ONS iz muskog ugla

Poruka
15.196
Evo je devojcica kuka kako je ostala 'ostecena' :sad2: posle sexa za jedno vece. Pa se ja danas pitam dal se muskarci ikad osecaju iskoriscebo :think: ? Jel se vi nekad pitate : Jao kako li ce me shvatiti , kresnuo sam je prvo vece? :mrgreen:
Mislim jel se moze muskarac 'iskoristiti'? :lol:

Evo je devojcica kuka kako je ostala 'ostecena' :sad2: posle sexa za jedno vece. Pa se ja danas pitam dal se muskarci ikad osecaju iskoriscebo :think: ? Jel se vi nekad pitate : Jao kako li ce me shvatiti , kresnuo sam je prvo vece? :mrgreen:

Odgovor na prvo pitanje: Ja ne... Na drugo... Ummm... Mozda mi je proshlo kroz glavu za trenutak... Ono bash si bre pajser i te fore... :mrgreen: A ovo trece... Moze, kako ne moze... :per:

devojčica je "kukala" zato što se baja očigledno nije potrudio dovoljno, ili uopšte tako da nije imala orgazam. pitanje da li je stigla i da oseti neko uživanje =(
muškarac teško da može biti u tom smislu iskorišćen. ne znam šta tu nije jasno.

ne vjerujem da ih mozes iskoristiti, bar ne na nacin da oni sebi dozvole da se osjecaju tako
sto ne znaci da nisu nekim ribama posluzili kao sto im posluzi i otirac za cipele
okrenu vodu na svoju vodenicu, i to je stvarno odlicno za njih

devojčica je "kukala" zato što se baja očigledno nije potrudio dovoljno, ili uopšte tako da nije imala orgazam. pitanje da li je stigla i da oseti neko uživanje =(

:cao: Parka , cao :lol:
Ne radi se tu samo o fizickom zadovoljstvu. Procitaj neku studiju koliko zena ne dozivljava orgazam ili pitaj te iste zene , pa se ne bune i ne drve o 'iskoriscenosti'. Radi se o psihi i o osecaju kada ostanes sama u krevetu , a ON ode .. Ako si imala sex za jedno vece znas o cemu pricam :)

Mozda se ona nije potrudila dovoljno da bi se on potrudio dovoljno :confused:..

:cao: Parka , cao :lol:
Ne radi se tu samo o fizickom zadovoljstvu. Procitaj neku studiju koliko zena ne dozivljava orgazam ili pitaj te iste zene , pa se ne bune i ne drve o 'iskoriscenosti'. Radi se o psihi i o osecaju kada ostanes sama u krevetu , a ON ode .. Ako si imala sex za jedno vece znas o cemu pricam :)
=I
pa i ne znam o čemu pričaš
jer nikada nisam u svoj krevet dovodila nekoga ko bi tek tako otišao. imaju i oni krevete iz kojih se može otići ili u njima ostati.

a ova devojka je jasno i glasno rekla šta joj smeta.

Back