jel radila magnet, šta kaže snimak? ajde da sve bude dobro
...pridruzujem se zeljama da sve bude dobro...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel radila magnet, šta kaže snimak? ajde da sve bude dobro
...pridruzujem se zeljama da sve bude dobro...[/QUOTE
Hvala ti
Odlično. Sve najbolje.
stvarno dobre vesti Nenade, samo da se tako nastavi
- - - - - - - - - -
bila sam toliko bolensa kako skoro nisam, virus pa gadan bronhitis, trebalo je vremena da se izvučem, još kašljem ali sam počela da radim, ludnica na poslu pa sam morala
videla sam da je bebać kod tebe, aj ljubni krofnu u moje ime![]()

Veganstvo je najbolja stvar, tako bar kazu,![]()
kažem i ja kad sam ovako debelo zaglavila, sad mi sleduje bar tri meseca travojedenja da spasim živu glavu![]()

ćao draga, kod kuće sam, napao me tlak već pet dana, dušu ispuštam, nikako da padne,a svašta nešto radim i jedva glavu držim na ramenima,
kako si ti, jesi došla zbog kontrole?

...pijes li nesto za izbacivanje tecnosti? neke lekove za snizavanje pritiska? jesi izbacila so poptuno?
...da, u ponedeljak imam skener pluca i abdomena, pa u onaj tamo kontrola sa tim nalazom...malo me hvata nervoza oko toga, ali
sta je tu je, ja vec imam kupljenu kartu za nazad![]()
ma sve živo radim, promenila mi juče jedan lek, sad je opao načisto, polomljena sam, ovo vreme će me ubiti, dva dana mraz, pet dana 18, pa i kamen pukne a kako neću ja u ovim godinama,
jel ovo još na 3 meseca Afrojko? malo sam pobrljavila termine
...mislim da je u zurbi pogresio, moja dijagnoza je C49..i to pise na svim listama sa Onkologije, otpusnoj i svim kontrolnim...nema tu nikakve nedoumice, nego
je on znao da treba da radim sneker pluca i da imam te promene, pa se verovatno tu negde nesto zbunio....
...jeste draga, bili su mi prebacili na 6 skener, medjutim od juna opet na 3 jer su se pojavile te promene na plucima, u junu bila jedna, u septembru vec
dve...i tako, bzvz....malo sam se danas nervirala, kad sam videla da mi je dr opste prakse na uputu za lab napisao dijagnozu C39, a to je kancer pluca
pa sam bas nesto onako...sto ne volim to, kao da mi nesto sluti...
...to sa pritiskom znam da je strasno jer se moja mama sa tim bori godinama, a mene tu i tamo kad sustigne pa imam 140 bukvalno sam pred slogom dok
ga nekako ne skinem...dobar savet mi je dala dr iz Hitne pomoci, da u takvim situacijama treba pogrickati andol i taj lek za pritisak, u mom sucaju Nifelat,
brze deluje...provereno je upravu...

za brzo skidanje imam katopil, lele gadan li je, neopisiv ukus, naterala me u ponedeljak da žvaknem dva, a nemaju vodu u ordinaciji zbog kvara na instalacijama, umirale su od smeha i doca i seka na izraze lica koje sam pravila....ma to ti je suspektna šifra, sumnjaju al nisu sigurni, kao kad napišu nespecifično pa nešto, to znači da nemaju pojma šta je u stvari.....nećemo da šizimo dok ne vidimo sad skener...![]()

ma kafa je milina od ukusa bez šećera
zašto si prestala sa čajevima? ne mogu da škode, a možda pomažu, jes da su grdni al šta sad, kad se mora...

znam, meni neuropatija pravi neviđen problem, noćas nisam spavala uopšte od bolova, pila sam sve šta sam dohvatila samo da prestane bol koji je veći od porođajnog..
da znaš da mi je dosta mene same više, samo se neki andrak izdogađa i nikad mira, nek se nosi u peršun, da budem fina i politički korektna, mada mi peršun nije ništa kriv![]()