Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ona prepisuje lekove za mamu? Zar vi ne idete na onkologiju kod njenog onkologa? Kako to funkcioniše privatno i državno lečenje? Ne moraš mi odmah odgovoriti već kad imaš više vremena, stvarno me zanima jer obično državni doktori ne priznaju privatne, bar još uvek.
Imamo na IOV u Sremskoj Kamenici našeg onkologa koja nas je dodatno uputila kod doktrice Marijane Milović Kovačević.

Išao da zakažem kod izabrane, da uzmem upute za vađenje krvi, urina, urinokulture. Onako, da se proverim za kraj godine.
I uvek ti čudni osećaji, sam odlazak u te ustanove, stvara nelagodu i budi sećanja.
Verovatno će tako biti zauvek ali to je sastavni deo te priče.

Elem, više sam ovde da bih se javio i podigao temu na vrh.
a mora neko kad googl ne prepoznaje. :fdlan: :lol:

znaš da te svi sa ove teme razumemo.
želim ti dobar nalaz za kraj godine, i da u narednu uđeš opušteno.
kontrole su potrebne dok doca ne kaže dosta, sad si dobro i ne dolazi nam više.:aha:

srećno!

Mislim da ova tema treba da bude lepljiva , tj izdvojena, koliko zbog težine problematike, toliko i zbog učesnika kojima očigledno puno znači. :heart:
Na prethodnoj strani se pisalo baš o tome, da se tema zalepi za vrh, odgovor je takođe na istoj strani. Svojevremeno je ovde pisao veliki broj ljudi kojima je značilo da imaju mesto na kom se mogu posavetovati, nasmejati, opustiti, ali i dobiti odgovore na pitanja koja ih muče. Značajna je i zbog svih onih koje mi, koji smo ostali i dalje pamtimo sa tugom ali i radošću. Sad sam sentimentalna ali meni je ovo mesto bilo velika uteha i pomoć kad sam izgubila dete zbog ove užasne bolesti koja ne bira koga će da napadne i uništi. Ko nije prošao kroz sve faze lečenja lično ili kao član porodice ne može tačno da razume značaj ovakvog mesta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back