Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste devojke, razmislimo o zajednickom odlasku nekada na ovakvu turu, 100 evra polupansion,doplatis jos 35 za obilazak Verone i Padove,dva nocenja sa doruckom slabasnim ali ok, jos 100 e za trosak a ne ko ja 50 mukica pozajmila....no dobro, bilo lepo.
Kacila sam vam i slike Verone i Padove i Trsta ali nisam pisala koja je koja...u guzvi sam danas neopisivoj.

Može kad nađemo sponzora, deviznog po mogućstvu :zcepanje:

E jbg...meni Ziksi bila sponzor, vec me ubedjuje za Spaniju, Tursku, Pariz, Egipat....brate..kad bih mogla sve bih dala

A gde svi Turci, tu i mali Mujo :zcepanje: Šta je Italija bez ostatka Evrope :mrgreen: Šalim se, ali generalno jeste veoma lepo i putovati i videti, ali avaj... novac je uvek glavni faktor za sve :roll:

- - - - - - - - - -

Nema meni hljeba bez motike.......dok krvav znoj ne potekne,nema ništa..............
A da bih voljela sve obići,to stoji,i svašta kupit............. e već sam :besna:

Ajde ajde, prilegni malo tvrđe na te knjige tvoje pa kad postaneš dipl i master i sve ono što uz to ide, vodićeš ti nas sve na putovanje od samo jedne plate :mrgreen:

Nema. Spremam se polako za Grčku, išla sam opet kod kostolomca sinoć, i evo patim u tišini :zcepanje: ubi me kičma :roll: Nadam se da Solun reši bar malo novonastalo stanje :mrgreen:

Jel ti sutra ideš? jedva čekamo i tvoje slikice :klap:
A i mene kičma boli,kao da je harmoniku neko od nje napravio :roll: .................samo da malo otopli pa da idem u spavaću spavati na novom dušeku :lol:,ali mi onda vjerovatno neće jastuk odgovarati :dash:...............ma neda se bijedi sitno samljeti,kako kažu stari ljudi!

- - - - - - - - - -

Da znas ...obostrano zadovoljstvo :)

Ako je tako biki,a ona ima da finansira,a ti nekako za džeparac skuckaj i put pod noge..............

Nema. Spremam se polako za Grčku, išla sam opet kod kostolomca sinoć, i evo patim u tišini :zcepanje: ubi me kičma :roll: Nadam se da Solun reši bar malo novonastalo stanje :mrgreen:

Ne stigoh da se pohvalim, juce kad sam dosla kuci vidim koverat plavi i odsecem se ( jer vazda neke kazne u saobracaju stizu mojim muskarcima)
Kad ono poziv za evidentiranje vojno za moje mladje dete:eek:
Ja se istraumiram u momentu i zaboravim da vise nema vojske, otrcim kod njega u sobu i vristim ko Dara her Zikina kad je Boba dobio poziv za vojsku :zcepanje:
Kad kaze meni dete ,,sta ti je, to je samo nekakva evidencija 95.godista decaka,izvoli poklon i srecan ti 8.mart,, i dade mi neku ogromnu kutiju
a u njoj MASAZER bosch-ov, isprobala ga ja sinoc, sve kombinacije koje postoje na njemu,znaci toliko prija da nemate pojma, odmah sam zaspala kop beba:D
Odakle mu pare, ne pitah ga, ali znam da vecito stedi od dzeparca i sl. i kupuje tako sebi svasta...a bilo mu zao sto me nervirao prosle nedelje zbog izostanaka u skoli
takav je on...emotivac, ljubi ga majka :heart:

Ne stigoh da se pohvalim, juce kad sam dosla kuci vidim koverat plavi i odsecem se ( jer vazda neke kazne u saobracaju stizu mojim muskarcima)
Kad ono poziv za evidentiranje vojno za moje mladje dete:eek:
Ja se istraumiram u momentu i zaboravim da vise nema vojske, otrcim kod njega u sobu i vristim ko Dara her Zikina kad je Boba dobio poziv za vojsku :zcepanje:
Kad kaze meni dete ,,sta ti je, to je samo nekakva evidencija 95.godista decaka,izvoli poklon i srecan ti 8.mart,, i dade mi neku ogromnu kutiju
a u njoj MASAZER bosch-ov, isprobala ga ja sinoc, sve kombinacije koje postoje na njemu,znaci toliko prija da nemate pojma, odmah sam zaspala kop beba:D
Odakle mu pare, ne pitah ga, ali znam da vecito stedi od dzeparca i sl. i kupuje tako sebi svasta...a bilo mu zao sto me nervirao prosle nedelje zbog izostanaka u skoli
takav je on...emotivac, ljubi ga majka :heart:

A ljubi ga i do nas u znak zahvalnosti :heart: neka su živi i zdravi sto godinica biki :zag:
:heart::heart::heart::heart::heart:

- - - - - - - - - -

Samo nemoj tu ruku sa njim da ti drnda puno..................

A ljubi ga i do nas u znak zahvalnosti :heart: neka su živi i zdravi sto godinica biki :zag:
:heart::heart::heart::heart::heart:

- - - - - - - - - -

Samo nemoj tu ruku sa njim da ti drnda puno..................

Hvala draga, ma ne drndam ruku,drndam ledja, vrat, ramena...ono sto mi je ukoceno i zbog cega moram na vezbe
a posle i stopala...joj kako je dobro, ima opcija i da greje, ukljucim i da grjr i da drnda...milina:)

likita srecan put
bikice super za masazer
domacice mi nikako da vidimo tebe pa da ocenimo ko je mladji:zcepanje:
liki ides li i danas na prelo
mima ides li u provod neki
gago bices i ti u inostranstvo kad porastes
:Dostalima veliki pozdrav ja samo skitam sa sekom
nedo kako ratovanje

likita srecan put
bikice super za masazer
domacice mi nikako da vidimo tebe pa da ocenimo ko je mladji:zcepanje:
liki ides li i danas na prelo
mima ides li u provod neki
gago bices i ti u inostranstvo kad porastes
:Dostalima veliki pozdrav ja samo skitam sa sekom
nedo kako ratovanje

e upravo begam :lol: odoh na kafu , belog dana nisam videla ...
Nadam se da je skitnja bila berićetna ;) pozdravi sestru .

Likita, dobar provod , a znam da drugačije neće biti :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back