jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.612
Kad ce rezultat?Bila uradila pcr test.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ce rezultat?Bila uradila pcr test.
Veceras.Kad ce rezultat?
Nadamo se najboljem.Veceras.
Pa otiđi na sajt e-uprave, ukucaj broj sa zdravstvene knjižice (ili matični broj, nisam sigurna) i videćeš rezultat. Ja se uverila. Nikad nisam ni dobila taj famozni SMS.Ne dobih sms, tacno cu da posasavim od njih, samo mi fali da ga zagube.
Svašta! A šta da rade ljudi koji nisu kompjuterski edukovani?
Bez komentara.
Nedopustivo!Cekaju da ih deca ili unuci prijave i da ih obaveste sta i gde.
A gde je tvoja kucica?Sutra bože zdravlja idem svojoj kućici ❤
Čuj čuli, doživeliAko ženska osoba prilikom prve hemoterapije ne izgubi kosu, jel to dobar pokazatelj da neće izgubiti kosu ni nakon još par terapija...?
Kakava su vaša iskustva, a i pretpostavljam da ste raznih priča čuli..
Dankešen
Hvala na podršci! Želim ti puno uspeha u daljem lečenju i potpuni oporavak!Vrlo hrabro i daj bože da ti se želje i planovi ostvare, srećno![]()
O tome naravno neću da pričam. Neka ostane tajna.Hvala draga, baš me zanima kako se lečiš i čime <3
Ne bih da ti ubijam entuzijazam, ali to su ozbiljne bolesti, koje ne rešavaju biljke i tako to..Pozdrav svima na temi! Krajem januara ove godine sam bila kod otorinolaringologa zbog smetnji u grlu i poteškoća sa gutanjem. Pregledom je utvrđen maligni tumor desnog krajnika. Potom sam u februaru ležala u bolnici radi detaljnog ispitivanja. Tamo su rađene razne analize, kao i magnetna rezonanca i biopsija. Da skratim priču. Nakon rezultata od biopsije zvanično mi je dijagnostikovan karcinom grla. Slali su me za Beograd po još jedno mišljenje stručnjaka u vezi moguće operacije. Rečeno mi je da je operacija neizvodljiva i da bi bila visoko rizična. Lekari su mi predložili zračenje i hemoterapiju kao rešenje. Nisam bila na konzilijumu, nisam se ni javljala posle. Na sebi primenjujem prirodne metode lečenja i terapije. Za sada mi dobro ide, bilo je uspona i padova ali se generalno bolje osećam. Znači, ništa od operacije, zračenja i hemoterapije. Verujem da ću uspeti da pobedim rak pomoću prirodne medicine.
Htela sam i ja to da joj kažem, zato sam je i pitala kako i čime se leči. Opet ne može da se vrši pritisak ni na koga, a opet mi je žao da neko u 21om veku očekuje da karcinom izleči čajem ili nekim navodnim melemom, to može da koristi i uz hemoterapiju bar su veće šanse. Ne znam šta bih rekla, svakako želim sve najbolje.Ne bih da ti ubijam entuzijazam, ali to su ozbiljne bolesti, koje ne rešavaju biljke i tako to..
Vjerovatno je to neki spori tip, nije toliko agresivan, pa ti je dalo nadu...ali nemoj se igrati...
Nije ni ta hemoterapija toliko strašna...prođe to sve, i naraste kosa opet...ako te to najviše muči...
Biljke su mi prve pale na pamet...od sve te alternative...Htela sam i ja to da joj kažem, zato sam je i pitala kako i čime se leči. Opet ne može da se vrši pritisak ni na koga, a opet mi je žao da neko u 21om veku očekuje da karcinom izleči čajem ili nekim navodnim melemom, to može da koristi i uz hemoterapiju bar su veće šanse. Ne znam šta bih rekla, svakako želim sve najbolje.