Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
 - 44.243

Nas dve cemo zajedno da ti objasnimo
![]()
Pa kao da gledam blud i nemoral

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nas dve cemo zajedno da ti objasnimo
![]()

'' ..to ti je otprilike tipichna balkanska izjava za ons 
)Pa kao da gledam blud i nemoral![]()
 Pa sad dal cemo da te zovemo u Blud i nemoral 
 ne znam
''ja sam frajer/yebo sam/, ona je drolja/yebana je/'' ..to ti je otprilike tipichna balkanska izjava za ons
)

Evo je devojcica kuka kako je ostala 'ostecena'posle sexa za jedno vece. Pa se ja danas pitam dal se muskarci ikad osecaju iskoriscebo
? Jel se vi nekad pitate : Jao kako li ce me shvatiti , kresnuo sam je prvo vece?
Mislim jel se moze muskarac 'iskoristiti'?![]()

Evo je devojcica kuka kako je ostala 'ostecena'posle sexa za jedno vece. Pa se ja danas pitam dal se muskarci ikad osecaju iskoriscebo
? Jel se vi nekad pitate : Jao kako li ce me shvatiti , kresnuo sam je prvo vece?
Jel? Ti bi da se s' vatrom igraš?
Kompanjonki ide doope na doboš, vidim ja![]()

nemoj tako grubo
juce, u neformalnom (dakako) razgovoru sa GF, sam izjavila da si od svih forumasa koje sam imala cast da vidim, ti ubedljivo najbolji dasa
a, ona, jadna, posto nije te srece da te je sagledala u celosti, ostala je u dvojbi i sumnji
te, molim te, posalji devojci neke tvoje slicice, da zadovolji radoznalost i da bi sledeci put na miru i potpunom, nepomucenom uzivanju mogle da analiziramo tvoje fizicke karakteristike
uz oblizivanje, podrazumeva se
p.s. obrati paznju na moj avatar![]()
![]()
 Ali, zaslužila si bonu 

naravno da se to ne desava... niti postoji ikakva mogucnost da se desi... i, jos jedna bitna stvar je da i muskarac itekako moze da bira... i da odbije, cak i ako devojka otvoreno zeli tu 'varijantu'... mislim, nismo mi zivotinje, pa da takvi nagoni kontrolisu nas, a ne da bude obrnuto... nema tu ni smesnih izgovora tipa: 'popio sam previse'.... 'svi to rade'... 'video sam u nekim popularnim serijama da one to rade'... dok ne bude emocija, ne moze nista da bude... i gotovo... kakve 'ons'... kakve gluposti... to je samo maltretiranje... toliko lepsih nacina da se provede vece...
nemoj tako grubo
juce, u neformalnom (dakako) razgovoru sa GF, sam izjavila da si od svih forumasa koje sam imala cast da vidim, ti ubedljivo najbolji dasa
a, ona, jadna, posto nije te srece da te je sagledala u celosti, ostala je u dvojbi i sumnji
te, molim te, posalji devojci neke tvoje slicice, da zadovolji radoznalost i da bi sledeci put na miru i potpunom, nepomucenom uzivanju mogle da analiziramo tvoje fizicke karakteristike
uz oblizivanje, podrazumeva se
p.s. obrati paznju na moj avatar![]()
![]()
 i dajes mu lazne nade?
U principu smo mi muskarci ti koji su iskorisceni..
u svakom pogledu..
Vi vladate svetom..a to i ono musko ebo sam je pod znakom pitanja..
obicno smo mi ti koji su ebani..
e sad ko to na vreme shvati,lakse mu zivot prodje..
i zanimljivije

U principu smo mi muskarci ti koji su iskorisceni..
u svakom pogledu..
Vi vladate svetom..a to i ono musko ebo sam je pod znakom pitanja..
obicno smo mi ti koji su ebani..
e sad ko to na vreme shvati,lakse mu zivot prodje..
i zanimljivije

, ali postoji situacija kada je muskarac zaljubljen u zenu i zeli vezu sa njom, a ona ne zeli nista sem sexa, i posle sexa ode kuci i hebe joj se za njega. On tu moze da se oseti iskoristenim, al kazem ovo je mnogo redja situacija nego obratno.Moze se iskoristiti i muskarac, naravno, jes' da bi se sad vecina macho frajera ovde na forumu nasmejala sa ovim, ali postoji situacija kada je muskarac zaljubljen u zenu i zeli vezu sa njom, a ona ne zeli nista sem sexa, i posle sexa ode kuci i hebe joj se za njega. On tu moze da se oseti iskoristenim, al kazem ovo je mnogo redja situacija nego obratno.

ma, sta ti je?
to je napisao samo da bi forumasicama delovao inteligentnije i intrigantnije
i da bi mu davale poene
evo i od mene jedan![]()
ma, sta ti je?
to je napisao samo da bi forumasicama delovao inteligentnije i intrigantnije
i da bi mu davale poene
evo i od mene jedan![]()

Da bi shvatile kako je on drugačiji, kako je osećajan, kako ga ne zanima samo sex nego njena duuuuuša i kako nije njasvi![]()

Da bi shvatile kako je on drugačiji, kako je osećajan, kako ga ne zanima samo sex nego njena duuuuuša i kako nije njasvi![]()

Moze se iskoristiti i muskarac, naravno, jes' da bi se sad vecina macho frajera ovde na forumu nasmejala sa ovim, ali postoji situacija kada je muskarac zaljubljen u zenu i zeli vezu sa njom, a ona ne zeli nista sem sexa, i posle sexa ode kuci i hebe joj se za njega. On tu moze da se oseti iskoristenim, al kazem ovo je mnogo redja situacija nego obratno.