Ne znam koja je to terapija, nisam za to čula. Pokušaću kad odem na sledeću da ispitam koja je to i kakve su nus pojave.A terapija je MabThera...
Ima još, ali ovo je valjda to glavno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koja je to terapija, nisam za to čula. Pokušaću kad odem na sledeću da ispitam koja je to i kakve su nus pojave.A terapija je MabThera...
Ima još, ali ovo je valjda to glavno...
Ma ne moraš propitivati, hvala, nije to ništa strašno, prođe samo od sebe...Ne znam koja je to terapija, nisam za to čula. Pokušaću kad odem na sledeću da ispitam koja je to i kakve su nus pojave.
Evo i meni na oko. Ko će znati na šta se sve odrazi, ali kad bi samo delovalo na šta treba pa se valjda i te nus pojave smireMa ne moraš propitivati, hvala, nije to ništa strašno, prođe samo od sebe...
Nego me malo kopkalo...nisam čuo nikad da može da se odrazi i na glas...
Na tvom mestu ja bi doci prijavila sve neobično što primetiš,a može biti ima veze sa terapijom.Ma ne moraš propitivati, hvala, nije to ništa strašno, prođe samo od sebe...
Svaka nus pojava prodje sama od sebe kad terapija prestane.Ma ne moraš propitivati, hvala, nije to ništa strašno, prođe samo od sebe...
Non-HK-Lymphoma je naziv za gomilu limfoma, od onih potpuno izlecivih do vrlo zeznutih, nije generalno jedna bolestSvaka nus pojava prodje sama od sebe kad terapija prestane.
A ako se radi o dijagnozi Non-Hodgkin-Lymphomen onda ce sve biti OK.
Boze dragi, DrakssonKako ste narode?![]()
Da, ima 30, 40 podtipova..Non-HK-Lymphoma je naziv za gomilu limfoma, od onih potpuno izlecivih do vrlo zeznutih, nije generalno jedna bolest
Došla kućici mojoj umorna kao pas. Posle hemo danas trčala na Stomatološki da zakažem ct glave, grudnog koša i abdomena. Nisam uspela kako je trebalo, pa ću morati da primim još jednu terapiju da bi dobacila do tog ct-a. Valjda uspeju da uklope taj nov termin, nadam se.
Ne znam, videću sa mojim onkologom. Primih juče i danas 4-tu. Zakazali bi mi oni ali, samo su još danas snimali neke odavno zakazane, i sad neće raditi CT-e naredna 2,5 meseca jer se dole buši, ruši, adaptira. To su razlozi.зашто би морала да примиш још једну терапију да добациш до ЦТ?
након терапије треба да прође неко време до ЦТ...
Ne znam, videću sa mojim onkologom. Primih juče i danas 4-tu. Zakazali bi mi oni ali, samo su još danas snimali neke odavno zakazane, i sad neće raditi CT-e naredna 2,5 meseca jer se dole buši, ruši, adaptira. To su razlozi.
Pitala sam ne može da se čeka, zato sam išla da zakažem na Stomatološkom fakultetu, ali mislili smo da će oni imati termin pre 17.05.kad mi je zakazan sledeći termin sa opisanim ct nalazom. Nije jedan ali ne možeš da upadneš samo u neku bolnicu i tražiš sa njigovom otpusnom da ti zakažu ct kad ti treba, ovde ima 2 miliona stanovnika. Videću ja njim po prazniku šta da radimo dalje. Inače je bilo nenormalno mnogo pacijenata na Onkologiji ovih dana, to se opisati ne može.значи имала си четири циклуса,а не како сам ја мислила 3!
ништа,види са онкологом шта ти је чинити.
је л пуно да чекаш два и по месеца или је то прихватљиво.
ако се ти добро будеш осећала онда мислим да је ок да сачекаш термин.
еботе, па зар само тамо ради ЦТ у целом Београду?