ONS iz muskog ugla

''ja sam frajer/yebo sam/, ona je drolja/yebana je/:mrgreen: '' ..to ti je otprilike tipichna balkanska izjava za ons :))

E to :neutral:
I dalje smo robovi tj pod Turcima.. Ovde zena nikad nece ko na Zapadu biti slobodna da izadje u klub, pokupi tipa , kresnu se ( samo zbog sexa) i kaze mu da ide jer ujutru ustaje za posao . :roll:
Odmah ce biti uli drolja ili frigidna hladokrvna kucka :mrgreen:

naravno da moze biti iskoristen.....nekada se i njiam desi da se zanesu i zaborave pravila, a ako ih se zena pridrzava, i oni se posle osecaju jadno.....jedino sto mi zene volimo da kukumavcimo na sva usta da bi nam bilo lakse, a oni se zderu u sebi.....gora varijanta......

Jel? Ti bi da se s' vatrom igraš? :per:
Kompanjonki ide doope na doboš, vidim ja :lol:

nemoj tako grubo :lol:
juce, u neformalnom (dakako) razgovoru sa GF, sam izjavila da si od svih forumasa koje sam imala cast da vidim, ti ubedljivo najbolji dasa
a, ona, jadna, posto nije te srece da te je sagledala u celosti, ostala je u dvojbi i sumnji
te, molim te, posalji devojci neke tvoje slicice, da zadovolji radoznalost i da bi sledeci put na miru i potpunom, nepomucenom uzivanju mogle da analiziramo tvoje fizicke karakteristike
uz oblizivanje, podrazumeva se :zag:
p.s. obrati paznju na moj avatar ;) :lol:

juce, u neformalnom (dakako) razgovoru sa GF, sam izjavila da si od svih forumasa koje sam imala cast da vidim, ti ubedljivo najbolji dasa
a, ona, jadna, posto nije te srece da te je sagledala u celosti, ostala je u dvojbi i sumnji
te, molim te, posalji devojci neke tvoje slicice, da zadovolji radoznalost i da bi sledeci put na miru i potpunom, nepomucenom uzivanju mogle da analiziramo tvoje fizicke karakteristike

Uhh... postidela si me, ne verujem da je baš tako :rumenko: Ali, zaslužila si bonu ;)
Bez obzira što mi je GF jako draga, slike više ne šaljem nikome... dosta je bilo :(
Obratio pažnju, kažem ja gooza je favorit ;)
P.S. Neam bona više :(

Poslednja izmena:
naravno da se to ne desava... niti postoji ikakva mogucnost da se desi... i, jos jedna bitna stvar je da i muskarac itekako moze da bira... i da odbije, cak i ako devojka otvoreno zeli tu 'varijantu'... mislim, nismo mi zivotinje, pa da takvi nagoni kontrolisu nas, a ne da bude obrnuto... nema tu ni smesnih izgovora tipa: 'popio sam previse'.... 'svi to rade'... 'video sam u nekim popularnim serijama da one to rade'... dok ne bude emocija, ne moze nista da bude... i gotovo... kakve 'ons'... kakve gluposti... to je samo maltretiranje... toliko lepsih nacina da se provede vece...

naravno da se to ne desava... niti postoji ikakva mogucnost da se desi... i, jos jedna bitna stvar je da i muskarac itekako moze da bira... i da odbije, cak i ako devojka otvoreno zeli tu 'varijantu'... mislim, nismo mi zivotinje, pa da takvi nagoni kontrolisu nas, a ne da bude obrnuto... nema tu ni smesnih izgovora tipa: 'popio sam previse'.... 'svi to rade'... 'video sam u nekim popularnim serijama da one to rade'... dok ne bude emocija, ne moze nista da bude... i gotovo... kakve 'ons'... kakve gluposti... to je samo maltretiranje... toliko lepsih nacina da se provede vece...

Jeste....igra Partizan, u frižideru hladno pivo, na stolu vruća gibanica (njenim nežnim ručicama umešena).... Male stvari da život bude lep, zar ne....?;)

sto lazes coveka :lol: i dajes mu lazne nade?:whistling:

U principu smo mi muskarci ti koji su iskorisceni..
u svakom pogledu..
Vi vladate svetom..a to i ono musko ebo sam je pod znakom pitanja..
obicno smo mi ti koji su ebani..
e sad ko to na vreme shvati,lakse mu zivot prodje..
i zanimljivije

ma, sta ti je?
to je napisao samo da bi forumasicama delovao inteligentnije i intrigantnije
i da bi mu davale poene :mrgreen:
evo i od mene jedan :lol:

Evo je devojcica kuka kako je ostala 'ostecena' :sad2: posle sexa za jedno vece. Pa se ja danas pitam dal se muskarci ikad osecaju iskoriscebo :think: ? Jel se vi nekad pitate : Jao kako li ce me shvatiti , kresnuo sam je prvo vece? :mrgreen:
Mislim jel se moze muskarac 'iskoristiti'? :lol:

Moze se iskoristiti i muskarac, naravno, jes' da bi se sad vecina macho frajera ovde na forumu nasmejala sa ovim :lol: , ali postoji situacija kada je muskarac zaljubljen u zenu i zeli vezu sa njom, a ona ne zeli nista sem sexa, i posle sexa ode kuci i hebe joj se za njega. On tu moze da se oseti iskoristenim, al kazem ovo je mnogo redja situacija nego obratno.

Moze se iskoristiti i muskarac, naravno, jes' da bi se sad vecina macho frajera ovde na forumu nasmejala sa ovim :lol: , ali postoji situacija kada je muskarac zaljubljen u zenu i zeli vezu sa njom, a ona ne zeli nista sem sexa, i posle sexa ode kuci i hebe joj se za njega. On tu moze da se oseti iskoristenim, al kazem ovo je mnogo redja situacija nego obratno.

:rumenko:
ali, samo sam jednom to uradila :neutral:

ako na tu situaciju dodas situacije u kojima momci pricaju kako su spavali sa lesom, gdje zena ne pokaze trud, ali ocekuje uzivanje, i dobije ga... pa na to dodas i situacije gdje su oni pokusavajuci da osvoje zenu, bacili grdne pare glumeci maco frajere i izvodeci je na kojekava mjesta u cilju da joj se dopadnu, a u njenim ocima oni i dalje ostanu luzeri pri cemu ih otkaci... pa na to dodas joj mnogo slicnih situacija... dodjes do zakljucka da muskarci nisu nista manje iskoriscavani od zena, ako ne i vise, mnogo vise...
samo sto taj isti iskorisceni muskarac nece svom drugu plakati na ramenu, vec ce reci kako je cepao cicu citave noci, iako je mozda ni za ruku nije uspio dohvatiti

Back