Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
e bogme nećeš.................... i ti među članice
dobro de,ne se ljutiš,ljubim te jas

odoh gledam seriju,laku noćkić pilence

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e bogme nećeš.................... i ti među članice

dobro de,ne se ljutiš,ljubim te jas
odoh gledam seriju,laku noćkić pilence

e bas si zgodna , prava zenskaJooooooooooj, meni neverovatno da ne znate kako ja izgledam. Znate koliko ima mojih slika na ovom Forumu, na pdf Žene i Kulinarstvo. Evo jedna, da se upoznamo:

svaka cast
svaka cast  
 dosla sam s posla sva mokra,
 dosla sam s posla sva mokra, Jooooooooooj, meni neverovatno da ne znate kako ja izgledam. Znate koliko ima mojih slika na ovom Forumu, na pdf Žene i Kulinarstvo. Evo jedna, da se upoznamo:

Prelepo je stvarno biki
 .Lili uzivaj sa lepo drustvo,bas super sto ti je sestra dosla,setnje i price bez kraja
.Lili uzivaj sa lepo drustvo,bas super sto ti je sestra dosla,setnje i price bez kraja  .Likita, srecan put
.Likita, srecan put .Neda, pletes danju,nocu a moj sal se ne vidi jos,evo laste stizu
.Neda, pletes danju,nocu a moj sal se ne vidi jos,evo laste stizu  .Pozdrav za sve ovde.....
.Pozdrav za sve ovde.....
 a zivot ga uopste nije mazio ni prije toga...
 a zivot ga uopste nije mazio ni prije toga...

neki ljudi se rode srecni sve im glatko ide a nekome sve bezveze , tako je toVECE DRUGARICKE!
Ja gledam Sve za ljubav i srce mi se kida za ovim nesrecnim momkom od oko 22 godine,ima karcinom testisa koji se rasirio svudaa zivot ga uopste nije mazio ni prije toga...
Ne mogu nikad da se ne zapitam zasto je neko toliko nesrecan da bar par godina svog zivota nije proveo kvalitetno!?
Stvarno je zivot nepravedan
Biki moze i meni PP od frenda

Ovo malo zvuci mozda bezveze...
To da sam srecna nakon svega sto je bilo sa muzicem,naravno da je to najgore sto se desilo,ali ja sam ziva i sad za sad zdrava,pa mogu reci da opet imam srece
Na zalost najgore je onome ko je ,,otisao'' i prosao ono sve...ni meni nije bilo lako,ali opet se ne mogu ja porediti sa nekim ko oboli
Ako me razumjete sta hocu da kazem...
...od kad se to tako zove...nemam pojma, al ona ga bas upraznjava,mislim kafu
Popjie kafu pa se vrati kuci na zurku
 ajde što Neda  nema pojma
  ajde što Neda  nema pojma 

danas ću ranije da izađem sa posla
 danas ću ranije da izađem sa posla  i naravno, ja ne bi bila ja da nešto ne zas*rem
 i naravno, ja ne bi bila ja da nešto ne zas*rem  tako da sam juče dobila proliv
 tako da sam juče dobila proliv   biće opa đurđo!
  biće opa đurđo! 
Dobro jutro! Svi nakratko svrate i odu
Ja večeras u 23.30 polazimdanas ću ranije da izađem sa posla
i naravno, ja ne bi bila ja da nešto ne zas*rem
tako da sam juče dobila proliv
biće opa đurđo!

Mnogo slika sam kačila po Forumu, tako da mi ni na kraj pameti niej palo da ne znate kako izgledam. Ja mislila ceo Forum zna.
 Mnogo slika sam kačila po Forumu, tako da mi ni na kraj pameti niej palo da ne znate kako izgledam. Ja mislila ceo Forum zna. 

E srecan put draga, ne misli na taj ,,problem,, popi danas loperamid, jedi tost i neki caj, ma opusti se i nauzivaj, i slikaj
nekog Grka i za nas, hvala za repku za gondolijera, vracam ti cim vidim nekog gladijatora sa tobom

lele grci gladijatori
 lele grci gladijatori  pre ću nekog homer simpsona dlakavog i užeglog da vidim nego gladijatora
 pre ću nekog homer simpsona dlakavog i užeglog da vidim nego gladijatora 

lele grci gladijatori

Dobro jutro! Svi nakratko svrate i odu
Ja večeras u 23.30 polazimdanas ću ranije da izađem sa posla
i naravno, ja ne bi bila ja da nešto ne zas*rem
tako da sam juče dobila proliv
biće opa đurđo!

Kecelja za zadovoljnu domacicu, da bude jos zadovoljnija kad joj mm pomaze u kuhinji i natakne ovu kecelju

lele grci gladijatori

Ma nekog Spartanca bre

Naravno da te razumemo , videla si šta je zivot u trenu ti se preokrene.
Meni je stao, ti si u prednosti,dovoljno si mlada i iskoristi to što ti je preostalo.
Naravno da je ovo ostavilo traga, ali i ja vidim da zivot ide dalje ...
Moje je prošlo,a tvoje tek dolazi , jeste teško , ali rešenje, ako se trazi
i nadješ , a od sveta ne ziviš pa neka te to ne ograničava.
Znam da je to lako reci, ali tako jeste , pamet u glavu i gledaj sebe ,opet
si na početku...

otkud sad tm,valjda ide njm,kuku Bikice počela si da ga deliš okolo,pa nije to paradajz bre
 ma zapenila sam nesto, lupam gluposti nepromisljeno
ma zapenila sam nesto, lupam gluposti nepromisljeno