vidi, vidi ima nekoga, vratila se Afrljoka
dobro ti nama došla i neka se taj posao dobro završi, preguraćemo i to, znaš da ovde neko uvek škilji, kad zatreba tu smo da pripomognemo koliko možemo,
nisam ja shvatila, jel to samo tri ciklusa dobijaš pa skener? a ta druga terapija o kojoj su ti pričali, e to ti je ono što je Sofija pominjala, ta neka personalizovana hemija, valjda sam dobro napisala,
hebote k'o bus plus kartica da je, svašta ...i da znaš da je i to protokol, ako su samo 3 ciklusa, na taj način provere kako se promene ponašaju pa onda prilagode terapiju
Bikicu sam videla u prolazu kod kancelarije, bukvalno radimo preko ulice, ista kao što je i bila, ma mislim da sam to pisala ovde, lepa kao lutka, ali ič se nije promenila za ovo vreme
a ja nema šanse da čitam stare delove, kako se setim Lilike i kako se svađala ko god kroči na temu i počne da soli pamet i tako svega bude mi baš teško, nedostaje mi ta žena.....
dobro, raspisala sam se k'o da rat i mir pišem, odoh da pijem kafu i igram se![]()
...neka sam te navela da se malo raspises

...moglo bi to da odradi posao da me posle jos ne gnjave sa tom personalizovanom ako nije nuzno...videcemo....sta i kako kad krene valjda neko nesto i
prozbori vise nego inace...
...probidla se jutros jer ne moram da zurim nigde, a nocas mi ostao laptop ukljucen, samo sam se "onesvestila" od umora i stresa....
...sad cu i ja da pijem kaficu i da doruckujem pa posle polako da se spremim do sbb-a i opstine i tako jos sto imam da pozavrsavam dok
mogu..i sto je neodlozno...
- - - - - - - - - -
...nego cek da pitam nesto pametno....zna li se od koje godine su pocele da se primaju MMR vakcine, zasto mi se cini da sam cula tek od 72-e...
..ako je tako, sta sa nama kako se sacuvati...

28-og da se pojavim u bolnici