videla, kako reče moraš da ponoviš, nema druge
Da. Sledece nedelje cu. Da znam na cemu sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videla, kako reče moraš da ponoviš, nema druge

znači još čekamo, mrzim da čekam grrrr
a ja sam ti draga moja prvu nedelju kod kuće posle tri nedelje ludila.....sva sam ukočena, ne mogu da hodam, juče smo završili sa spremanjem i pakovanjem paketića za našu decu ukupno 100 komada i to smo sve spakovale u jednom danu...izginusmo ko nemci na staljingradu....u kancelariju ulazimo kroz prozor, al sam toliko ponosna na nas dve, svašta smo nabavile, džakove ne možeš podići koliko su puni svega i svačega i da dodam, vraća mi se vera u ljude, baš prija kad si okružen takvim svetom.....al sam se rascmoljila....![]()

...u soku sam i dalje, kao pravim se pred decom sve je ok, nije to nista strasno...narocito her vidim koliko su obe uplasene...
...bzvz bas..al sta je tu je![]()
...solidno, napisah gore kako sam..
Šta je tebi još ostalo da uradiš.
skenera..Bolje sto pre ako ima mesta. Gde ona to radi?

čuj nju, ništa lepo, ma nemoj, nećemo tako da razmišljamo Afrljoko.....svakog vraga si preturila preko glave pa će se i ovo proći....
činjenica je da hemija izuva iz gaća, nekog manje nekog više, dok ne krene ne znaš kako ćeš reagovati pa ti ne vredi da o tome sad misliš...
činjenica je da će se telo menjati tokom terapije, da ćeš upoznati sebe kakvu nisi znala ali ni to nije problem jer ćemo moći da ogovaramo onu prethodnu Afrojku...
nećemo da žurimo sa zaključcima i unapred da zamišljamo kako će sve da se odvija jer toliko je toga što ne znamo, pa ajde da sačekamo i kad sve to krene da navalimo na kukanje..
sad si s decom, uživaj, isključi razmišljanje, samo upijaj pozitivnu energiju, gledaj more i diši taj vazduh pun soli i joda
ljubac draga![]()