Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

Izgleda da je to samo možda jer ako u četvrtak konzilijum odluci da mi zraci te tumore u I na glavi pitanje je i koliko će toga biti i kako cu podneti i tako svašta nešto što mi kvari ovaj i onako usran zivot 😢
nećemo mračiti unapred.
ako dr misli da trebaš opet zračenje i da će ti koristiti, a na Konzilijumu se saglase,
nekako verujem da ćeš u boljem stanju otići kod dece.
nije nužno da i ovaj put bude teško po tebe, jer čitam, ima pacijenata kojima nije bilo loše posle X noža.
ako je meta manja nego prošla, pretpostavljam da će i doza zračenja biti manja.

može biti da lupam gluposti, a opet, zašto bi se dr do koje se teško dolazi založila za tebe, ako ne misli da je na korist. :think:

već neko vreme znam da mi se svaki plan izjalovi i nema šanse da više planiram.
tako i ti. ideš kad ovo odradiš i budeš bolje, a možda i avion bude opcija.
poneseš najnužnije, ostalo neka ti kupe, ako zatreba i tačka.
i za ono drugo neka se snađu.;)
usput sam opsovala. :aha:

Jaooo kakvi bolovi 😢😥😢😥
не знам Афро како би ти помогла.
читала сам неке друге форуме и сад свратих овде.

ако већ ниси зови Хитну, Ургентни, јер једино они могу дати нешто јаче, ако овај лек није довољан.

не знам Афро како би ти помогла.
читала сам неке друге форуме и сад свратих овде.

ако већ ниси зови Хитну, Ургентни, јер једино они могу дати нешто јаче, ако овај лек није довољан.
Popila 2 paracetamola i brufen i polako prošlo.

мислиш да зна да тема више није лепљива.
како су кренули, завршиће на 54678 страници.
@Afroo je kod dece u CG...

било би корисно тему вратити на старо место, невезано за активност.
макар је тако на другим форумима, и ако се ја питам ОК је да тако буде.
требала је и Онкологија да стоји на Здрављу, и сви онколошки, невезано који је карцином у питању, били би на једном месту.
"Онко мафија" живи од 2013.године.

важно да је од значаја да на Сваштари лепљива буде "Мудре мисли, изреке и цитати"

хвала, ако админ уважи предложено.

Šta su lepljive teme?

Moderatori i administratori proglašavaju neku temu za 'lepljivu' (?). Odlika im je to da ostaju "zalepljene" na vrh liste tema bez obzira na to da li je u njima neko skoro nešto pisao. Namena im je da čuvaju važne informacije koje treba da stoje na vidnom mestu u svako vreme.

мислиш да зна да тема више није лепљива.
како су кренули, завршиће на 54678 страници.
@Afroo je kod dece u CG...

било би корисно тему вратити на старо место, невезано за активност.
макар је тако на другим форумима, и ако се ја питам ОК је да тако буде.
требала је и Онкологија да стоји на Здрављу, и сви онколошки, невезано који је карцином у питању, били би на једном месту.
"Онко мафија" живи од 2013.године.

важно да је од значаја да на Сваштари лепљива буде "Мудре мисли, изреке и цитати"

хвала, ако админ уважи предложено.

Šta su lepljive teme?

Moderatori i administratori proglašavaju neku temu za 'lepljivu' (?). Odlika im je to da ostaju "zalepljene" na vrh liste tema bez obzira na to da li je u njima neko skoro nešto pisao. Namena im je da čuvaju važne informacije koje treba da stoje na vidnom mestu u svako vreme.
Zna, pričale smo pre neki dan ali nije lako na telefonu skrolovati pogotovo kad je ovako iscrpljena. Put ju je načisto izmoždio, oporavlja se polako.

@Nina
Jasno mi je da su promene neophodne kako bi forum nastavio da radi ali to se ne odnosi na ovu temu.
Onko mafija nije kafana, ovo je vrlo specifična tema i treba je vratiti na Zdravlje. Ljudi koji dolaze ovde su ili oni koji se trenutno leče, koji su se lečili ili se neko od članova porodice lečio, preživeli i oni koji su izgubili nekoga od ove bolesti.
Mnogi od nas koji smo pisali ovde ili pišu trenutno su bili u mogućnosti da savetom i ličnim iskustvom pomognu svakome ko ovde dođe. Bilo je trenutaka kada je ovde bilo smeha, suza, tešenja, pomaganja drugima. Nekada je potreban hitan odgovor a ko zna gde da je nađe? Prva ja nisam znala dok nisam videla Likinu poruku. Pratim temu, ne pišem mnogo, ali želim da vidim sve nove poruke i možda mogu nekome pomoći onim šta znam.
Pomeranjem teme sa Zdravlja učinjena je greška i ja te najiskrenije molim da učinite izuzetak i vratite je na matični PDF i ponovo zalepite u vrh.

@Nina
Jasno mi je da su promene neophodne kako bi forum nastavio da radi ali to se ne odnosi na ovu temu.
Onko mafija nije kafana, ovo je vrlo specifična tema i treba je vratiti na Zdravlje. Ljudi koji dolaze ovde su ili oni koji se trenutno leče, koji su se lečili ili se neko od članova porodice lečio, preživeli i oni koji su izgubili nekoga od ove bolesti.
Mnogi od nas koji smo pisali ovde ili pišu trenutno su bili u mogućnosti da savetom i ličnim iskustvom pomognu svakome ko ovde dođe. Bilo je trenutaka kada je ovde bilo smeha, suza, tešenja, pomaganja drugima. Nekada je potreban hitan odgovor a ko zna gde da je nađe? Prva ja nisam znala dok nisam videla Likinu poruku. Pratim temu, ne pišem mnogo, ali želim da vidim sve nove poruke i možda mogu nekome pomoći onim šta znam.
Pomeranjem teme sa Zdravlja učinjena je greška i ja te najiskrenije molim da učinite izuzetak i vratite je na matični PDF i ponovo zalepite u vrh.
Tema jeste na Zdravlju samo je odlepljena da bi bila na prvoj strani i da bi je Googl lakse indeksirao i nece se premeštati nigde sa Zdravlja

Tema jeste na Zdravlju samo je odlepljena da bi bila na prvoj strani i da bi je Googl lakse indeksirao i nece se premeštati nigde sa Zdravlja
Ups, onda da se izvinim jer sam pročitala Likicinu poruku a nisam ni proverila što je moja greška i shvatila da je otišla na onu kolektivnu. Što je najgore i @Afroo sam tako rekla, verovatno se ubija od traženja. Sad sam ljuta na sebe, samo sam potrčala da je odbranim od selidbe. Izvini na gnjavaži. :hvala::flert:

па одлепи и "Мудре мисли, и изреке" на Сваштари.
све да би је Гугл лакше индексирао, и била на првој страници. ;)

Онкомафију сам подигла са треће странице Здравља.
ево, немам појма како је тамо доспела. биће да гугл има неки проблем.

како год, свима са Онкомафије желим добре налазе, и болест под контролом.

Back