Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.235
Mama je donela odluku da neće više da ide na Zometu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće sve ok.Zakazao kontrolu za 6. jun iliti za mesec dana.
Razmišljam, sve je u redu sa mojim nalazima ali šta bi bilo da nije tako?
Sediš i čekaš? Nerviraš se? Ako imaš novac platiš privatno jer nemaš vremena da čekaš. Ili nemaš novac, čekaš a možda i ne dočekaš taj dan.
Previše pitanja, malo odgovora a hipersenzitivnost u meni samo caka li caka.
A zakazao sam kontrolu istog dana (6. maj) kao kada sam pre tri godine otišao na ultrazvuk i otkrio to što jesam.
Razmišljam, sve je u redu sa mojim nalazima ali šta bi bilo da nije tako?
 не вреди да напишем да рђаво размишљаш.
 не вреди да напишем да рђаво размишљаш.
па добро, ако Гордана има вере у чајеве, можда је они смире.Moja mama Gordana što se tiče bola još više je izdržljivo,ali kao što sam pisao Sofiji, psihički je još više u autu odbila je da idemo kod psihologa, opet se vratila travama(kao lekovite), svakako ćemo ići na kontrole na 2,5 meseca,sada će te čajeve da pije i da se kupa u čajevima.
eto vidiš, super!Дигла се сада,вози,дружи се,шета

Da.eto vidiš, super!
trebala je malo vremena da se sastavi, i krene u život.
izmorile terapije, iščekivanje nalaza i sve.

Mi krećemo oko 12h u BG treba da budemo u 14h u Pancei na dva MRI koja traju 45min ukupno,pa posle na kontrolu u Oncomed pa da čujemo šta će doktorka reći.
SunčiiiZna li neko u kojoj državnoj bolnici može da se odradi mamografija i jel se dugo čeka pregled?

Onkologija, Klinički centar tel za zakazivanje 011 3615554, za čekanje ne znam mora da se pita.Zna li neko u kojoj državnoj bolnici može da se odradi mamografija i jel se dugo čeka pregled?
Zavisi koliko imaš godina.Zna li neko u kojoj državnoj bolnici može da se odradi mamografija i jel se dugo čeka pregled?
Meni je internista zakazao, pojavio se termin verovatno slučajno za sutradan na onkologiji u dr Subotica.Zna li neko u kojoj državnoj bolnici može da se odradi mamografija i jel se dugo čeka pregled?