OPEL

Ja bordkompjuteru nista ne verujem, a znam i zasto: pokazuje vecu potrosnju nego sto jeste :hahaha: . Zato samo pun rezervoar dok pistolj sam ne izbije, pa sledeci put isto to i sve ostalo je cista matematika.

poz.... novi sam pa imam jedan problem imam opel kadett suzu 1.8 direktno ubrizgavanje benzinac ohc motor sa turbo punjacem kompijuter itd.... i prilikom voznje pali mi se narandzasta lampica u donjem levom uglu..... majstori kazu da je u vezi sa elektronikom.... elektroniku sam pretresao i sve radi perfektno ..... motor odlican.... ako bih neko mogao da mi malo bolje pojasni o toj funkciji te lampice.... hvala unapred....

poz.... novi sam pa imam jedan problem imam opel kadett suzu 1.8 direktno ubrizgavanje benzinac ohc motor sa turbo punjacem kompijuter itd.... i prilikom voznje pali mi se narandzasta lampica u donjem levom uglu..... majstori kazu da je u vezi sa elektronikom.... elektroniku sam pretresao i sve radi perfektno ..... motor odlican.... ako bih neko mogao da mi malo bolje pojasni o toj funkciji te lampice.... hvala unapred....

Samo odes u neki servis da ti to resetuju.Isto vozim GSi-ja,malo jacu verziju :] i isto mi je palio tu lampicu,otero sam ga u servis i za 10 min gotovo.Prikljucio ga baja na komp ispritiskao neke dugmice i vise se ne pali,al sad mi se upalila za neku tecnost al to cemo drugi put :D

Tek sam se uclanio na forum,verovatno cu dosta posecivati ove strane jer sam veliki ljubitelj Opela.
Imao sam sem Porschea sve Nemacke brendove auta,ali tek kad sam presao na Opela,poceo sam da nizem ozbiljne kilometre,i od tad vozim vec peti Opel,mada nisam zaludjenik da smatram da je Opel najbolja varijanta,sve je to stvar ukusa i potreba.
Pozdrav.

Nećeš valjda da porediš auto-***** dizel za pijacu napravljen juče i auto više srednje klase napravljen pred 40 godina? :confused:
Totalno su drugačija razmatranja i pogledi, a ako ih ne razumeš (kao što ih očigledno ne razumeš) mani se te diskusije.

911s [SK];11041221:
Nećeš valjda da porediš auto-***** dizel za pijacu napravljen juče i auto više srednje klase napravljen pred 40 godina? :confused:
Totalno su drugačija razmatranja i pogledi, a ako ih ne razumeš (kao što ih očigledno ne razumeš) mani se te diskusije.

Stefane, da li ti možeš, bez uspaljivanja, da prihvatiš da neko može drugačije da razmišlja od tebe?
Realno je da pričamo o sadašnjem trenutku, a ne o pre 40 godina, i realno je da kada baciš na papir računicu od npr. 2000km mesečno x 13L u gradu - 2000km x 7L u gradu = rata keš kredita za pristojan auto sa početka ovog veka, sa daleko više komfora a manje problema.
Očigledno je da je moj pogled na ove stvari drugačiji i ti ovu matematiku ili nećeš ili ne možeš da vidiš. Npr. Omega iz 2002., 2.2 dti može da se kupi za 5-6k a sigurno je i komfornija i bolje ide od tridesetogodišnjaka koji kolega spominje... Ali opet, demokratska je zemlja i svi imaju pravo na svoj stav, zar ne?

Ne, mi pričamo o bajatim kolima i takvoj filozofiji, a ne o dizelu koji mi mama kupila za pijacu.
A takvu filozofiju ne kapiraš.
Ti voziš auto zato što nećeš da ideš peške, a ovakva kola se voze zato što bah hoćemo da se voze takva i mi na njih ne gledamo kao potrošnu robu i sredstva prevoaz od tačke A do tačke B.

Poslednja izmena:

Back