BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Dive
hvala na lepim rečima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde za transfuziju,pile,Zemun?
i jedan mali savet za tebe dušo,kad god možeš i nisi potrebna mami,odmori,lezi,trebaće ti puno snage i jedi obavezno,
ljubni je za mene,a i tebi jedan ogroman ljubac i zagrljaj![]()
Zemun, išla sam prošle nedelje da vidim da li mogu da je prime pa s obzirom da ima samo jedno mesto za one koji su životno ugroženi! nisu hteli da je prime, pokušala sam kod načelnice to da sredim ali ne vredi... Doduše imala je i temperaturu tada. Sada može tamo samo da primi krv i nazad kući, što joj baš i ne odgovara. Odmaram, kada nisam sa mamom pozavršavam obaveze, učim ili sređujem kuću po malo,Kako si ti?
Jao šta ga je žena na ovoj kaVani... je l' primate jednog pingvina u društvo?!
Jao šta ga je žena na ovoj kaVani... je l' primate jednog pingvina u društvo?!
Ako ne sa nalogom za transport, onda bi je neko odvezao... Baš baš ne želi u bolnicu, jedva smo je nagovorili prošle nedelje da ide zbog transfuzije i onda ništa.. Ne znam, možda samo par dana da ostane, dok ne primi krv pa kući. Jbg, stvarno je teško biti u bolnici u takvom stanju. Činjenica je da niko ne brine o takvim pacijentima, pa i sama je videla. Kada je to spomenula ovima iz kućne nege, samo su klimnuli glavom...
eh došlo,ne znam kad nije bilo tako
p.s. ja sam uvek fina,kad bre ja nisam bila fina,čak i kad režim![]()