Kod tate mi utvrđen u junu mjesecu tumor marker 31 a u septembru 180 čini mi se. Može li još godinu dana poživjeti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To samo BOG zna.Kod tate mi utvrđen u junu mjesecu tumor marker 31 a u septembru 180 čini mi se. Može li još godinu dana poživjeti ?
Fon je mrtav, ne mogu da ti pišem poruku.zaboravi da si čitala.
mrtav u oba smera?Fon je mrtav, ne mogu da ti pišem poruku.
Šta znači nije zadovoljna? Šta je poraslo?Dobar dan, mnogo sam se razočarala i ne mogu da ne napišem ovde ili cu puci.
Radila sam privatno magnet glave, platila 17.000,00 da ne bi čekala 3.05.2025 kad su mi inače zakazali na Kliničkom. Dr očita snimak i kaže,da je nalaz dobar da se ne brinem jer da je tumor to bi za period od 2 meseca bilo neuporedivo veče. Danas odnese drugarica nalaze na X noz da dr vidi, gde ona nije zadovoljna i kao mora da me vidi sutra i da bi opet verovatno da me zraci na tom aparatu kao prošli put. Tad sam jedva pretekla, to je užasno teško. Sta bi bilo da nisam imala para da platim to privatno i da sam čekala maj
Otici cu sutra ali bih da je pitam da me pusti bar do proleća da malo dodjem sebi. Ovo je previše za mene, bas previše. Nit znam sta da mislim ni čemu da se nadam ni sta je tu pametno činiti.![]()
![]()
Kao navodno ovo novo što je bila videla prošli put...evo nisam pametna zamolila je sutra ako bude htela da mi snime tu kod njih doduše CT mada ona i na njemu sve vidi.Šta znači nije zadovoljna? Šta je poraslo?
Evo ne znam videćemo.Afro trebalo bi da te pusti da se odmaraš.
Ajde javi šta ti je rekla kad dođeš sebi od umora. Ili prekosutra kad se dobro odmoriš da možeš da pričaš.Kao navodno ovo novo što je bila videla prošli put...evo nisam pametna zamolila je sutra ako bude htela da mi snime tu kod njih doduše CT mada ona i na njemu sve vidi.
Sve mi se čini ništa od mog putovanja, ali sta da se radi, tako je kako je.
Eee moja Afro sta tebe nece jos snaci.Svaka ti cast,kako se boris.Nadam se da taj snimak sto si sada snimila,procita,neko iskusan i da ti kaze stanje kakvo jeste.Imaj malo vere,mozda to i nije lose,ali treba proveravati.Medjutim u pravu si za ta zakazivanja.Zakazuje se na velike razmake,a ovamo na TV-u,jevite se sto pre,lakse cemo resiti problem.Lazu cim zinu.Da mi je da se neki novinar stvarno prijavi kao pacijent i da to sve nekako snimi.Ima sada kamerica sa mikrofonom u obliku dugmica,pa da pusti to da i narod i vlast vide i cuju kako se radi po bolnicama.Sramota.Nisam hteo da ti pisem,jer vidim da imas problema,ali te pratim konstantno i zelim ti da ti bude bolje.Odmaraj se i smiri se,probaj da mislis o necem lepse,.Nije fraza,vec stvarno tako mislim.Veliki pozdrav od mene.Evo ne znam videćemo.
Hvala puno.Eee moja Afro sta tebe nece jos snaci.Svaka ti cast,kako se boris.Nadam se da taj snimak sto si sada snimila,procita,neko iskusan i da ti kaze stanje kakvo jeste.Imaj malo vere,mozda to i nije lose,ali treba proveravati.Medjutim u pravu si za ta zakazivanja.Zakazuje se na velike razmake,a ovamo na TV-u,jevite se sto pre,lakse cemo resiti problem.Lazu cim zinu.Da mi je da se neki novinar stvarno prijavi kao pacijent i da to sve nekako snimi.Ima sada kamerica sa mikrofonom u obliku dugmica,pa da pusti to da i narod i vlast vide i cuju kako se radi po bolnicama.Sramota.Nisam hteo da ti pisem,jer vidim da imas problema,ali te pratim konstantno i zelim ti da ti bude bolje.Odmaraj se i smiri se,probaj da mislis o necem lepse,.Nije fraza,vec stvarno tako mislim.Veliki pozdrav od mene.
не знам је л паметно сад одустати, јер су промене на глави.Bila na razgovoru sa dr sa X noža. Kaze da iznad stare promene koju su značili postoji mala nova mekotkivna promena, a da ono što je ona sumnjala se pokazalo kao tačno i da postoji mali tumor oko 4 mm. U petak će mi javiti sta je konzilijum odlučio. Sve mi teže sve ovo pada i sve sam bliže odluci da je dosta bilo.
Da li je neko od vas pio tablete protiv jačih ili jakih bolova Zodol i kakvi su utisci, daju li željeni efekat ili?
I di si sad, što's ne javljaš na viber?не знам је л паметно сад одустати, јер су промене на глави.
требају ти због бола, ако ништа друго.
оно што ти од мене треба је опијат, за Зодол не знам.
Ne pitaj te jesi li saznala sta za onaj lek?не знам је л паметно сад одустати, јер су промене на глави.
требају ти због бола, ако ништа друго.
оно што ти од мене треба је опијат, за Зодол не знам.
zaboravih ti reći - ne može.Ne pitaj te jesi li saznala sta za onaj lek
Moj muž je posle operacije pio zodol, ali samo dva, tri dana dok je bio u bolnici. Rekli su mu da se on inače ne pije duže od pet dana, i da pomaže kod umereno jakih bolova. Posle druge operacije su ga brzo otpustili kući, i tada mu je dr prepisao trodon. On ga nije pio, jer nije imao jake bolove.Bila na razgovoru sa dr sa X noža. Kaze da iznad stare promene koju su značili postoji mala nova mekotkivna promena, a da ono što je ona sumnjala se pokazalo kao tačno i da postoji mali tumor oko 4 mm. U petak će mi javiti sta je konzilijum odlučio. Sve mi teže sve ovo pada i sve sam bliže odluci da je dosta bilo.
Da li je neko od vas pio tablete protiv jačih ili jakih bolova Zodol i kakvi su utisci, daju li željeni efekat ili?
pila je i Afro samo drugo ime - Doreta + Paracetamo.Moja tetka, koja je imala kancer sa metastazama, i imala jake bolove je pila trodon. I pomagao joj je.