Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vredi da se raspravljam sa zagovornicima zvanične medicine. Ja sam svoj način lečenja odabrala i mogu da kažem da je za sada vrlo uspešan. Imam potpunu podršku od strane bliskih osoba i to mi je najvažnije. Meni nisu jasne osobe koje se oslanjaju isključivo na hemoterapiju i na zračenje. Kod mene je situacija vrlo komplikovana, tu ne pomaže ni operacija, a zračenje bi još više pogoršalo stanje. Zato ću ja da nastavim sa svojom terapijom. Vidimo se kad sve prođe. Verujem da ću izaći kao pobednik. Na dobrom sam putu.

Ne vredi da se raspravljam sa zagovornicima zvanične medicine. Ja sam svoj način lečenja odabrala i mogu da kažem da je za sada vrlo uspešan. Imam potpunu podršku od strane bliskih osoba i to mi je najvažnije. Meni nisu jasne osobe koje se oslanjaju isključivo na hemoterapiju i na zračenje. Kod mene je situacija vrlo komplikovana, tu ne pomaže ni operacija, a zračenje bi još više pogoršalo stanje. Zato ću ja da nastavim sa svojom terapijom. Vidimo se kad sve prođe. Verujem da ću izaći kao pobednik. Na dobrom sam putu.
Ne, ne, nećemo se raspravljati, niti je namera da se nedaj bože raspravljamo i svađamo. Moj cilj je bio negde da prihvatiš i zvaničnu medicinu, ali pošto si proriv odustala sam, samo sam iznela svoj dobronamerni stav. Ništa više od toga. Ja verujem u zvaničnu medicinu, a ni alternativnu nisam potpuno odbacila. Srećno, da volela bih da se vidimo posle nekih xy godina, ja se lečim od 2015e, a ovo se pojavilo 2 i po pre toga ;)

Nije to od hrane..
Moja keva čitav život zdravo jela, bila opsjednuta ishranom, postila....pa je zakačila rakčina...

Na kraj pameti mi nije da se raspravljam sa bilo kim na ovoj temi...
Ali osećam potrebu i dužnost da kažem šta imam..
Ti kako hoćeš, i sretno !

ja se lečim od 2015e, a ovo se pojavilo 2 i po pre toga ;)
NIje valjda da je ovo sesta godina?
Ti si Afro sve pregurala, ko je preziveo petu godinu od dijagnoze
taj ce zivi jos 40 godina:)
Procitala si ono sa vitaminom D, zivi i radi kako ti kazu lekari,
a naravno covek uvek ukljucuje i svoj zdrav razum i to
je jedina dobitna kombinacija.
Sinoc sam malo detaljnije citala tu studiju ( ima 100 strana i to
na engleskom) pa sam samo preletela i zaista je tako ( studija
je trajala 6 godina) da su bolesni od karcinoma imali i imaju sa
vitaminom D fine sanse da dozive i duboku starost.
Ima tu i preporuka za doziranje, ugavnom je 1000 mg dnevno
neka prosecna mera, ali ne i kada covek boravi na suncu i svezem
vazduhu. Ja bih uzimala taj vitamin kao suplement od oktobra do
aprila.

Poslednja izmena:
Mene ću uskoro anksioznost da spiči i depresija. To me povremeno drmne. Moja rodbina koja je vani dosta pozitivnije razmišlja i tvrdi da rak nije isto kao što je to bilo prije 20 - 30 godina i da se to danas uspješno liječi. I da ljudi koji su prošli hemo terapije mogu i po 20 godina i više da žive. To mi opet daje neku nadu. Volio bi tata može još jedno 5 - 6 godina živjeti. Ipak su godine.

Mene ću uskoro anksioznost da spiči i depresija. To me povremeno drmne. Moja rodbina koja je vani dosta pozitivnije razmišlja i tvrdi da rak nije isto kao što je to bilo prije 20 - 30 godina i da se to danas uspješno liječi. I da ljudi koji su prošli hemo terapije mogu i po 20 godina i više da žive. To mi opet daje neku nadu. Volio bi tata može još jedno 5 - 6 godina živjeti. Ipak su godine.
U pravu su, tačno je da nije kao ranije. Tata neka primi terapiju i neka živi normalno, hrani se normalno i videćeš biće dobro. Ti za tvoju anksioznost idi kod lekara uzmi lekove da te malo smire i bićeš bolje.

Ima li neko da se liječi od kancera prostate neka svoja iskustva da napiše. Otac mi je obolio od karcinoma prostate. Treba da prima neku hormonsku terapiju. U kući smo svi smrknuti. Ova vijest me je uzdrmalanko grom iz vedra neba.
Ma nema potrebe za panikom, Danas je to stvarno savrseno druga
prica nego sto je bilo pre dvadesetak godina. Ako su mu prepisali
tu hormonsku terapiju onda ce on ziveti jos 100 godina. To se prepisuje
aj da kazem laksim slucajevima.

Nije ni rak ono što je bio nekad...osim ako nije neki galopirajući...
Mnogi tipovi se leče relativno lako...
Ne znam ni da li je galopirajući. Ima rak prostate a rak je zahvatio cijev koja vodi do bubrega. Danas je slikao karlicu da vidi da li je kosti zahvatio. Uglavnom na 9 stepenu je po jačini. Rodbina i prijatelji nas uvjeravaju da ima i gorih slučajeva i da su ljudi živjeli i po 10 godina nakon hormonske ili kemoterapije.

Ne znam ni da li je galopirajući. Ima rak prostate a rak je zahvatio cijev koja vodi do bubrega. Danas je slikao karlicu da vidi da li je kosti zahvatio. Uglavnom na 9 stepenu je po jačini. Rodbina i prijatelji nas uvjeravaju da ima i gorih slučajeva i da su ljudi živjeli i po 10 godina nakon hormonske ili kemoterapije.
Ne razumjem se prika..
Ali ono što znam, masa ljudi se izleči, žive godinama normalno, i na kraju umru od sasvim druge bolesti, ili jednostavno od starosti...

Jel nekom od vas " pucao " glas nakon hemo?
Glas počne da zvuči kao u čoveka od 120 godina, traje par dana, pa se vrati u normalu...
Jel to normalno i uobičajeno usled hemo?
Meni nije, i prosto me čudi da nije jer me je snašlo sve što u knjigama piše. Neka ispira grlo žalfijom, a ima u apoteci pastile žalhija + Cvit, odlične su, mogle bi pomoći. Verovatno je jača terapija, pa se odrazi i na grlo.
Kod mene u poslednje vreme nema apetita, jedem koliko baš moram, a mogla bih da ne jedem ništa celi dan. Ni to ne valja, jer mora krvna slika biti dobra u bolnici inače ništa od terapije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back