Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lepo da se javljas ovde svakog dana 3xdnevno ( kad pocne terapija, a mozes i ranijez;)) i da nam pises o svojim mukama, brigama,
a mi cemo te tesiti kako znamo i umemoz:kiss:
Ipak je coveku nekako lakse kad ima s kim da podeli brigu, bol i nevolju.
Nekada se te hemoterapije daju pred operaciju da bi se smanjili ti tumori, ali tebi nista nisu govorili o operaciji?

Lepo da se javljas ovde svakog dana 3xdnevno ( kad pocne terapija, a mozes i ranijez;)) i da nam pises o svojim mukama, brigama,
a mi cemo te tesiti kako znamo i umemoz:kiss:
Ipak je coveku nekako lakse kad ima s kim da podeli brigu, bol i nevolju.
Nekada se te hemoterapije daju pred operaciju da bi se smanjili ti tumori, ali tebi nista nisu govorili o operaciji?

Ne. Doktor je rekao da vise nema sta tu da se prati i da moram na konzilijum da se odrede hemo, da se spremim psihicki da mogu biti teske pracwne nus pojavama od povracanja do gubitka kose, i da se nada da ce biti delotvorne. Ako ne budu, u tom slucaju bi se onda preslo ba drugi vid lecenja. Pretpostavljam da je mislio na operaciju. Volela bih da mogu da je izbegnem, ali kao da se ja pitam sta bi ja volela.
Strah me je kako cu sve to sama izgurati, ali sigurno nisam jedina koja sama kroz to prolazi.

Ne. Doktor je rekao da vise nema sta tu da se prati i da moram na konzilijum da se odrede hemo, da se spremim psihicki da mogu biti teske pracwne nus pojavama od povracanja do gubitka kose, i da se nada da ce biti delotvorne. Ako ne budu, u tom slucaju bi se onda preslo ba drugi vid lecenja. Pretpostavljam da je mislio na operaciju. Volela bih da mogu da je izbegnem, ali kao da se ja pitam sta bi ja volela.
Strah me je kako cu sve to sama izgurati, ali sigurno nisam jedina koja sama kroz to prolazi.
Idi bre Afro, yebes te nus pojave, kao da ih nisi dovoljno dozivela u stvarnom zivotuz:lol:
Opasce ti kosa ( najverovatije), ali porasce druga, mene to sa kosom ne bi bas mnogo iritiralo, i tako je sada zima, bice mozda, ali samo mozda
zayebanije to sa povracanjem , mucninom, mada i nije tako kod svakoga.

Nisi jedina. Moja tetka, koja takođe živi sama, bori se sa kancerom jajnika i metastazama na jetri. Primila je tri hemio, gura nekako. Pada, tone, ustaje, otima se...šta će. Svako nosi svoj krst kako zna i ume.
Tako ćeš i ti. Polako. Kada počne, snalazićeš se u hodu. Samo da sve bude dobro, da hemio odradi svoje. A ostalo će doći i proći.

Petre, dušo draga, sve najbolje u Novoj godini. Kako je tvoja mama? A nauke? Beše slušaš tre?u godinu? Ili ?etvrtu, bem mu miša. :think:

Hvala ti mnogo, draga moja, takodje, svima Vama zelim mnogo ZDRAVLJA, srece, ljubavi i mira u 2018. godini! ??????

Mama je odlicno, hvala, proslo je 5 godina od operacije, sada ide redovno na kolposkopiju i na Papa test. Da ne ureknem, drzi se ona meni! ??

Ja sada slusam 4. godinu, guram polako, ali sigurno, ne zalim se! ????

Nisi jedina. Moja tetka, koja takođe živi sama, bori se sa kancerom jajnika i metastazama na jetri. Primila je tri hemio, gura nekako. Pada, tone, ustaje, otima se...šta će. Svako nosi svoj krst kako zna i ume.
Tako ćeš i ti. Polako. Kada počne, snalazićeš se u hodu. Samo da sve bude dobro, da hemio odradi svoje. A ostalo će doći i proći.

Hvala Domacice, tako nekako i ja razmisljam. Deca bi dosla, ali tesko da mogu da ostave sitnu decu, duze od dan, dva. Opet nekako bolje da me ne gledaju u ko zna kakvom stanju i prezivljavaju strahove.
Bice dobro, mora :ok:

...pocela danas da pijem tablete ruske cage...caj sam pila posle operacije godinu i nesto, picu i njega opet kad se vratim kuci, imam jos jedno 6 kutija..srecom nema nikakav ukus pa ga je lako piti..
...ovih dana treba da mi stigne neka mesavina meda, koprive i pojma nemam cega jos sa Durmitora, pa po jednu kasicicu ujutro..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back