BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petre, spijuniras ko Likilee
Aj dolazi ovamo![]()
i kakav je bio?Бики,слика је генијална!
Прелепе сте на оној слици,осећам да сте нас све овде изоговарале.
Дина,не мораш да искуцаш 100 постова,имаш опцију где пишеш брз одговор,кликнеш на то дугме са смајлијем,и одабереш који хоћеш. Додуше,ја знам за све смајлије текст,па их искуцам.
Ја легао у 3 и устао малопре.
Комирао сам се,баш сам уморан био.
Љубим вас све!
- - - - - - - - - -
Ево ме,него док ишчитам све!
Кад ћемо сви одавде на гирос? Ја прекјуче омлатио један,баш у оном "Гирополис"-у код Градске Библиотеке.![]()
mi vezbamo da mozemoPozdrav Petre, i tvojih se postova secam. Impresivno je kako si lepo uspeo da se uklopis i ako si jakoo mlad. Na giros hocu i ja, al jos nisam uspela ceo da pojedem![]()
Pozdrav Petre, i tvojih se postova secam. Impresivno je kako si lepo uspeo da se uklopis i ako si jakoo mlad. Na giros hocu i ja, al jos nisam uspela ceo da pojedem![]()
odoh leci malo , pritisak mi 160/90, tako me uvek zeza kad izadjem sa hemio
- - - - - - - - - -
mi vezbamo da mozemo![]()
Moj je toliki i bez hemio, lepo spavaj Lilihip
Je l to ono: kao bane dobar, fin...niko kao baneee
Imam 33 god. Pijem samo beta blokator neki. Pritisak mi se javio kad se majka razbolela. 160/110 uglavnom
Bane, samo jedes![]()
More sredicu ga, cim se odselim odavde na drugi kontinent. Nego me muci sto ne znam na koji cu![]()
videla sam to mali da me ogovaras dok mislis da spavam , sad idem morala sam iskljuciti![]()
Resila sam da to izlecim slaninom i belim lukom![]()