Pa da, trebalo bi baš čudo da se desi.... naravno da to svi želimo, ali....Biljke su mi prve pale na pamet...od sve te alternative...
Želim i joj i ja sve naj, da se desi čudo..ali ali...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, trebalo bi baš čudo da se desi.... naravno da to svi želimo, ali....Biljke su mi prve pale na pamet...od sve te alternative...
Želim i joj i ja sve naj, da se desi čudo..ali ali...
Ne, ne, nećemo se raspravljati, niti je namera da se nedaj bože raspravljamo i svađamo. Moj cilj je bio negde da prihvatiš i zvaničnu medicinu, ali pošto si proriv odustala sam, samo sam iznela svoj dobronamerni stav. Ništa više od toga. Ja verujem u zvaničnu medicinu, a ni alternativnu nisam potpuno odbacila. Srećno, da volela bih da se vidimo posle nekih xy godina, ja se lečim od 2015e, a ovo se pojavilo 2 i po pre togaNe vredi da se raspravljam sa zagovornicima zvanične medicine. Ja sam svoj način lečenja odabrala i mogu da kažem da je za sada vrlo uspešan. Imam potpunu podršku od strane bliskih osoba i to mi je najvažnije. Meni nisu jasne osobe koje se oslanjaju isključivo na hemoterapiju i na zračenje. Kod mene je situacija vrlo komplikovana, tu ne pomaže ni operacija, a zračenje bi još više pogoršalo stanje. Zato ću ja da nastavim sa svojom terapijom. Vidimo se kad sve prođe. Verujem da ću izaći kao pobednik. Na dobrom sam putu.
Nije to od hrane..Ne vredi da se raspravljam sa zagovornicima zvanične medicine. Ja sam svoj način lečenja odabrala i mogu da kažem da je za sada vrlo uspešan. Imam potpunu podršku od strane bliskih osoba i to mi je najvažnije. Meni nisu jasne osobe koje se oslanjaju isključivo na hemoterapiju i na zračenje. Kod mene je situacija vrlo komplikovana, tu ne pomaže ni operacija, a zračenje bi još više pogoršalo stanje. Zato ću ja da nastavim sa svojom terapijom. Vidimo se kad sve prođe. Verujem da ću izaći kao pobednik. Na dobrom sam putu.
NIje valjda da je ovo sesta godina?ja se lečim od 2015e, a ovo se pojavilo 2 i po pre toga![]()
Veruj i ne napustaj nadu nikako.Bice to u redu,samo treba vremena.Ne znam videćemo, da ovo je šesta godina od operacije, recidiva nema, ali metastaza ima, pa sam malo u remisiji malo na hemoterapiji i tako, biće dobro ja verujem u medicinu i lekare, a verujem i u boga i njegovu volju, sve ukupno trebalo bi da bude OK![]()
U pravu su, tačno je da nije kao ranije. Tata neka primi terapiju i neka živi normalno, hrani se normalno i videćeš biće dobro. Ti za tvoju anksioznost idi kod lekara uzmi lekove da te malo smire i bićeš bolje.Mene ću uskoro anksioznost da spiči i depresija. To me povremeno drmne. Moja rodbina koja je vani dosta pozitivnije razmišlja i tvrdi da rak nije isto kao što je to bilo prije 20 - 30 godina i da se to danas uspješno liječi. I da ljudi koji su prošli hemo terapije mogu i po 20 godina i više da žive. To mi opet daje neku nadu. Volio bi tata može još jedno 5 - 6 godina živjeti. Ipak su godine.
Ma nema potrebe za panikom, Danas je to stvarno savrseno drugaIma li neko da se liječi od kancera prostate neka svoja iskustva da napiše. Otac mi je obolio od karcinoma prostate. Treba da prima neku hormonsku terapiju. U kući smo svi smrknuti. Ova vijest me je uzdrmalanko grom iz vedra neba.
Nije ni rak ono što je bio nekad...osim ako nije neki galopirajući...Ima li neko da se liječi od kancera prostate neka svoja iskustva da napiše. Otac mi je obolio od karcinoma prostate. Treba da prima neku hormonsku terapiju. U kući smo svi smrknuti. Ova vijest me je uzdrmalanko grom iz vedra neba.
Ne znam ni da li je galopirajući. Ima rak prostate a rak je zahvatio cijev koja vodi do bubrega. Danas je slikao karlicu da vidi da li je kosti zahvatio. Uglavnom na 9 stepenu je po jačini. Rodbina i prijatelji nas uvjeravaju da ima i gorih slučajeva i da su ljudi živjeli i po 10 godina nakon hormonske ili kemoterapije.Nije ni rak ono što je bio nekad...osim ako nije neki galopirajući...
Mnogi tipovi se leče relativno lako...
Ne razumjem se prika..Ne znam ni da li je galopirajući. Ima rak prostate a rak je zahvatio cijev koja vodi do bubrega. Danas je slikao karlicu da vidi da li je kosti zahvatio. Uglavnom na 9 stepenu je po jačini. Rodbina i prijatelji nas uvjeravaju da ima i gorih slučajeva i da su ljudi živjeli i po 10 godina nakon hormonske ili kemoterapije.
Pa kako si nam ti, kakvo je stanje na kontrolama, kakvo su nalaziDobro veče....Kako ste ?
Samo da se javim...
Malo sam odmarala od virtualnog sveta, pa me nije bilo. Pozdravčić za sve sa kojima sam se ovde na neki način upoznala. Cmok za Afro...![]()
Olja!!!Dobro veče....Kako ste ?
Samo da se javim...
Malo sam odmarala od virtualnog sveta, pa me nije bilo. Pozdravčić za sve sa kojima sam se ovde na neki način upoznala. Cmok za Afro...![]()
Meni nije, i prosto me čudi da nije jer me je snašlo sve što u knjigama piše. Neka ispira grlo žalfijom, a ima u apoteci pastile žalhija + Cvit, odlične su, mogle bi pomoći. Verovatno je jača terapija, pa se odrazi i na grlo.Jel nekom od vas " pucao " glas nakon hemo?
Glas počne da zvuči kao u čoveka od 120 godina, traje par dana, pa se vrati u normalu...
Jel to normalno i uobičajeno usled hemo?