebaci od mesta A do mesta B.

Americkih automobila u Evropi prakticno i nema (u Americke automobile nemoj racunati Daewoo sa Chevrolet oznakom i slicno). Amerikanci su napravili pametan posao i prodaju jednu vrstu vozila u Americi, a drugu vrstu vozila u Evropi. I zadovoljni su na oba trzista. A Evropske kompanije forsiraju taj Evropski stil u Americi sto naravno ne prolazi i to dovodi do lose prodaje i nestanka sa trzista.

To sto si zaljubljen u Mustanga je OK i ako imas taj auto naravno da ne mozes da budes objektivan.Nemoj samo da mi kazes da su Americka auta kvalitetnija od Evropskih ili nedaj boze od Japanskih? U Evropi ima dosta americkih modela i smatraju se za najvece djubre.U Austriji postoji i Chrysler fabrika.Jos nesto, imao sam priliku da vidim focusa za Americko trziste i mogu ti reci da je unutrasnjost uradjena daleko nekvalitetnije nego na evropskom modelu.Kazu da su Ameri najzahteviji kupci?Ali na cemu se zasniva njihova zahtevnost?Na dizajnu?Ne bih rekao,imaju najruznija auta!Na snazi?Pa iz 5000kubika lako se izvuce 200ks!Na kvalitetu??????????????????????????????????

Ma koj vam je djavo, da ne kazem *****, vama dvojici vise?! Prepucavate se u nedogled. . . A i ti Charger i ti si mi neki amerikanac (sa malim slovom), do juce bio u Jugi a sada hoces da si amerikanac, ne moze to bato, koreni su koreni. . . I ja bi, ali nema

@68... Evo par cinjenica:
1. Evropska vozila se slabo prodaju u USA. Tacno. Ali SE PRODAJU. Prodaja amerikanaca u Evropi je toliko mala da je ZANEMARLJIVA.
2. Prosecnog amerikanca kada pitas za BMW, Audi, Porse, Ferari, Mercedes, Lambordzini, VW, on zna o cemu se radi. Prosecnog evropljanina kada pitas za Plimut, Dodz, GMC i sl. POJMA NEMA.
3. Djujaro je jedna od najpoznatijih dizajnerskih kuca u svetu. Italijanska. Dizajnira vodece evropske modele. Prema tome porediti no-name-american-muscle jednolenjirski dizajn Mustanga i Djudjaro dizajn alfe159 je apsurd. Pored toga, uporedi performanse Mustanga od 3L i pomenute alfe i videces kako stoje stvari.
4. Sva najsofisticiranija auto tehnologija se izmislja u EVROPI. Ostali je eksploatisu.
5. Ferrari je evropski auto. Idu 5 praznih mesta pa sve ostalo.

Sad reci da nisam u pravu.

Back