Onkologija - podrška i iskustva

Preselila sam se ponovo u Beograd i sad mi je potreban dr gde bih nastavila kontrole (vec sam operisana i prosla hemo). Na zalost dobila sam uput za onkologa dr Stefan Joksimovic sa kojim sam imala jako neprijatno iskustvo ,kad sam docekala svoj termin, pa bih radije sa nekim drugim saradjivala, nije bitno da li je drzavna ili privatna ordinacija.

E super si, svaka ti čast, ja sam na to potpuno zaboravila.
Mnogo sam toga zaboravila, užas.
e pa stvarno si užas ako si uspela zaboraviti ono društvance :heart:

Pahulja ti šalje pozdrave i cmokić i društvu iz ćoška :lol:
novim članovima sreću i da se bore :heart:

može biti da je ona samo operisana, sad sam i ja zaboravila a nisam htela da je podsećam i kvarim radost.
operisao je Srđan Nikolić,a dobrog ginekologa- onkologa sada ne zna.

@kamenicvet nisam uspela da dobijem info koju trebaš.
kod Pahulje je bio rak dojke, prošlo je puno godina od tada, možda i smena generacija.:think:

e pa stvarno si užas ako si uspela zaboraviti ono društvance :heart:

Pahulja ti šalje pozdrave i cmokić i društvu iz ćoška :lol:
novim članovima sreću i da se bore :heart:

može biti da je ona samo operisana, sad sam i ja zaboravila a nisam htela da je podsećam i kvarim radost.
operisao je Srđan Nikolić,a dobrog ginekologa- onkologa sada ne zna.

@kamenicvet nisam uspela da dobijem info koju trebaš.
kod Pahulje je bio rak dojke, prošlo je puno godina od tada, možda i smena generacija.:think:
Javila se, pa super.
Nisam zaboravila ljude već šta smo pisali, toliko je toga bilo, pa ko će se sećati.

Preselila sam se ponovo u Beograd i sad mi je potreban dr gde bih nastavila kontrole (vec sam operisana i prosla hemo). Na zalost dobila sam uput za onkologa dr Stefan Joksimovic sa kojim sam imala jako neprijatno iskustvo ,kad sam docekala svoj termin, pa bih radije sa nekim drugim saradjivala, nije bitno da li je drzavna ili privatna ordinacija.
ako ti nije nezgodno napiši šta si operisala, ili mi napiši na pp.
možda nešto i nađemo, ali malo info si dala.

Hvala u svakom slucaju.
ako ti nije nezgodno napiši šta si operisala, ili mi napiši na pp.
možda nešto i nađemo, ali malo info si dala.
Pre 2,5 godine je uradjena histerktomija, zbog kancera jajnika . nakon nje 6 hemoterapija Do sad su bili uredu rezultati, medjutim na poslednjim tumor markerima je HE jako povisen, dobila uput da uradim MR male karlice i stomaka. Na zalost metastazirao je na jetru sa brojnim peratonealnim implantima ne vecim od 5mm.

Hvala u svakom slucaju.

Pre 2,5 godine je uradjena histerktomija, zbog kancera jajnika . nakon nje 6 hemoterapija Do sad su bili uredu rezultati, medjutim na poslednjim tumor markerima je HE jako povisen, dobila uput da uradim MR male karlice i stomaka. Na zalost metastazirao je na jetru sa brojnim peratonealnim implantima ne vecim od 5mm.
prosleđeno.

Hvala u svakom slucaju.

Ако сте у систему здравственог осигурања у Србији, с обзиром на IV стадијум болести, имате право на генетско тестирање у сврху добијања биолопке терапије.
Ако сте пак немачка држављанка, можда је боље да то тамо завршите с обзиром да поседују прецизну историју болести.
Што се онколога гинеколига тиче, државних онкологија - гинеколигија у Београду имате -у Вишеградској, Фронту, КБЦ Земун и ИОРС.
Лечење је свуда протоколарно.

Ако сте у систему здравственог осигурања у Србији, с обзиром на IV стадијум болести, имате право на генетско тестирање у сврху добијања биолопке терапије.
Ако сте пак немачка држављанка, можда је боље да то тамо завршите с обзиром да поседују прецизну историју болести.
Што се онколога гинеколига тиче, државних онкологија - гинеколигија у Београду имате -у Вишеградској, Фронту, КБЦ Земун и ИОРС.
Лечење је свуда протоколарно.
Hvala puno na odgovoru, u sistemu sam osiguranja u Srbiji, preko sam zivela samo par godina .

Back