Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam prvo šta je poenta tvojih komentara? Ako si htela da budeš duhovita, nisi. Nisi ni u situaciji kao bilo ko sa ove teme, iako se neki ne javljaju, svi si imali kao i ja i zračnu i hemoterapije, ti nisi, što znači da ne možeš ni da komentarišeš u vezi bilo čega vezano za to.
Vidim i da ti je jako smešno, pa mi nekad iako si mi draga, počneš da me nerviraš. Da li treba da ti kažem da to mišljenje nije tvoje, pametna si i inteligentna, pa si to i sama mogla da zaključiš.
Ako ti je smešno to što se neko posle toliko zračenja i tolike sile hemije + što me to opet čeka onda bravo Domaćice, razočarala si me jako.

Ja svoje mišljenje nisam ni iznela, ni o tvojoj ni o svojoj vakcinaciji. Postavila si pitanje na temi na koju retko ko zalazi. Ja odgovorila da sam danas čula šta dr Grujičić kaže o vakcinaciji onkoloških pacijenata, ti napisala da si čula i nju i još neku doktorku. Ja napisala da je najbolje da pitaš svog onkologa, ti mi odgovorila da ćeš možda pitati, a da možda ni nećeš, jer ne želiš da se vakcinišeš. I onda si se na kraju naljutila što sam ja napisala da je odluka samo tvoja.
Pa evo, ja sada ne znam zašto sam ti ja kriva, i šta sam pogrešno napisala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back