Ma znaš kako bi im on od 76 godina bio hitan. Prosto bi poleteli da ga zrače, da ga izleče...Kada sam u četvrtak pričala sa tom njegovom (polu)doktorkom i rekla joj za koga tražim rezultat, bila je zbunjena, da sam u jednom trenutku pomislila da će me pitati: "Pa zar je on još živ?"
![]()
.. vidi sa mnom u sobi je bila jedna gospodza 29-to godiste, vrlo vitalna, ali je imala bas veliki tumor na delu izmedju vrata i ramena, radili su joj skener i posto su zakljucili da bi joj operacija
ugrozila zivot,a da bez operacije moze da doceka jos dublju sarost otpustili su je, jako stare ljude sam videla tamo, operisane koji verovatno nisu dosli sve skakucuci s noge na nogu, to su
bas ozbiljne godine..ali eto....doduse ne verujem ni da su bas bili u stanju kao tvoj tata na zalost.....i nekako mi se cini da je on "imao srece" sa doktorima kao ja, usao covek na nogama
u bolnicu i posle njihovog lecenja vi ste ga izneli....tako sam ja ovoliko vreme pila lekove za nesto dok mi se ovo cudo razvijalo u nozi ko zna koliko duboko i siroko.....smecari nezainteresovani
za posao....da je pravde i zakona bilo bi im zabranjeno da rade....