Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

na otvorenom trosi ispod 5 lit/100 km i verujte mi jos nije videla generalnu, prodao sam je posle nepunih 200.000 km komsiji i koliko vidim jos uvek je ok. istina da je zadnji desni blatobran nacet korozijom i zreo za limara ali to je sve za punih 10 godina!!

Mako:ima li neko iskustva sa ovim vozilom, koje su mu mane, koje vrline, udobnost, potrosnja ?
Kypck:Pre 6 meseci sam kupio Opel Astru '95.godiste.Posle par meseci sam imao problem sa kocionim diskovima (ventilirajuci,ABS),neravnomerno je kocio pro manjim brzinama a pri vecim je tresao volan.Diskovi su se iskrivili(fabricki GM).Zamenio sa diskove (DELPHI diskovi iz euroauta).Par meseci je bilo ok,medjutim opet mi se javio isti problem.
Predpostavljam da ja nekako prouzrokujem to(jer su fabricki prajali 10 godina).Neki put malo ostrije vozim,ali ne stalno.Zbog cega se krive diskovi?? Mozda zbog pranja u servisu kada pod pritiskom prskaju na njih?(mada do servisa za pranja predjem samo nekih 500 metara-da verujem da mogu da se zagreju za toliko malu relaciju)
Espanol:Skinute diskove kod dobrog strugara (sa preciznim strugom) koji će da proveri koliko disk "baca". Ako je u granicama tolerancije samo ih obradi da dođu u centar i na dimenziju koja nije ispod remontne debljine. Zatim kod dobrog majstora koji će da postavi klješta i proveri da li su u osi sa diskom kada se postave pločice. Svi simptomi govore da su deformisana klješta. Želim ti da prođeš što jeftinije!
Potpuno tacno diskovi se menjaju a ne obradjujupera_nish:Svaki disk odnesen kod strugara ispadne kriv pa ga on obradi i posle ga bacis.