Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
www.google.com I ne glumataj mnogo...68Charger440:Pitanje za sve vas koji mi mozete odgovoriti.
Kakav auto je Opel Astra? Treba narednih godina da stigne u Ameriku gde ce se prodavati pod Saturn Ion oznakom.
Neko je spominjao da je servisiranje pumpi dosta skupa akrobacija. Mozda bi ti jeftinija varijanta bila da odes do nekog auto-otpada i uzmes polovnu, sa recimo mladje Omege ili Vektre, sa cega vec pase.A-man:Ajde, molim vas, da mi neko kaze, -gde servisirati servo uredjaj za volan ? Na samoj pumpi curi ulje, verovatno semering itd. U pitanju je Opel-Omega 1.8 / ' 88 god. ???????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne znam kako je za disel, ali benzinci imaju uhglavnom tri vrste ulja koja se mogu sipati u motor s obzirom na to u kojoj se klimatskoj zoni nalazis. Za nasu "umerenu", je ulje sa srednjim viskozitetom 15w40, tako da bi mogao pogledati u knjizi auta, ako si je dobio uz auto, ako ne onda moze da se nadje na internetu, koje ulje se sipa u taj motor.googi 77:Posedujem opel astru 2000 kubika 74 kw presla 67 hiljada disel 2002 godista club oprema
trosi mi ulje to je najveca boljka auto ide dobro i nisam imao problema oko kvarenja trosi ispod 5,5 litara na otvorenom, u beogradu potrosi 2 litre vise negde oko 7,3 potrosi u bgd-u.moje pitenje glasi. Oko potrosnje ulja potrosi mi na 3000 hiljade km litru ulja, ja mislim da to nije normalno za ovaj auto. Kada sam isao za bosnu presao sam sa novim uljem 1000 kilometara i nije mi potrosio mozda 0,2 ulja na tih 1000 km ali sam sipao gorivo u republici srpskoj a posle toga za 2000 hiljade kilometara u beogradu potrosi mi celih 0.8 litara ulja. molim vas recite mi zbog cega moze da trosi toliko ulja.
Jesu li mozda otisle gumice na ventilima i bili bilo pametno njih prvo zamijeniti. ili nesta drugo. i koje ulje da sipam u motor do sada sam sipao opelovo seleniju i najzadnje castrol gth 7 power tek kosta negde oko 750 dinara litar. bili valjalo uzeti ulje koje ima veci viskozitet na primer 15w60 sto mobill ima ili motul iste gradicije. dosada sve sto sam sipao je polusintetika 10w40 veliki pozdrav od googija i molim ako iko ista zna neka kaze.
Sve je to sitno....68Charger440+6:Znaci do sledece generacije (ta sledeca generacija ce se prodavati u Americi) Corsa bi jos trebala da "poraste".