Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pitam se kako je aždaja na pumpi![]()

E pa Vectra nema.Jel Vektra bese ima dve turbine na tom dizelu? Znam da Jaguar ima.
Meni gori godinama, nije problem, ne brini. Često se pojavljuje kod onih na plinu. Btw, prvi put čujem za kadet 1,8 turbo.
poz.... novi sam pa imam jedan problem imam opel kadett suzu 1.8 direktno ubrizgavanje benzinac ohc motor sa turbo punjacem kompijuter itd.... i prilikom voznje pali mi se narandzasta lampica u donjem levom uglu..... majstori kazu da je u vezi sa elektronikom.... elektroniku sam pretresao i sve radi perfektno ..... motor odlican.... ako bih neko mogao da mi malo bolje pojasni o toj funkciji te lampice.... hvala unapred....
ti ni sam ne veruješ u tu konstataciju za međugradsku, osim ako ne voziš 50 u petoj...
pa? to je impresivno ili šta? Ne razumem...
Pa za mene je lično 13L u 21 veku za prosečan auto, više nego zlo. Bez uvrede.

imam rekorda sa motorom 3.0 u petoj pri 110 mu je potrosnja 9.3lit a u gradu ne prelazi 13 litara!
911s [SK];11041221:Nećeš valjda da porediš auto-***** dizel za pijacu napravljen juče i auto više srednje klase napravljen pred 40 godina?
Totalno su drugačija razmatranja i pogledi, a ako ih ne razumeš (kao što ih očigledno ne razumeš) mani se te diskusije.