Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidi, vidi ima nekoga, vratila se Afrljoka :heart:

dobro ti nama došla i neka se taj posao dobro završi, preguraćemo i to, znaš da ovde neko uvek škilji, kad zatreba tu smo da pripomognemo koliko možemo,

nisam ja shvatila, jel to samo tri ciklusa dobijaš pa skener? a ta druga terapija o kojoj su ti pričali, e to ti je ono što je Sofija pominjala, ta neka personalizovana hemija, valjda sam dobro napisala,

hebote k'o bus plus kartica da je, svašta ...i da znaš da je i to protokol, ako su samo 3 ciklusa, na taj način provere kako se promene ponašaju pa onda prilagode terapiju

Bikicu sam videla u prolazu kod kancelarije, bukvalno radimo preko ulice, ista kao što je i bila, ma mislim da sam to pisala ovde, lepa kao lutka, ali ič se nije promenila za ovo vreme

a ja nema šanse da čitam stare delove, kako se setim Lilike i kako se svađala ko god kroči na temu i počne da soli pamet i tako svega bude mi baš teško, nedostaje mi ta žena.....

dobro, raspisala sam se k'o da rat i mir pišem, odoh da pijem kafu i igram se :cmok2:

...neka sam te navela da se malo raspises :zag:

...moglo bi to da odradi posao da me posle jos ne gnjave sa tom personalizovanom ako nije nuzno...videcemo....sta i kako kad krene valjda neko nesto i
prozbori vise nego inace...

...probidla se jutros jer ne moram da zurim nigde, a nocas mi ostao laptop ukljucen, samo sam se "onesvestila" od umora i stresa....

...sad cu i ja da pijem kaficu i da doruckujem pa posle polako da se spremim do sbb-a i opstine i tako jos sto imam da pozavrsavam dok
mogu..i sto je neodlozno...

- - - - - - - - - -

...nego cek da pitam nesto pametno....zna li se od koje godine su pocele da se primaju MMR vakcine, zasto mi se cini da sam cula tek od 72-e...
..ako je tako, sta sa nama kako se sacuvati...:malav:

da sediš kod kuće i ne mrdaš nigde, ako se razboliš kad treba da uđeš u bolnicu sve se otkazuje i produžava,

ZNAČI, NEMA ŠETNJE PO SOKACI.....gledaj kroz prozor i napolje samo po hranu i na brzinu :rtfm: :heart:

..pa morala sam danas u fond pio, pa u sbb, pa socijalno, a u opstinu....i moram u ponedeljak u selo da potpisem za mamu ugovor za dom...onda cu da se vratim
i necu da mrdam nigde...ali pre toga ne mogu, ne moze niko umesto mene neke stvari da obavi...

- - - - - - - - - -

...sutra cu da motam sarmu i necu nigde...u nedelju moram do pijace...i to sa mamom da obavim...e onda mogu da cutim u kuci i cekam da me zovu....moram da se
obezbedim da imam sta da jedem kad izadjem iz bolnice, jer mi tek tad nece biti do setanja po prodavnicama...a i bice sigurno hladnije...

Афро, мислим да се ММР примењује од 1980. године. Нисам сигурна, наравно, али ја као рођена 1982. сам га примила, а моја сестра старија 1979. није. :)

Персонализована терапија је одлична. Пуца у дефектни ген. Али није прва линија. Нема журбе.

Афро, мислим да се ММР примењује од 1980. године. Нисам сигурна, наравно, али ја као рођена 1982. сам га примила, а моја сестра старија 1979. није. :)

Персонализована терапија је одлична. Пуца у дефектни ген. Али није прва линија. Нема журбе.

Aha, i sta sad, ja sam znaci u duplom problemu. Sta se savetuje znas li? Koga da pitam ako ti ne znas?

To oko te personalizovane pojma nemam nista, niko to meni ni spomenuo nije, videcemo sta i kako kad i ako bude trebalo.

Aha, i sta sad, ja sam znaci u duplom problemu. Sta se savetuje znas li? Koga da pitam ako ti ne znas?

To oko te personalizovane pojma nemam nista, niko to meni ni spomenuo nije, videcemo sta i kako kad i ako bude trebalo.

а да купиш маску оно преко носа и уста па пичи.
ја ћу сутра купим,ако ови наши не лажу па да се нађе,
и лепо шором к'о јапанци.
па мсм., кад могу они што не и ми ;):lol:

де ти мало боље погледај ко те зором раном буди :p
код мене било 6 увече,биће да си и онда спавала :lol:

u to doba ja ubijam ****, svedoci i ostalu gamad i svetim kosovo sa belosvetskim džabalebarošima, znači budna ko oštrica noža, mob pored mene na stolici, ma nema šanse da je zvonio, a pazim na fon jer me drugarica - šefovica često zove u te sate.....VIP je poznat po slanju izveštaja posle nekog vremena kad ti onaj kog si zvala više ni ne treba :rotf:

- - - - - - - - - -

vidi nje što se smeje....babe i elektronika - teška svađa, znaš i sama....:rotf:

u to doba ja ubijam ****, svedoci i ostalu gamad i svetim kosovo sa belosvetskim džabalebarošima, znači budna ko oštrica noža, mob pored mene na stolici, ma nema šanse da je zvonio, a pazim na fon jer me drugarica - šefovica često zove u te sate.....VIP je poznat po slanju izveštaja posle nekog vremena kad ti onaj kog si zvala više ni ne treba :rotf:

- - - - - - - - - -

vidi nje što se smeje....babe i elektronika - teška svađa, znaš i sama....:rotf:

....hahahha...bas ste me razveselile sinoc :zag:

- - - - - - - - - -

ахааа, ево све видим колико си била будна.
биће да си се занела :hahaha:
у 18,10 ти је звонило,а 18,12 послала поруку на коју нормално ниси одговорила,
опет из горе поменуто разлога :lol:

ахааа, ево све видим колико си била будна.
биће да си се занела :hahaha:
у 18,10 ти је звонило,а 18,12 послала поруку на коју нормално ниси одговорила,
опет из горе поменуто разлога :lol:

moš da ne veruješ kolko oćeš, al tako je bilo, nemam razlog da foliram, nokia ima zvučnike na zadnjoj strani i kad je tako okrenuta ne čuje se,
u ruci sam ga x puta držala i propustim poziv jer ne čujem, kad spavam ja spavam i to i kažem,
a sad idem na rođendan u vege restoran, jedva čekam da vidim šata sve ima,
sutra ću da se hvalim ili kukam :rotf:

moš da ne veruješ kolko oćeš, al tako je bilo, nemam razlog da foliram, nokia ima zvučnike na zadnjoj strani i kad je tako okrenuta ne čuje se,
u ruci sam ga x puta držala i propustim poziv jer ne čujem, kad spavam ja spavam i to i kažem,
a sad idem na rođendan u vege restoran, jedva čekam da vidim šata sve ima,
sutra ću da se hvalim ili kukam :rotf:

...bice nesto i za tebe ne brini, lepo se provedi i da sve lepo potanko sutra ispricas sta se sve nudi u tom restoranu.....a i gde je da i mi znamo po nesto :)

...bice nesto i za tebe ne brini, lepo se provedi i da sve lepo potanko sutra ispricas sta se sve nudi u tom restoranu.....a i gde je da i mi znamo po nesto :)

Radost Mala Kuhinijica, je ime restorana, napravljen od tri sobe, rustično modernog enterijera, sa starinskim ogromnim prozorima, U Pariskoj ulici,

hrana sjajna, vege stil, sa puno namaza raznih ukusa,svežeg i dinstanog povrća, kolači fenomenalni, čokoladni, voćni, sa nanom, vrlo neobični za mene starovremsku ženu, oduševljena sam,

atmosfera domaćinska, osoblje skroz amaterskog tipa ali to daje šmek celom utisku,svi veseli, pričljivi, nasmejani, pića se baziraju na vinu, pivu i rakiji, ništa od uobičajene ponude, kafa ne postoji na meniju,

jedna od pet najboljih večeri u mom životu, iskreno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back