Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.207
CT pluća je ok,MRI bolest u regresiji.Držim fige da rezultati budu dobri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CT pluća je ok,MRI bolest u regresiji.Držim fige da rezultati budu dobri.
Pošto sam se tek sad uključila, možeš li mi reći šta je kod tebe bilo?CT pluća je ok,MRI bolest u regresiji.
Mama moja je u pitanju,imala je prvo rak debelog creva,rak dojke,i sada rak sedalne kosti sa metastazom,11 hemoterapija je izdržala od 12,pre svega toga bili smo u IOV tamo su promašili vrstu hemoterapije i skoro je ubili.Pošto sam se tek sad uključila, možeš li mi reći šta je kod tebe bilo?
Baš ste prošli kroz sito i rešeto.Mama moja je u pitanju,imala je prvo rak debelog creva,rak dojke,i sada rak sedalne kosti sa metastazom,11 hemoterapija je izdržala od 12,pre svega toga bili smo u IOV tamo su promašili vrstu hemoterapije i skoro je ubili.
Našli smo privatnu bolnicu u BG Oncomed i tamo smo otišli i tamo je dobijala Zometu, hemoterapiju, Zarzio posle išli smo 4 meseca i bolest je u regresiji,CT pluća su čista.
Njen rak je mutirao i postao je bio još agresivniji.
Ovo nam je prva metastaza,na debelom crevu nema niti je imala,na dojci nema ni sada niti je imala.
Mamin je organizan prezasićen od hemoterapija, posle 11 je totalno pala i psihički i zdravstveno,sada se polako vraća,ali sam joj rekao da ćemo morati da idemo kod psihologa.
Na žalost, mislim da je to genetika, deda je umro od raka, tetka je imala rak pluća živa je,ali nema jedno plućno krilo, rođeni brat mamin je umro od raka pankreasa.Baš ste prošli kroz sito i rešeto.
Drago mi je da je tvojoj mami bolje.
Kod mene u porodici takođe postoji istorija rakova.Na žalost, mislim da je to genetika, deda je umro od raka, tetka je imala rak pluća živa je,ali nema jedno plućno krilo, rođeni brat mamin je umro od raka pankreasa.
радујем се због тебе, а знам да су ти ови дани били грозни.Dobila sam rezultate ct.
To što imam benigno je.
Sad kod opšte prakse i onda sa rezultatima kod pulmologa.
Dr mi je već objasnio, delimično na šta se odnosi ta promena.радујем се због тебе, а знам да су ти ови дани били грозни.
можда овде да поставиш део са ЦТ где пише шта су видели.
па тагујемо Софке, да ти појасни док не дођеш до пулмолога.
ајд' држим песнице.
tebi držim pesnice, ako datum ostaje isti.Elem, iznenađen sam brzinom zakazivanja, dobio sam datum 24. 04.
Da, ostaje isti datum.tebi držim pesnice, ako datum ostaje isti.
opušteno koliko je moguće, a moguće je.
računam na dobar nalaz, srećno !
razumem da kontrola bez nervoze ne može da prođe.Da, ostaje isti datum.
Danas sam radio krv, tj analize za kreatinin i urea-u, što je i potrebno za CT pa u četvrtak u 14h idem.
Nervoza postoji, ne mogu da je izbegnem ali se svakako nadam dobrim rezultatima sledeće nedelje.
Naravno, javiću i ovde kako je prošlo.
Samo kratko javljanje, odrađen CT, sada se čekaju rezultati do srede.
Osim standarde nervoze sve ostalo je bilo u redu.
verujem da će i rezultat biti OK.da se osećam sasvim okej.
isto kao laik, nalaz super!Podigao rezultate i onako laički, koliko sam naučio do sada, trebalo bi da je sve u redu
Sve je u redu.Podigao rezultate i onako laički, koliko sam naučio do sada, trebalo bi da je sve u redu ali evo izveštaja radiologa pa ako neko zna više, neka pročita i potvrdi izveštaj.
Pogledajte prilog 1721723