- Poruka
- 684
Мој је радиоактиван! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato tamo napadas one sektase![]()
Ja ako nestanem da znate da nije mojom voljom.Moramo da razmenimo FB
Gde si pahuljiceKako si?
Petre![]()
a nisu ko tvoji jer ti znas kako si ih pravila i sta stavila , mozda imaju izgled ali gde ukus , ma 1800mogli su od stamevskog jedino on meni pravi dobrfre kolace a manje kostajuPogledajte prilog 310193
- - - - - - - - - -
Da to su oni standardni kolači koje ja pravim, tj pravila sam do sad. i sad su poručile iz Lraljeva 1,800 din/ kg
brate mili, videću sutra kakvi su ti moderni kolači
a ko placa?ako one neka ihsutra ću videti, ništa ne znam
rekla sam ne nerviraj se, lakše za tebe, ne zajebavaš se, nek poručuju šta hoće
haha pahulja al me nasmeja od jutra , kolaci kaze seljacki i obicni , joj boze , al su tvoja seka i mama moderne , pa slave se slavile bas u vreme tih i takvih kolaca , i meni je to bas lepo i tradicionalno kakva slava i treba da bude , ali da ne bude tako prosto evo ti
![]()
Ne one plaćaju, tako da bolje da ćutima nisu ko tvoji jer ti znas kako si ih pravila i sta stavila , mozda imaju izgled ali gde ukus , ma 1800mogli su od stamevskog jedino on meni pravi dobrfre kolace a manje kostaju
- - - - - - - - - -
a ko placa?ako one neka ih
Ne one plaćaju, tako da bolje da ćutim
pahulja bas voli sve da bude ono raskosno , kvalitetno , i verujem da su joj i kolaci prelepi , a i vidi se da ne sece ono na zub vec da osetis , meni su njeni sasvim odlicni i raznovrsniA ko slavi slavu ti ili svi zajedno?
I nemoj da se nerviraš, jer iole kvalitetni kolači nisu ispod 3000 din/kg. Ako im se tvoji ne sviđaju, neka nabave druge, boli te uvo. Posle će da te mole i jure da im praviš. Zabole te
A i molim te, ajde pošalji mi na pp recepte za te tvoje seljačke kolače![]()
ma oni zive blizuA ko slavi slavu ti ili svi zajedno?
I nemoj da se nerviraš, jer iole kvalitetni kolači nisu ispod 3000 din/kg. Ako im se tvoji ne sviđaju, neka nabave druge, boli te uvo. Posle će da te mole i jure da im praviš. Zabole te
A i molim te, ajde pošalji mi na pp recepte za te tvoje seljačke kolače![]()