Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
Saučešće ZD. Drži se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo mog tatu juče sahranili.![]()
Ukupno 40 dana je trajala njegova bolest. Imam utisak kao da mi ga je neko ukrao, kao da sve ovo samo sanjam, kao da ću se probuditi iz ružnog sna. Sve se desilo isuviše brzo da bi moj mozak to mogao valjano da obradi.
Ukupno 40 dana je trajala njegova bolest. Imam utisak kao da mi ga je neko ukrao, kao da sve ovo samo sanjam, kao da ću se probuditi iz ružnog sna. Sve se desilo isuviše brzo da bi moj mozak to mogao valjano da obradi.
glup ovaj modem za internet, kad iscuri kredit ostane dostupan ovaj spori sporać, dok otvori stranicu
izgubim volju bilo šta da napišem, odoh da čitam knjigu, ljubacogrlac![]()
Жао ми је Сремице....
код наших кад је почело, већ је био крај.
Данас знам да је тако боље, и да би то био
и његов избор, али, требало ми је времена....
Moje saucesce domacice...
Moj svekar je bio bolestan 7 dana, u nedelju mu dajemo 40 dana.. razumem te potpuno. Barem se nisu namucili ako je za utehu![]()
imam ja to draga, al ne radim ceo ovaj mesec pa mi je malo frka trenutno, proći će...
moram malo da kmečim da održim formu![]()
..ako, kmeci, ja kmecim stalno za nesto![]()
...eno napravila sebi neke zdrave keksice...suse se u rerni....pomeram se s mrtve tacke....
samo da su ti keksići, a sokići
neki dan dr Macura izdeklamovala recepturu za
jačanje imuniteta, i ja zapisah misleći na tebe,
a mogla bih i ja samo što meni voćke i povrćke obaraju
pritisak. Ili sam ja to umislila![]()
idem sad da izjedem bananu pa šta bude. Noćas ću da kuvam supice,
ako rokne, a hoće ...
cediš, ili blendaš to nisam ćula
1 jabuku
1 pomorandžu
1 šargarepu
1 cveklu
1 limun
đumbira 3-4 cm
po želji zaliti maslinovim uljem.
Ona sve pršti od zdravlja![]()
dr Macura...više ona dr Velkov zna od nje..![]()
šta ona umije da kaže osim "ponesite bočicu vode kad šetate po suncu"...
...one meni izgledda nekako nateceno pa nek prica sta hoce....
...eno tamo na sta kuvam danas na zenama keksica bas su fini zdravi i nisu slatki puno, nista nisam dodavala....
...jos nisam uspela da ulovim onaj blender sto se prodaje u Maxi-ju pa se nerviram, a dok to ne bude mogu samo
da pisem recepte....sve sto sam drugo gledala mi je skupo, hbg kad ti dzep sve odredjuje ...ali nadam se da cu
uspeti negde da ga nadjem...
...hvala Liki divna si![]()
nemoj se nerviraš, ako ga nemaš.....
pa rendaj za salatu, ili kao poseban obrok.
ne moraš sve odjednom, ti rasporedi, a narandžu
cediš na ono plastično pa piješ sokić.
I tako sve ide na isto mesto
to bre ona natečena od noćnog dežurstva![]()
ako nema crvenila i ne boli i nije se upalila i nemaš temperaturu onda je sve pod kontrolom,
nemoj se iznenaditi ako se posle nekog vremena pojavi neki konac ponovo, unutrašnji umeju
da izađu ponekad, ali za to treba vreme dok se ne razgrade, biće to sve ok...mackaj ožiljak
da ne bude krut i da ne zateže dok hodaš, sve je to još veoma sveže...i kreći u lov na blender![]()
Affro jesi li pročitala ono što sam ti poslala?
....nisam nista dobila draga, gde si mi poslala?