onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a onda te boli uvo ali ako ne bude valjalo nemoj ih nikad vise slusati

- - - - - - - - - -

pahulja bas voli sve da bude ono raskosno , kvalitetno , i verujem da su joj i kolaci prelepi , a i vidi se da ne sece ono na zub vec da osetis , meni su njeni sasvim odlicni i raznovrsni

Naravno da jesu. Od takve žene ništa manje i nisam očekivala :) Zato i oću recepte :mrgreen: Ali znaš ta zavist i ta sujeta su čudo. Zato i ne treba da se nervira. Ona nek nastavi da pravi seljačke kolače a njene građanke nek se zakite sa tim kupovnim :zper:

A ko slavi slavu ti ili svi zajedno?
I nemoj da se nerviraš, jer iole kvalitetni kolači nisu ispod 3000 din/kg. Ako im se tvoji ne sviđaju, neka nabave druge, boli te uvo. Posle će da te mole i jure da im praviš. Zabole te :)
A i molim te, ajde pošalji mi na pp recepte za te tvoje seljačke kolače :zcepanje:

poslaću ti :zcepanje:
To mi Lili i drugarica jutros kaže, boli te uvo sedi i odmaraj svake godine crkneš oni svi na gotovo pravi se lud, danas ću napraviti tortu koju mi dete voli i neka rade šta znaju, ej ma sve poručuju ne pravim ništa ni slano, ni salate :roll:
A slavu slavimo svi zajedno, pošto ja imam kuću u dvorištu pored mojih

poslaću ti :zcepanje:
To mi Lili i drugarica jutros kaže, boli te uvo sedi i odmaraj svake godine crkneš oni svi na gotovo pravi se lud, danas ću napraviti tortu koju mi dete voli i neka rade šta znaju, ej ma sve poručuju ne pravim ništa ni slano, ni salate :roll:
A slavu slavimo svi zajedno, pošto ja imam kuću u dvorištu pored mojih

Pa bre pusti ih i ne nerviraj se! A i tebi lakše! Idi lepo kao gost, smeškaj se i uživaj i sve pohvali :) Kaži kako su super domaćice i kako je sve lepo i ukusno :)

ma nek bude ovako ovaj put pa ces videti , sve gotovo se brzo pojede , i nikad nije ko domace

- - - - - - - - - -

pre nekih 6 godina u poslasticarnici u resavskoj bili kolaci od 1500din ovi iz opstine gde sam tad radila narucivali , a nista posebno samo kao fensi izgled

Ja dok se nisam zaposlila pravila sam torte i kolače, a sve je počelo slučajno, tako što sa za moju kumu pravila 15 vrsta kolača za slavu, i tada na slavi su ljudi pojeli ama baš sve što je bilo na tanjiru i pitali ko je pravio i tad su počeli da naručuju pa sam za mesec dana imala 47,5kg naručenih kolača i 12 torti. Razbila sam se od posla, ja i majka smo sve same pravile, a Andrija imao 3 godine tada.. Al zato zimus u bolnici kad sam vodila majku ona dr me prepoznala i pitala što sam prestala da pravim jer se ceo klinički centar navuko na moje kolače i stalno pitaju za mene i počele sestre da dolaze da im dajem recepte :zcepanje: Al ja sam to pravila kao za sebe. Od 20kg oraha, 15kg lešnika, 5kg badema i na tu celu količinu samo 1kg keksa! Ajd nađi kupovne kolače sa tako malo keksa!

Hvala hvala... Biće interesantno :zper: a i taman ću da naručim ručak za moje momke kući, onako raskošno :whistling:
Kad god idem negde u kafanu ja im naručim nešto što vole, lepo mi to upakuju, ja platim pa klatim :zcepanje:

- - - - - - - - - -

ooooo divno, Lepo se provedi, misli na nas kad budeš jela nešto slatko :D
ja odoh da radim, stiže mi diša, pa da mi ne gunđa od ranog jutra :roll:

Ajde idi i ne nerviraj se. Nauči da uživaš :zper:

- - - - - - - - - -

lele al ces da uzivas , mozda ima i krempite

- - - - - - - - - -

nasa pahulja je bas sexy:heart:

Jao te krempite... :balavi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back