onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1422433_10152017482149406_1051969057_n.jpg

Бики,слика је генијална! :hahaha:
Прелепе сте на оној слици,осећам да сте нас све овде изоговарале. :mrgreen::lol:
Дина,не мораш да искуцаш 100 постова,имаш опцију где пишеш брз одговор,кликнеш на то дугме са смајлијем,и одабереш који хоћеш. Додуше,ја знам за све смајлије текст,па их искуцам. ;)

Ја легао у 3 и устао малопре. :roll:
Комирао сам се,баш сам уморан био.

Љубим вас све!

- - - - - - - - - -

Petre, spijuniras ko Likilee :cool:
Aj dolazi ovamo :mrgreen:

Ево ме,него док ишчитам све! :lol:

Кад ћемо сви одавде на гирос? Ја прекјуче омлатио један,баш у оном "Гирополис"-у код Градске Библиотеке. :rumenko:

a slika je bas:zcepanje:
pozdrav decko

- - - - - - - - - -

Бики,слика је генијална! :hahaha:
Прелепе сте на оној слици,осећам да сте нас све овде изоговарале. :mrgreen::lol:
Дина,не мораш да искуцаш 100 постова,имаш опцију где пишеш брз одговор,кликнеш на то дугме са смајлијем,и одабереш који хоћеш. Додуше,ја знам за све смајлије текст,па их искуцам. ;)

Ја легао у 3 и устао малопре. :roll:
Комирао сам се,баш сам уморан био.

Љубим вас све!

- - - - - - - - - -

Ево ме,него док ишчитам све! :lol:

Кад ћемо сви одавде на гирос? Ја прекјуче омлатио један,баш у оном "Гирополис"-у код Градске Библиотеке. :rumenko:
i kakav je bio?

Pozdrav Petre, i tvojih se postova secam. Impresivno je kako si lepo uspeo da se uklopis i ako si jakoo mlad. Na giros hocu i ja, al jos nisam uspela ceo da pojedem :)

Хехе,хвала! ;)
Добро да си ме повезала са оним другим ником,уклопих се ја овде,али ме админи "воле"... :hahaha:
Зато ме на пдф-у Тинејџери зову Бане! :hahaha: Ми на окупљаеу,они мени:"Бане,Бане",а ја у фазону :evil:

- - - - - - - - - -

odoh leci malo , pritisak mi 160/90, tako me uvek zeza kad izadjem sa hemio

- - - - - - - - - -

mi vezbamo da mozemo:zcepanje:

Толики је труд уложен у повећање капацитета желуца! :hahaha:

- - - - - - - - - -

Moj je toliki i bez hemio, lepo spavaj Lilihip

Пијеш ли нешто од лекова? Колико имаш година,ако могу да питам? :)

1393923_3597291466530_1407816489_n.jpg

Само да се зна шта Лилика "лајкује" на Фејсу! :hahaha:

- - - - - - - - - -

Je l to ono: kao bane dobar, fin...niko kao baneee

Не! То је у фазону јер ме стално "бан"-ују,тј.блокирају ми налоге овде,јер их све редом испљујем,када то мислим да треба. :rumenko: :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back