onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo mog tatu juče sahranili. :(

Ukupno 40 dana je trajala njegova bolest. Imam utisak kao da mi ga je neko ukrao, kao da sve ovo samo sanjam, kao da ću se probuditi iz ružnog sna. Sve se desilo isuviše brzo da bi moj mozak to mogao valjano da obradi.

Жао ми је Сремице....
код наших кад је почело, већ је био крај.
Данас знам да је тако боље, и да би то био
и његов избор, али, требало ми је времена....

...to je bzvz ako je na dopunu brzo prodje, ja sam imala Telenorov i bio mi je odlican, 5GB, 2 ipo danju i toliko nocu, taj nocni mi je vecito propadao, ni da potrosim nisam mogla,
ali ja ne gledam filmove i serije pa verovatno zato i jeste bio dovoljan za mesec dana....
...evo i tebi zagrljajcic :zag:

Devojke, hvala svima i ovde i u reputacija ma, divno je poznavati vas makar ovako virtuelno.

Жао ми је Сремице....
код наших кад је почело, већ је био крај.
Данас знам да је тако боље, и да би то био
и његов избор, али, требало ми је времена....

Moje saucesce domacice...
Moj svekar je bio bolestan 7 dana, u nedelju mu dajemo 40 dana.. razumem te potpuno. Barem se nisu namucili ako je za utehu :(

Moj razum, kada nadvlada srce, kaže da se sve dogodilo u savršenom trenutku.

Imala sam vremena da se psihički pripremim za njegov odlazak, jer sam znala da leka nema. Imala sam vremena da za tih 40 dana mnogo vremena provedem s njim i uz njega, da mu se posvetim i da ode obasut mojom pažnjom i brigom, usuđujem se da kažem srećan. A opet, ostavio mi je dovoljno vremena da se posvetim sebi, i da u naredne tri nedelje pokupim sve rezultate potrebne za moju operaciju, bez trke i jurnjave, ne razmišljajući šta je s njim.

Znam da je on poželeo da umre onog trenutka kada sam mu ja prvi put zalepila pelenu. Znala sam da je svaki put kada sam ga hranila, presvlačila, kupala, u sebi umirao od stida, ali izbora nismo imali.

Srećna sam i zahvalna što nije trajalo dugo i što je umro bez bola, skoro sa osmehom na licu.

..ako, kmeci, ja kmecim stalno za nesto :lol:

...eno napravila sebi neke zdrave keksice...suse se u rerni....pomeram se s mrtve tacke....

samo da su ti keksići, a sokići:lol:
neki dan dr Macura izdeklamovala recepturu za
jačanje imuniteta, i ja zapisah misleći na tebe,
a mogla bih i ja samo što meni voćke i povrćke obaraju
pritisak. Ili sam ja to umislila:roll:
idem sad da izjedem bananu pa šta bude. Noćas ću da kuvam supice,
ako rokne, a hoće ...
cediš, ili blendaš to nisam ćula
1 jabuku
1 pomorandžu
1 šargarepu
1 cveklu
1 limun
đumbira 3-4 cm
po želji zaliti maslinovim uljem.
Ona sve pršti od zdravlja;)

samo da su ti keksići, a sokići:lol:
neki dan dr Macura izdeklamovala recepturu za
jačanje imuniteta, i ja zapisah misleći na tebe,
a mogla bih i ja samo što meni voćke i povrćke obaraju
pritisak. Ili sam ja to umislila:roll:
idem sad da izjedem bananu pa šta bude. Noćas ću da kuvam supice,
ako rokne, a hoće ...
cediš, ili blendaš to nisam ćula
1 jabuku
1 pomorandžu
1 šargarepu
1 cveklu
1 limun
đumbira 3-4 cm
po želji zaliti maslinovim uljem.
Ona sve pršti od zdravlja;)

...one meni izgledda nekako nateceno pa nek prica sta hoce....:)
...eno tamo na sta kuvam danas na zenama keksica bas su fini zdravi i nisu slatki puno, nista nisam dodavala....
...jos nisam uspela da ulovim onaj blender sto se prodaje u Maxi-ju pa se nerviram, a dok to ne bude mogu samo
da pisem recepte....sve sto sam drugo gledala mi je skupo, hbg kad ti dzep sve odredjuje ...ali nadam se da cu
uspeti negde da ga nadjem...
...hvala Liki divna si :heart:

...one meni izgledda nekako nateceno pa nek prica sta hoce....:)
...eno tamo na sta kuvam danas na zenama keksica bas su fini zdravi i nisu slatki puno, nista nisam dodavala....
...jos nisam uspela da ulovim onaj blender sto se prodaje u Maxi-ju pa se nerviram, a dok to ne bude mogu samo
da pisem recepte....sve sto sam drugo gledala mi je skupo, hbg kad ti dzep sve odredjuje ...ali nadam se da cu
uspeti negde da ga nadjem...
...hvala Liki divna si :heart:

nemoj se nerviraš, ako ga nemaš.....
pa rendaj za salatu, ili kao poseban obrok.
ne moraš sve odjednom, ti rasporedi, a narandžu
cediš na ono plastično pa piješ sokić.
I tako sve ide na isto mesto;)

to bre ona natečena od noćnog dežurstva:lol:

nemoj se nerviraš, ako ga nemaš.....
pa rendaj za salatu, ili kao poseban obrok.
ne moraš sve odjednom, ti rasporedi, a narandžu
cediš na ono plastično pa piješ sokić.
I tako sve ide na isto mesto;)

to bre ona natečena od noćnog dežurstva:lol:

..ne nerviram se nego tako, kad god nesto trazim toga nema....baksuz...

...nego gledam sad ranu, malo ima traga na gazi od one kraste, valjda je to normalno, jako sporo se tu obnavlja tkivo,
valjda zbog toga sto je tu bila ta nekroza...ne znam, ali mi ne bi rekao da hodam i skinuo konce da nesto ne valja,
bar mislim tako....

..mislim da cu danas konacno resiti problem blendera....

ako nema crvenila i ne boli i nije se upalila i nemaš temperaturu onda je sve pod kontrolom,
nemoj se iznenaditi ako se posle nekog vremena pojavi neki konac ponovo, unutrašnji umeju
da izađu ponekad, ali za to treba vreme dok se ne razgrade, biće to sve ok...mackaj ožiljak
da ne bude krut i da ne zateže dok hodaš, sve je to još veoma sveže...i kreći u lov na blender :D

ako nema crvenila i ne boli i nije se upalila i nemaš temperaturu onda je sve pod kontrolom,
nemoj se iznenaditi ako se posle nekog vremena pojavi neki konac ponovo, unutrašnji umeju
da izađu ponekad, ali za to treba vreme dok se ne razgrade, biće to sve ok...mackaj ožiljak
da ne bude krut i da ne zateže dok hodaš, sve je to još veoma sveže...i kreći u lov na blender :D

..a onako, nezno ljubicast je, i tu je krasta pa jedan deo kao da je odpao i tu malo kad pipnem gazom ostaje onako ruzicasto....pojma ti nemam, ne boli me nista,
ne svrbi isto, nije vruce, onako normalno kad pipnem.....duboka je tu krasta, ono mesto gde je bio tumor, bas tu.....pa da i ja mislim da je to zato sto je jos sve
sveze....pa ne mazem za sad jos nicim, iako sam kupila Melop rekli mi u apoteci neka sacekam da prodje mesec dana od operacije....samo prskam 2x denvno
onaj Octenisept....tako radim od operacije....
..eno ga kod drugarice, otisla kupila mi, sad da se samo razmenimo, ja njoj kupone i parice ona meni blender :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back