onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
haha pahulja al me nasmeja od jutra , kolaci kaze seljacki i obicni , joj boze , al su tvoja seka i mama moderne , pa slave se slavile bas u vreme tih i takvih kolaca , i meni je to bas lepo i tradicionalno kakva slava i treba da bude , ali da ne bude tako prosto evo ti

images

Pogledajte prilog 310193

- - - - - - - - - -

Da to su oni standardni kolači koje ja pravim, tj pravila sam do sad. i sad su poručile iz Lraljeva 1,800 din/ kg
brate mili, videću sutra kakvi su ti moderni kolači
a nisu ko tvoji jer ti znas kako si ih pravila i sta stavila , mozda imaju izgled ali gde ukus , ma 1800mogli su od stamevskog jedino on meni pravi dobrfre kolace a manje kostaju

- - - - - - - - - -

sutra ću videti, ništa ne znam
rekla sam ne nerviraj se, lakše za tebe, ne zajebavaš se, nek poručuju šta hoće
a ko placa?ako one neka ih

a onda te boli uvo ali ako ne bude valjalo nemoj ih nikad vise slusati

- - - - - - - - - -

A ko slavi slavu ti ili svi zajedno?
I nemoj da se nerviraš, jer iole kvalitetni kolači nisu ispod 3000 din/kg. Ako im se tvoji ne sviđaju, neka nabave druge, boli te uvo. Posle će da te mole i jure da im praviš. Zabole te :)
A i molim te, ajde pošalji mi na pp recepte za te tvoje seljačke kolače :zcepanje:
pahulja bas voli sve da bude ono raskosno , kvalitetno , i verujem da su joj i kolaci prelepi , a i vidi se da ne sece ono na zub vec da osetis , meni su njeni sasvim odlicni i raznovrsni

- - - - - - - - - -

ali ne mogu dok ne probam tako da bi resili ovu misteriju mora da nam da da jedemo sve vrste pa cemo odluciti haha:zcepanje:

- - - - - - - - - -

A ko slavi slavu ti ili svi zajedno?
I nemoj da se nerviraš, jer iole kvalitetni kolači nisu ispod 3000 din/kg. Ako im se tvoji ne sviđaju, neka nabave druge, boli te uvo. Posle će da te mole i jure da im praviš. Zabole te :)
A i molim te, ajde pošalji mi na pp recepte za te tvoje seljačke kolače :zcepanje:
ma oni zive blizu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back