sta te briga za njihove procedure...pokupi sve sto imas pa idi na vma ili gde god...taj tumor ako ga skine ni zracenje ti ne treba...pazi zracenjem ce da nesto postigne...sta bi radio kreten da je mozak ostavio pola tumora na nozi
Da li bi bilo moguce da prestanete vise sa dobronamernim savetima i ne sludjujete ovu zenu koja je u shoku?
Ne mislim samo na tebe, ali i na tebe.
Dijagnoza koju ona ima nije ista kao i stavljanje krunica na zdrav zub pa da se obrati drugom stomatologu koji ce jos uraditi
bolju, lepsu i jeftiniju.
Sarkom je jako redak, oko 0,80% zastupljen kod karcinoma, u velikim i bogatim drzavama tipa Nemacka, Francuska postoje
centri koji su specijalizovani samo za tu vrstu karcinoma ( i medju tih 0,80% ima 100 vrsta i oblika tog karcinoma), a Afro
jos ima srece da zivi u Beogradu pa su joj dostupni i lekari i analize i terapija koja je u Srbiji uopste i moguca.
Zracenje se cesto daje i preventivno, zracenje moze samo da joj pomogne, nikako da joj odmogne.
Sofija je obajsnila da se kod te vrste tumora zdravo tkivo ne razlikuje od bolesnog pa je hirurg operisao deo za koji
je mislio da je bolesno.
Klinicke studije sa ovim kosticama od kajsije radjene su na klinici Mayo u USA ( ali i na drugim klinikama), zasto to nije
"usvojeno", a pokazivalo je dobre rezultate ja zaista ne znam, pretpostavljam da je mocna farma industrija imala udela
u tome, a uostalom oni i placaju te studije.
Moj je prijatelj bio u toj "indijanskoj" klinici u Meksiku ( karcinom prostate sa metastazama), njemu je najcuveniji urolog ovog
sveta ( Njujork) objasnio da ce ziveti u vrh glave jos sest meseci, pomogla mu je ta njihova " terapija" koja se sastojala bas od
ovih kostica i nekim cajevima, ziveo je jos deset godina i to vrlo "kvalitetno", ali su ga metastaze nekada i sustigle.
Sve dok nema metastaza covek bi trebalo da shvati da je zdrav, a Afro je bila na pregledima i ima napismeno da su pluca
i jetra u redu.
I kao sto je Sofija lepo napisala da zaista nekim ljudima pomogne recimo vegan ishrana, gladovanje, ove kubanske vakcine,
pa i ta soda bikarbona, kostice od kajsija, ja onda pitam zasto da to covek ne proba?
Nista to ne steti, moze samo da pomogne pa neka je samo i mala mentalna pomoc.
@Afro
Svakako da je svejedno da li te kostice mesas sa jogurtom ili bilo cime ili ih grickas kao veverica orahe

)